Kvinnlig spårvagnsförare misshandlad i Göteborg


INVANDRARVÅLD. En spårvagnsförare har blivit misshandlad av ett ungdomsgäng i Angered i Göteborg, skriver GP. Polis fick larm om händelsen 16.20 på lördagseftermiddagen. Flera misstänkta jagas. – Vi har patruller på plats som söker efter fler än två gärningsmän, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl på region Väst.

Polisen har spår att gå på och hyfsat bra utredningsläge, men vi får inget signalement…

-Pettersson har noterat att vår regering säger att det inte finns några no-go zoner i vårt land så det här är väl en no-drive zon…

Tidigare om Angered på bloggen

Nedanstående har inget med ovan att göra vad jag vet, men det är samma stad.

 


8 responses to “Kvinnlig spårvagnsförare misshandlad i Göteborg

 • NisseBerra

  En bunt apor som spöar en tjej. Vilka hjältar….

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”…bussledningen raderade övervakningskameran…”

  ??????????????????????????????????????????

  Gilla

 • Zoomic

  Spräng spåret för fan !

  Gilla

 • Ateisten

  Det verkar vara ofta dessa patruller som letar gärningsmän inte hittar nån är det kanske en taktik att dra ner på polisens resurser för dom inte ska få tag i alla babbar och därmed kan inte brott härledas till invandring.

  Gilla

 • ruben

  Några av våra värdefulla hjärnkirurger med plötslig forskningslust förstås? Eller mao. vanliga babbar, som inte har några skäl att befinna sig i Sverige eller annat europeiskt land.
  Givetvis skall det i linjetrafiks alla fordon finnas övervakningskameror. En enkel utredning borde det då bli med omedelbara utvisningar som lämplig följd. De ensamkommandes förstörelse på bilden skulle förstås ha slutat med handfängsel och enkel resa tillbaks till sina hemländer utan krångel. När kan vi få en plötslig nyvalslust i detta växande Babbelonien?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Vänstertwitter: ”Om man kan gå där, är det väl ingen no-go-zon, det framgår ju av namnet. Att man kan gå där. Vi har inga ställen där man inte kan gå i Sv.”

  Gilla

  • Grune

   Ring ”Sara H.” nästa gång det drar ihop sig till intåg i någon no-go-zon i Sverige och skicka in henne först. Kommer hon ut igen så kan ni gå in annars är det bara att vända på klacken och åka hem.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: