Ojsan Oisin, välkommen bland roddarnas gäng

HATMEDIA. Aftonbladet krönikör Oisin Cantell ligger inte långt efter Anders Lindberg på samma skittidning när det gäller tankegångar. Det kallas populism när andra gör det men…

Den 26 januari 2016 skrev herr Cantwell  så här om kraven på utvisning för dem som begått grova brott ”Jag har all förståelse för att det uppfattas som stötande att mördare och våldtäktsmän inte sätts på första bästa plan efter avtjänat straff. Men ibland har vi inget val. Förbudet mot att utvisa människor som riskerar döden eller tortyr är generellt och undantagslöst.
Att rucka på den principen vore barbariskt.

Idag skriver samma man om afghanska våldtäktmän  ”Själv tycker jag att domen är moraliskt rätt. Det hade, om inte annat, varit mycket svårt att förklara för de skötsamma ungdomar som utvisas varför ynglingar som begår grova brott får stanna.” 

Krönikör Oisin Cantwell, journalist på Aftonbladet, har skrivit denna mogna och fredliga kommentar på sin Facebook-sida. Meskalin är ett narkotikaklassat preparat och här erkänner Cantwell indirekt ett beroende. ”Dem” han syftar på, är två personer som han kallar överförfriskade lantisar och här erkänner Cantwell sin nedvärdering av personer från landsbygden.

-Pettersson säger bara…

11 thoughts on “Ojsan Oisin, välkommen bland roddarnas gäng

 1. Brottet var väl allvarligt denna gången, eftersom det drabbade en ockupant!

 2. Tror inte Cantwell har kunskap nog att hantera ett gevär! Ser dessutom klen ut, så han slår väl runt av rekylen om han nu eventuellt skulle få iväg ett skott.

 3. Oisin cantarell !!! Vem är det ??? Kan det finnas någon som har läst det han har skrivit ? För han har ALDRIG skrivit något som är värt och läsa . Har jag hört !!!

  • Nej, han har inte skrivit något vettigt. För ett tag sen så skrev jag ett mail till honom och totalsågade hans krönika.Jag kommer inte ihåg vilka idiotiska saker han skrev,men det var korkat. Då skrev han tillbaks att jag och alla andra som inte tyckte som han var efterblivna.
   Jag skickade ett svar till honom som löd. Du är fan inte klok.

 4. Journalist dårar som Ojsan, nä det skulle vara Oisin. Och som avsiktligt kastar skit i fläkten kommer ofelbart att träffas av skiten själv!

  Vem kommer anställa Ojsan, fan det skulle ju vara Oisin när MSM börjar förstå att upplagorna sjunker mot botten! Fler och fler läser bara de ”fria alternativa medierna” och tittar inte ens i MSM blaskorna med Thomas Mattson och andra ansvariga utgivare av fake nyheter!

  Hur lång tid kan det vara kvar för sådana skribenter som Ojsan, nä men va fan det skulle ju vara Oisin! Ja, Ni ser ju själva, det går inte ens att komma ihåg vad fanskapet heter!

  Stefan Löfven visa nu att du har stake nog att respektera folkviljan så här på årets enda och sista feministdag under året 2017! Ja visa lite stake nu? Ta nu din pajasregering avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Hoppas innerligt att vi under resten av året 2017 och förresten resten av de kommande åren, slipper se och höra sådana som Eva Britt Brattström Gudrun Shylman med flera högljudda fittmössbärande individer!!!! Har talat med de gamla gudarna om saken och bett om att vi skonas från uttalanden och handlingar utförda av de uttalade PK patraskfeminister med fittmössa till skydd för reptilhjärnan, ingen nämnd och ingen glömd!

  Märkligt att vi inte har en dag på året, förresten alla dagar på året borde självklart vara för det absolut mesta och största tillståndet ”bara vara människa”!!!!!

 5. Nä du Oswald Kantarell Anders Lindbergs nivåer kommer du inte ned till hur du än anstränger dig men Keep trying bara.

 6. Ojsan Cantarell blir nog snart FREDLÖS i Sverige!

  Eller är svenskarna snälla och låter honom hållas?

 7. Oisin din lilla tönt ,du välkommen till oss lantisar i jämtland ! Ta med dej bössan ,den kan du behöva !!

Kommentera