Stäng

Barnarbete hos muslimerna, varför är vänstern tyst?

INVANDRING. Syriska flyktingbarn i Turkiet utnyttjas för att sy kläder åt europeiska modemärken. -Pettersson undrar var Twittervänstern som regelbundet gapar över IKEA:s och H&M:s tillverkning i Asien är? 

Jämför gärna storleken och åldern på barnen med våra ”ensamkommande flyktingbarn”…

syriska-flyktingbarn

Läs mer…

10 reaktioner på “Barnarbete hos muslimerna, varför är vänstern tyst?

 1. Förfärligt,stackars barn så hemskt.Jag tycker att Sverige omedelbart skall skicka alla ljugande vuxna män från diverse länder i tredje världen som utger sig för barn och endast i sjuka Sverige blir tagna som och behandlade som barn trots att de till minst 80 % uppenbarligen är vuxna män till Turkiet att arbeta där 12 timmar om dagen,så tar vi hand om de riktiga flyktingbarnen barnen så länge det behövs så dem slipper vara barnslav arbetare i turkiet.

 2. Jag förstår inte hur barnens föräldrar kan tillåta det? Eller har de flesta vuxna flytt till bidragsparadisen? I Sverige tycks flesta flykingarna tillhöra extremt lågutbildade, översittare och skrikhalsar om de inte redan är kriminella. Oftast i kategorin män i åldern 20 plus. Ofta anges de som 17 åringar när de benämns i brottsliga rubriker i våra dagstidningar. Man kan väl säga att migrationsverkets åldersetikett ofta blir 17 år när handläggarna blir osäkra, det är ändå inte handläggarnas personliga pengar man ödslar.

  1. Dom flesta har inget val! Det är inte så längesedan det var likadant i Sverige!

 3. Här kan ju svensken få en tydlig inblick i hur det kommer att bli för svenska barn i framtiden när vi har givit bort deras land och det är vi som är på flykt och svenska barn som blir sålda på slavmarknaden!

 4. ”Flyktingbarnen” växer till sig under resan till paradiset, Sverige!

  Men det måste de ju göra för att kunna våldta svenska flickor när de kommer hit.

  Håll Sverige rent!

 5. De är tysta för att de har konferens om hur de kan skylla detta på ”kapitalisterna” och ”storfinansen” som HM och de andra…. och ”SD-slöddret” som köper dessa billiga plagg på trash-fascistoida outlets som Gekås….

  varför tillverka nytt, när man kan fina helt perfekta kläder i en container och på återvinningsgården…

  1. Obs, den sista raden är tänkt som sarkasm…. det verkar som inte ALLA här på Pettersson förstår sarkasm och ifrågasätter mina åsikter…. Sad.

 6. De är tysta när oskyldiga drabbas, barn, äldre och djur står inte överst på listan,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: