Stäng

Kvinnlig spårvagnsförare misshandlad i Göteborg

INVANDRARVÅLD. En spårvagnsförare har blivit misshandlad av ett ungdomsgäng i Angered i Göteborg, skriver GP. Polis fick larm om händelsen 16.20 på lördagseftermiddagen. Flera misstänkta jagas. – Vi har patruller på plats som söker efter fler än två gärningsmän, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl på region Väst.

Polisen har spår att gå på och hyfsat bra utredningsläge, men vi får inget signalement…

-Pettersson har noterat att vår regering säger att det inte finns några no-go zoner i vårt land så det här är väl en no-drive zon…

Tidigare om Angered på bloggen

Nedanstående har inget med ovan att göra vad jag vet, men det är samma stad.

https://twitter.com/bo547144/status/837286406745649153

 

8 reaktioner på “Kvinnlig spårvagnsförare misshandlad i Göteborg

  1. ”…bussledningen raderade övervakningskameran…”

    ??????????????????????????????????????????

  2. Det verkar vara ofta dessa patruller som letar gärningsmän inte hittar nån är det kanske en taktik att dra ner på polisens resurser för dom inte ska få tag i alla babbar och därmed kan inte brott härledas till invandring.

  3. Några av våra värdefulla hjärnkirurger med plötslig forskningslust förstås? Eller mao. vanliga babbar, som inte har några skäl att befinna sig i Sverige eller annat europeiskt land.
    Givetvis skall det i linjetrafiks alla fordon finnas övervakningskameror. En enkel utredning borde det då bli med omedelbara utvisningar som lämplig följd. De ensamkommandes förstörelse på bilden skulle förstås ha slutat med handfängsel och enkel resa tillbaks till sina hemländer utan krångel. När kan vi få en plötslig nyvalslust i detta växande Babbelonien?

  4. Vänstertwitter: ”Om man kan gå där, är det väl ingen no-go-zon, det framgår ju av namnet. Att man kan gå där. Vi har inga ställen där man inte kan gå i Sv.”

    1. Ring ”Sara H.” nästa gång det drar ihop sig till intåg i någon no-go-zon i Sverige och skicka in henne först. Kommer hon ut igen så kan ni gå in annars är det bara att vända på klacken och åka hem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: