Fyra anhållna för dubbelmord i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. En man och en kvinna har dödats i ett våldsbrott i Hallonbergen norr om Stockholm. Polis på plats sköt för att “avbryta pågående brott”. Fyra män har gripits och anhållits. Larmet om händelsen kom in från allmänheten till polisen strax efter klockan nio på tisdagsförmiddagen. Två personer hittades med svåra skador.

– Den ena hittades inomhus och den andra utomhus, säger polisens presstalesperson Towe Hägg. Den person som hittades utomhus fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador och avled senare. Även den som hittades inomhus dog av sina skador. Det rör sig om en man och en kvinna, bekräftar polisen. Stora avspärrningar har upprättats och tekniker undersöker platsen för att hitta spår.

Polisen avlossade ett skott i samband med händelsen. Lars Byström, polisens presstalesperson i Stockholm, vet inte om polisen fick skjuta för att gripa eller avbryta pågående dödligt våld. – Men ingen skadades av skottet, säger polisens presstalesperson Lars Byström.

Händelsen utreds av polisens avdelning för särskilda utredningar.

Till att börja med greps tre personer. Senare meddelade polisen att ytterligare en person gripits och att en person hämtats till förhör. De fyra gripna är nu anhållna av åklagare misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord. Alla är män. Polisen vill inte säga om de söker fler misstänkta.

Om morden tidigare idag…enligt vissa källor kan morden ha samband med detta Babbe mördad i Sundbyberg

-Pettersson vet i varje fall att det är en vanlig dag i landet Babbelonien och den är inte slut ännu…

9 thoughts on “Fyra anhållna för dubbelmord i Hallonbergen

 1. Har läst kommentarsreglerna och ska försöka hålla en god ton och ett vårdat språk,men det är INTE lätt, men det är mycket som är svårare så det ska gå!
  SVERIGE GÅR ÅT FEL HÅLL! Vi är många som ser vad INTE vårt politikerfrälse ser och ibland kokar det över rejält och man saknar ord för att beskriva vad som sker på många håll i Sverige! Detta är konsekvensen av 7klövern och Socialdemokraternas och Stefan Lövens ansvarslösa massinvandringspolitik!
  Såg Cecilia Wikström (L) på Nyheterna och hon sitter i EU och de vill tvinga alla medlemsstater att ta emot flyktingar, de ska fördelas på alla EU:s medlemsstater och med ekonomiska påtryckningar som medel, dvs indraget EU bidrag till exempelvis Ungern. Enligt min uppfattning måste fler medlemsstater följa Storbritanniens exempel och lämna denna genomruttna och genomkorrumperade kriminella organisation!
  Beträffande dessa mord och skjutningar överallt i Sverige beställda av SOCIALDEMOKRATERNA vill jag säga följande: OM dessa dåliga individer inte lockats hit med Försäkringskassa och Socialen med löfte om gratis pengar livet ut DÅ HADE INTE DESSA BROTT INTRÄFFAT!

  Ta hand om Er! Ricke

 2. Inte mig emot att kriminella invandrare tar livet av varandra. Det är dock kostnaden för detta jag sättet mig emot. MENA-invandrare slutar inte kosta samhället pengar ens efter döden.

 3. Det kan till och med va så illa att kvinnan som blev mördad hade blivit vittne till ett mord och därför skulle tystas!

  En ny spännande företeelse som vi tråkiga svenskar inte begriper hur vi kunde klara oss utan tidigare! Snart är vi fullvärdiga medlemmar bland bananrepublikerna i Mellanamerika!

 4. Varför ……………….LJUGER etablissemanget för SKATTEBETALARNA ?
  Är ni helt GALET hjärndöda?
  Ni som vi slutar med att vara döda…..så vad ljuger NI om ?
  Vad kan NI kan ta med er när ni DÖR ?

 5. “Hedersmord” ? Hela familjen involverad.. det finns en lösning på detta men den kan vara blodig.

 6. -Sverige har ALDRIG varit tryggare! Söker ni spänning, plöj igenom Netflix, hälsar Henrik ‘Rambo’ Schyffert.

  • Synd att inte offren överlevde så att Schyffert kunde gett dom varsin biljett till sin föreställning, där han kunde lärt dom vad riktig rädsla är!

   Inget sånt här trams, som att fyra vildar bryter sig in i ens hem och knivmördar en!

   Deras två barn var väl inte hemma när föräldrarna mördades, men tröstas säkert av att få veta att Sverige aldrig varit tryggare!

Kommentera