The war on the truth


https://gatestone.eu/le-pen-immunity/

”EU moves to strip Le Pen of Parliamentary Immunity”

“MEPs have voted to lift Marine Le Pen’s parliamentary immunity to allow French prosecutors to take legal action against the far-right leader for tweeting gruesome images of killings by Islamic State militants.”

Words telling and pictures showing the truth are considered dangerous and must be stopped.

What is on the PK agenda is the opposite, cover ups and lies, one example:

http://avpixlat.info/2017/03/02/valviljans-baksida/

”Istället för att ta itu med de problem som även regeringen ju måste se – även om de kallar dem för utmaningar och menar att Trump är galen.”

”Ändå sitter Morgan Johansson där i Agenda i debatt med Mattias Karlsson (SD) och förnekar alla problem. Skyller Karlsson för att “skämmas” över det Sverige han själv påstår sig vara stolt över. Såsom statsminister Stefan Löfven myndigt örfilar upp författaren Katerina Janouch efter att hon i tjeckisk TV berättat om krisernas Sverige. Eller som man anklagar polisen Peter Springare som brottsling efter att han skrivit om utlänningars kriminalitet i Sverige. Eller som etablissemanget försöker hindra spridningen av Tino Sanandajis bok “Massutmaning”. Eller som svenska företrädare kallar Danmark för rasistiskt… etc, etc.”


9 responses to “The war on the truth

 • Mimi N.

  Precis som under Ceausescu och kamarillas sista tid vid makten: förnekelse, förföljelser, vägran att ändra på något – medean östeuropa andades perstrojkaluft. Han gav order att armén ska skjuta, militären – rumänska soldater och befäl, ljöd inte ordern. Det var slutet. När era mäktiga hetsar upp muslimhorderna på er, har varken ni eller EU någon utväg – ni kommer att krossas fysiskt, psykiskt är ni redan förstörda. Värnplikten är tidsräknad av dem, just för att legalt beväpna fienderna. På bloggen gnabbas ni med sådana som ”Mia” utan att inse faran.
  Jag vet det – som i talesättet ‘Bränt barn, skyr elden’ – men ni förvrängde det till ‘Bränt barn … luktar illa’.
  I rest my case.

  Gilla

 • ino

  Tack, som dansker er jeg efterhånden stolt af at blive kaldt racist.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den som i EU:s, FN:s och globalismens anda väljer att gå i härnad mot den bistra sanning dessa finansmarionetter till varje pris vill dölja, och i stället insisterar på att befrämja mänsklighetens största hot – islamismen, har förverkat all trovärdighet och egentligt människovärde. Det inre hotets representanter och den samhällsoduglighet och förakt för Europas nationer de uppvisar, gör dessa förtappade till våra främsta fiender.

  Sanningen har redan nått ut över världens gränser, varför detta desperata försök att tysta den, glädjande nog torde symbolisera globalistkotteriets dödsryckningar innan det gigantiska sammanbrottet. Den mest ondskefulla konspirationen mot mänskligheten har demaskerats och krackelerar nu till de korrupta etablissemangens förskräckelse, men till vår rättmätiga glädje. Ännu en liten tid och en etappseger i denna svåra kamp är vunnen!
  Andreas.

  Gilla

 • Kent

  Desperationen är säkert total.
  Det handlar om en drömvärld som man inte vill lämna utan försöker klamra sig fast i så länge det går.
  Den som ifrågasätter den skall krossas till varje pris.

  Är feministisk regering detsamma som kärringregering då i negativ bemärkelse?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: