Greve ”Noppe”Lewenhaupt hittad drunknad

Carl Adam  Lewenhaupt, NOPPE med Svenska folket hittades död i vattnet utanför Djurgården igår vid 12 tiden på dagen. Det var förbipasserande som såg en livlös kropp i vattnet och larmade. Ganska omgående stod det klart att det var Noppe. Polisen misstänker inget brott.  GP

Noppe som skulle fylla 70 år i augusti var en av Kungens bästa vänner. Jag personligen hade förmånen att få tillbringa en kväll i hans hem tillsammans med Grynet Molvig. Det var under nationella ryttartävlingar i Halmstad på -80 talet som några i vårt sällskap fick följa med till deras hem för en underbar middag och mingelkväll.  Ett kul minne att bära med sig.

Alla pratar så gott om Noppe, jag har bara hört gott och trots att jag bara umgicks med honom en kväll för 30 år sedan var det den uppfattningen jag hade också. Mina tankar går till familjen.

 

11 thoughts on “Greve ”Noppe”Lewenhaupt hittad drunknad

  1. ”Noppe för svenska folket”, nej knappast. Han var ”Noppe” för kungen och vänkretsen, med folkligt kär det var han absolut inte.

  2. Märkligt att det inte finns någon anledning alls att misstänka brott !!!! Så många äldre som antastas av migranter numera !!!!

      • Troligen. Men som brottsling kan det tänkas vara intressant att skapa falska eller påtvingade ”avskedsbrev” eller andra meddelanden, chansen att komma undan mångdubblas ju då !!!!? Alla former av sk förslagna bedrägerier ökar på alla fronter och skruplerfriheten är lag !!!! Man bör i vart fall ägna det en tanke !!!!

  3. @mari svensson, Svensk Damtidning fick plats på Pettersson. Inget illa Mari, kommentaren är modererad. 😧 med dig när en svensk går bort..

    • Svensk Damtidning? Bara för att en bild var från dem?? OK annars var länken till GP.

Kommentera