Mona Walter ”kanske den modigaste kvinnan i Sverige”


ISLAM. Mona Walter, ex-muslim: ”Aftonbladet censurerade halva min artikel och tog bort citat från Koranen om vad som händer med en kvinna som inte bär slöja…”

Om Mona Walter på bloggen…

Islam är islam, inget annat säger Mona Walter.

”Jag kan aldrig gå till dessa områden, jag skulle aldrig komma ut därifrån levande”, säger hon. ”Jag menar, muslimer är normalt goda människor som alla andra”, fortsatte Walter ”Men sedan när de läst Koranen, då de blir de mördarmaskiner.”

”De så kallade ISIS eller al Shabab eller Boko Haram, är inte extremister. De är inte fanatiska. De är bara goda muslimer som följer Islams läror, de gör bara  som profeten Muhammed gjorde” förklarar Mona Walter.


12 responses to “Mona Walter ”kanske den modigaste kvinnan i Sverige”

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke.

  Lyssnade på reportaget och intervjun av Mona Walter, en mycket intelligent kvinna som talar klarspråk om denna skadliga ideologi som kallas islam, riktigt skrämmande att Aftonbladet censurerat Monas artikel, vilka fega harar….
  Mona Walter är värd allt stöd, mycket bra intervju, lyssna!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke.

  All heder åt denna kloka kvinna Mona Walter, AFTONBLADET ÄR EN SKAM FÖR HELA MÄNSKLIGETEN!!
  Att de censurerar Mona Walters artikel och tar bort citat från Koranen är provocerande men de tillhör hatmedia och etablissemanget och går alltid det politiskt korrektas ärenden, dvs massinvandringsförespråkare som Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin och nazisten Stefan Löven chef för nazistpartiet Socialdemokraterna vars historia kantas av rasism och nazism som exempelvis rasbiologiska institutet och detta långt innan SD ens var påkommet!
  Stefan Löven är expert på att aldrig svara på en fråga utan börjar svamla om helt ovidkommande saker och vi kan göra likadant: STEFANS LÖVENS FÖRÄLDRAR VAR NAZISTER!!!

  Gilla

 • Malmöbo

  Jag har inte hittat någon vers i koranen om vad som händer med kvinnan som inte täcker håret.
  Däremot står det i biblen att kvinnans hår ska skäras och rakas om hon inte täcker håret.

  Gilla

 • Jhonsson

  Media av i dag: En halv sanning + en halv sanning = lögn

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter...

  Två ytterligheter…..

  En Mona i Sverige som är lömsk, fifflare, bluffare, och utan all tänkbar moral och etik (samt sol-o-våras av sin livvakt).
  En Mona i Sverige som är rak, stark, ärlig, modig och vill sprida sanning och upplysa om verkligheten.

  Tack för att det finns en riktig Mona……TACK, MONA WALTER!!!

  Gilla

 • håkan

  Aftonbladet med despoten Lindberg i spetsen är Fake News pressens ledande ”skit”tidning !! Mona modig kvinna men får hon stöd av femenistpöbeln !! Nää hon är inte PK !! Fy fan

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Remarkabelt modig och behjärtad individ, vilket med avseende på hennes ursprung är än mer positivt förvånande. Vi önskar henne all lycka till med en fortsatt rimlig tillvaro.
  Skulle bara rent parentetiskt vilja tillfoga att den inavel och våldsamma miljö från vilken dessa eviga muslimer av horribel hävd och traumatisk tradition härstammar, gör att man ifrågasätter hennes tes om att ”alla muslimer från början är normalt goda människor”. Dessa humana egenskaper har de knappast de erforderliga kvalifikationerna för, och vi ska alla hålla i minnet att de människofientliga trossatser dessa koranslavar anammar, resulterar i att åsamka allt levande största möjliga skada och lidande. Punkt slut.
  Andreas.

  Gilla

 • Ingemar

  Vore jag rikspolischef skulle jag ordna vandringar med Mona Walter och andra ”måltavlor” i alla no-go-zoner. Alla som hotar eller angriper dem görs processen kort med eller arresteras fråntas medborgarskap/uppehållstillstånd och skeppas ut ur landet !!!!!!

  Sånt här dj…a apmaffialiv ska vi INTE ha i VÅRT land !!!!!! Alla ska kunna gå säkra i hela landet och de som försöker hindra detta ska interneras eller utvisas !!!!!!

  Gilla

 • Ståfräs

  Beundrar Mona, när får hon sitta i ngn ”morgonsoffa”? Kan bara tycka att Stasi TV är äckliga kommunister rakt över i alla PK kanaler.

  Gilla

 • Ove

  Jehovas vittnen beter sig likadant o
  Om du slutar tro så blir du död i deras ögon och alla vittnen ser dig som död dom har en heders kultur dom med .dom har plöjt vägen för muslimerna. .ni vet religionsfrihet

  Gilla

 • Lena

  Glöm bara inte Nina Drakfors och Ingrid Carlqvist de har också kämpat i många år och de har kämpat trots ”fel” hudfärg, det är också modigt !
  Kanske modigare i Sverige !

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Tänk att Aftonbladet försvarar ”Fake Words”-religionen.

  Att AB tillhör världens sämsta och minst trovärdiga tidningar, är definitivt ingen ”Fake News”.

  Detta inlägg från mig är inte ens pixlat eller censurerat.

  Utan en synpunkt från en människa i den vanliga arbetarklassen, som ni på AB, står så långt ifrån man kan komma.

  Mona är värd all respekt för det hon gör. Hon är enastående i sin kamp.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: