Man skjuten med flera skott i Malmö


INVANDRARVÅLD. Man i 60-årsåldern skottskadad i Fosie, Malmö. Han har skjutits med mer än ett skott. Mannen har skjutits i anslutning till sin bostad och är förd till sjukhus, med ej livshotande skador.

Ett flertal polisresurser har under morgonen arbetat på platsen för att fastställa vad som hänt, hur det har hänt och varför det hänt. Dörrknackning genomförs. Polisens tekniker genomför brottsplatsundersökning. Vapenhund beställd till platsen. Två personer medtagna till förhör från platsen, ej misstänkta.

I nuläget är rubriceringen försök till mord/dråp.

Polisen

-Pettersson hör Henrik Schyffert – ”Var inte rädd”, och Magnus Betnér – ”Sverige har aldrig varit tryggare”, statsminister Löfven fyller i – ”det blir lönsamt på sikt” och Jerzy Zarnecki vrålar – ”brottsligheten minskar”…


12 responses to “Man skjuten med flera skott i Malmö

 • ÅMÅL

  Detta är nog interna uppgörelser mellan kriminella invandrargäng.

  Rent allmänt är det rätt tyst om svenskar som oskyldiga offer på multi-kulti-altaret;

  http://sv.metapedia.org/wiki/Offer_för_svenskfientligheten

  Gilla

 • Kjelle

  Henrik S och Magnus B som inte är rädd oc trygg GE ER UT i Rinkeby en NATT.Bevisa att NI är T rygg och INTE rädd .Snor-Järsen SnickeSnacki ÅK till POLEN och VRÅLA som den APA du är.Löf-ven som INTE kan UTTALA sitt efternamn ens.Önskar honom ett RYGGSKOTT så han ser ut som en VINKELHAKE så han inte behöver böja sig när han SLICKAR mussarna DÄR andra sitter på…

  Gilla

 • mari

  Regeringens ledstjärna är just Hitler. Inget nytt i sej. Historien upprepar sej. Det kan alltså innebära att slutar vi inte opponera oss gasas vi ihjäl. Kan inte påstå att jag skulle förvånas. Dom, ”Hitlerjugend” är desperata.

  Gilla

 • mari

  Genast jag läste detta intog jag PK-hållning. Denna sk nyhet är en lögn. Jag vet, har tagit emot inf från vårat styrskick om att så ser det inte ut i Sverige.

  Gilla

 • Truthfighter

  Hitler ekar ur deras munnar. ”Allt är bra. Vi vinner kriget.” Sa han i bunkern i Berlin, när de allierade omringade och bombade staden. Dessutom är det samma nazistpropaganda, för att dupera och lura den svenska befolkningen att tro, att allt är så svenskt och bra det alltid har varit, fast förintelsen och övergreppen massivt pågår, precis som i Hitler-tyskland och Stalin-Sovjet.

  Gilla

 • JEX

  Intet nytt från sydvästfronten i Sverige . Händer säkert något mer i övriga landet som knivskärningar ,våldtäkter, personrån,bilkapningar,inbrott,mm
  Vart tog våran trygghet vägen. Man vågar inte ens ensam fricampa med husbil eller låta dottern springa ensam i motions spåret, man är hela tiden rädd att det ska bli inbrott i sitt eget hus (just nu fem inbrott dom senaste dagarna i kommunen jag bor i) Man är hela tiden på sin vakt. Sverige håller på att gå åt helvete tack vare dessa sittande och tidigare regeringar.
  Ni har förstört framtiden för oss Svenskar pga eran naiva flyktingpolitik och trott att alla flyktingar är lika homogent laglydiga som oss .
  99% som jag pratar med kommer att rösta på Sverige demokraterna 2018.

  Gilla

  • age

   Skulle önska att över 100% röstar på SD ( för att vara tydlig)
   Men kan vi ha kvar den där fjanten, som kallas statsminister i dag, så länge?
   Han hinner ju förstöra det sista av vårt fosterland innan han ska sparkas ut!
   Och dom där muslimerna, som smyger omkring i regeringskansliet,
   bör väl kastas ut direkt.
   Vad har SÄPO för uppgift för Sveriges säkerhet?
   Eller är SÄPO helt avställt av den här muslimregeringen?

   Gilla

 • Ingemar

  I stället för att ge sig på döda ting genom dörrknackning !? Varför inte börja med Babbeknackning direkt ????
  .
  .
  🙂

  Gilla

 • ossie

  Det var väl på tiden det har ju varit eldupphör i minst 1 vecka nu.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: