Le Pen förlorade sin immunitet i EU

EU parlamentet tog ifrån Marine Le Pen hennes EU immunitet efter att hon twittrat bilder på IS våld. Det var i december som hon twittrade 3 bilder på IS halshuggningar inklusive den på den amerikanska journalisten James Foley. Immnuniteten skyddade henne från eventuella åtal. Nu när den tillfälligt lyfts bort så kan  hon åtalas för att ha publicerat  våldsamma bilder. Straffet kan medföra fängelse upp till 3 år och €75.000 i böter. Väldigt lägligt att detta kommer nu efter hennes störste konkurrent, Francois Fillon försöker göra allt för att rentvå sig från sina anklagelser.   CGTN

le

14 thoughts on “Le Pen förlorade sin immunitet i EU

 1. Som den vänstervridna skaran av höns i Sverige!
  Visar du verkligheten med bilder eller text, så har du fel och är rasist.
  Gör som 7-klövern och deras undersåtar ( de flesta media gökar) ner med huvudet i sanden så har vi inga problem.

  Tack till Marine Le Pen…..du rakryggade!!!

 2. Såklart. EU är ju Le Pens fiende. Naturligtvis försöker man skadeskjuta henne.

 3. Kan etablissemanget inte beordra individen, inte köpa individen ja då missbrukas rättssystemet å det grövsta! Då ska individen skrämmas till inrättelse i PK ledet genom anmälningar och prövningar i rättsväsendet!

  Sverige behöver fler ”SPRINGARE”, innan det är för sent!

  Sverige har under framförallt Stefan Löfvens ledning blivit en diktatur men den som la grunden till den svenska diktaturen var Olof Palme och de statsministrar som efterträdde hen, oavsett politisk tillhörighet!

  Tänk på att en röst på något av de marginaliserade politiska partierna i riksdagsvalet 2018 blir en fullständigt bortkastad röst!!!! Störst utväxling på din röst får du med en röst på Sverigedemokraterna!!!!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 4. Hahahohaaaaaahoha tänk att EU parlamentet skulle gå och bli Marine Le Pens absolut bästa valarbetare!

  Det käns jättebra att till och med EU parlamentet vill synliggöra Islamisternas barbarier med avhuvningar, steningar och borttagandet av kroppsdelar, ja så här inför det franska presidentvalet, det Tyska förbundskansler valet och så småningom det svenska riksdagsvalet!

  Tror nog att Gert Wilder i Nederländerna också får en rejäl knuff framåt i sitt valarbete, genom synliggörande av barbarierna de fredliga och humana visar upp offentligt!

  Inte kunde man i sin vildaste fantasi inbilla sig att PK patraskfeministerna skulle bli så goda och faktiskt de absolut bästa valarbetarna åt de så kallade populisterna. Populisterna som förstår att varje enskilt land är en suverän självbestämmande nationalstat!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 5. Det är samma princip som i Ryssland: Misshagliga oppositionella politiker åtalas för icke-brott för att kunna kastas i fängelse.

 6. President Hollande och EU-kommissionen arbetar för att möjliggöra för den massinvandringspositive socialistiske presidentkandidaten ska vinna valet. Hoppas verkligen inte att fransmännen laater sig luras.

 7. Alla idioter och förledda som röstade JA till EU!!!! Nu måste ni ställa upp och hjälpa till så vi kan lämna denna DIKTATUR !!!!!!

 8. Likt jakten på svenska sanningssägare som den rakryggade Peter Springare m fl. Jag har påpekat det förut, nämligen att vi är illa ute, när vår självutnämnda elit, dvs politiker och media uppfattar sanning och verklighet som sin största fiende. Jag tror dock och hoppas, att dylika aktioner får en omvänd effekt och att därmad EU-parlamentet (liksom vår nuvarande svenska ”regering”) snart är något, som vi endast kan läsa om i historieböckerna

 9. Detta är det nya, får man inte tyst på meningsmotståndare genom att skrika rasist och fascist så blir det helt sinnessjuka polisanmälningar.
  Kolla bara vår egna Peter Springare.

 10. Och IS-halshuggaren (-na) åtnjuter förstås redan livstids amnesti och immunitet mot åtal för sina illgärningar?!

 11. De redan överfyllda fängelserna kommer att spricka av alla som har twittrat sanningen !
  Sista sucken från lkommunistsocialisterna, de är desperata för att förstöra hela Europa och göra livet omöjligt för våra efterkommande !
  Domstolarna är det som sista som återstår och där är nästan bara ”kärringar” !

Kommentera