Hund Bet Mordlysten Muhammedansk Terrorist


En muhammedansk terrorist som smugit sig in på en gård nära Hebron regionen, upptäcktes av en man som bodde där.  Shabtai Kushelevski såg terrorist utanför sitt hem, och sprang in för att få tag på sin pistol. Terroristen sprang efter in i huset, där hustrun i huset just höll på med ”omvårdnad” av deras yngsta barn i ett sidorum.

När den muhammedanske terroristen Sayad Machmud Ali Kaysiya försökte sticka Shabtai i ryggen blev han attackerad av Sofie, familjens hund, så Shabtai fick tid att ta sin pistol och skjuta terroristen till döds. Två knivar återfanns på terroristen.

Yekutiel Ben Yakov, chef för Israel hundenhet (IDU), en ideell organisation som hjälper folk med skyddshundar i hela Judéen och Samarien sade, ”Vi fortsätter att uppmana judar att skaffa sig hundar, som har visat sig vara det mest effektiva biologiskt vapnet . Korrekt användning av hundar kan rädda många judiska liv. ”

LÄNK


9 responses to “Hund Bet Mordlysten Muhammedansk Terrorist

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: