Trots Herr Löfvens präktiga uttalanden går det terrorister lösa på våra gator


TERRORISM. Igår skrev vi om Dalal Mughrabi som ledde den mest dödliga terrorattacken i Israels historia, känd som Kustväg massakern 1978, när hon och andra Fatahs terrorister kapade en buss på Israels Coastal Highway och dödade 37 civila, 12 av dem barn, och skadade över 70.

Vår statsminister har bestämt hävdat att vi inte ska ha några terrorister i landet men att svenskarna tidigare varit naiva. 
Sedan många år har en av de grövsta terroristerna som gripits och fängslats i Sverige, Mohammed Abu Talb, och som 1989 dömdes till livstids fängelse och livstids utvisning för en serie terrordåd under 1980-talet gått lös på våra gator. Abu Talp släpptes från fängelset i Södertäje i oktober 2009. Utvisningen verkar ha blivit bortglömd. 

Abu Talb är fortfarande den huvudmisstänkta för sprängningen av PanAm 103 över Lockerbie i Skottland, dock ej dömd för detta.

 Denne Herr Talb lyckades få livstidsdomen tidsbestämd till 30 år efter många ansökningar och släpptes så 2009 efter att ha suttit av 21 år av straffet.
Väl ute borde han ha utvisats men det skedde ej då han ursprungligen kom till Sverige med falsk pass och beviljades asyl!
Denna situation har nu pågått under drygt fem år och Herr Talb lever i stor villa i ett av de finare områdena utanför staden med sin familj under sitt nya namn Adam Moghrabi.
Han skenskiljde sig från sin fru, som är syster till Dalal Mughrabi i samband med utredningen innan han dömdes och de har fått barn under fängelsetiden och f.d. frun och en Crest Ishoo står för telefon, bostad mm. När parets fyra barn, som är kriminella ex.vis skadar andra hotar man offret för att slippa polisinblandning osv.
Han arbetar i företag drivna av stamfränder och släktingar ex. Crest Ishoo och Samir Abo Talb.
Vissa av dessa företag har avslöjats av skattemyndigheten då de sålt arbetstillstånd till medborgare främst från Mellanöstern genom att utfärda falska arbetsgivarintyg mot höga avgifter.
Ex. Respons jobb och utbildningscenter AB, Mälardalens Trygga Redovisningsbyrå AB, Bolagsmäklaren Sverige AB osv. Han saknar f.ö. giltigt arbetstillstånd enl. Migrationsverket.
-Nåväl, sådan bagateller ägnar sig inte Herr Löfven åt…
Nedan ett urval informativa länkar om familjens framfart och tveksamma vandel.

8 responses to “Trots Herr Löfvens präktiga uttalanden går det terrorister lösa på våra gator

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: