Tim Pool, amerikansk journalist bortjagad från Rinkeby


INVANDRARVÅLD. Journalisten Tim Pool, van att rapportera från krigszoner, är just nu i Sverige för att undersöka vad som händer med det en gång så fridfulla landet och om det låg något i Donald Trumps uttalanden nyligen. Idag fick han poliseskort i Rinkeby för att inte bli överfallen.

Pool skriver på sitt Twitterkonto att maskerade män plötsligt började dyka upp och att han trodde att han kunde gå omkring i Rinkeby utan problem, med hade fel. Han skriver också att de maskerade männen trodde att Pool med anhang var svensk media och då de lämnade Rinkeby ska mobben ha skrikit saker till gruppen.

-Pettersson noterar att svensk press ringer andra för att få nyheter. Varför är de inte i Rinkeby med kamerorna och mikrofoner i högsta hugg?


25 responses to “Tim Pool, amerikansk journalist bortjagad från Rinkeby

 • Mia

  Tim Pool:
  Vänstern jublade när inget hände i Malmö. Högern jublar när något händer i Rinkeby.”

  Gilla

 • eva

  Hörde igår kväll i SRP! ett inslag om detta. En person från polisen intervjuades: ”nej, det hade varit hur lugnt som helst och inga hot.” Man fick intrycket att det hela mest var ett missförstånd.
  Med andra ord: public service arbetar öppet på att missleda och förneka. Hur tydligt som helst i detta fall. Public service är inte opartiskt, man arbetar i propagandans tjänst, vilket innebär att sanningen förnekas och att man PUTSAR SVERIGEBILDEN UTÅT och INÅT:

  Gilla

 • Hönsmamman

  Han har inte fått inresetillstånd i landet Rinkeby?
  De anser inte att Sverige ger dem asyl så de har egen gränsbevakning?

  Gilla

 • Grune

  Är hela vår s.k. regering på rymmen från Beckonberga ?????

  Gilla

 • Suzie

  Mycket uppfriskande och kraftfull intervju med Bullerby Bosse i nya Dagbladet.Han har mer insikt,kunskap och koll på vad som pågår i Sverige än vad ajoritmeten av svenska folket har.Frimodig och rakryggad sanningssägare med stor kärlek till fosterlandet så man blir tårögd.

  ”För den svenska publiken är skådespelaren Henrik Larsson kanske mest känd för insatsen i det allra tidigaste skedet av hans karriär som Bosse i Bullerbyn. Sedan många år är han bosatt i Hollywood där han vid sidan av skådespeleriet inte bara ägnat sig åt författarskap, utan också deltagit på gräsrotsnivå i det framväxande motståndet mot den globalistiska världsordningen.

  Samtidigt hoppas jag att svenskarna inte ger frikort till alla som framöver kommer att vända kappan efter vinden, för det finns individer som inte förtjänar att bli förlåtna. Inte heller får vi någonsin glömma de skyldigas brott. Med tanke på vad som pågår kan jag personligen bara konstatera att om jag skulle hålla tyst så skulle det fullkomligt äta upp mig inombords. Jag skulle ångra min feghet under resten av livet, och det är en känsla som är mycket värre än att bli attackerad av dem som ändå bara representerar lögnen; det etablissemang som är ansvarigt för att rullstolsbundna blir gruppvåldtagna, att förorterna står i brand och att pensionärer kastas ut på gatan till företräde för importerade människor som till stor del bevisligen dessutom föraktar oss. Det är genuin ondska som vi har att göra med när det kommer till etablissemanget, och ju snabbare vi inser detta, desto snabbare kan vi återställa landet.

  Vad som därför behövs är genuina folkledare och upprorsmakare inom politik och media – individer som på riktigt representerar den osminkade sanningen. Individer som har civilkuraget att konfrontera hyckleriet. Det hyckleriet är vår tids största samhällsfara, eftersom det hjärntvättar den godtrogna befolkningen till att inte bara understödja, utan till och med fira sin egen undergång. Det är just därför som det klarsynta personliga initiativet måste utgöra grunden för en genuin och fredlig revolution. Det personliga initiativet är nämligen något som det korrupta globalistiska etablissemanget inte kontrollerar; men som de dock försöker påverka genom den kontrollerade massmedians ”agendasättande journalistik”.Fortsättning på;

  http://kimmoa.se/rn/visa?UID=12934456&HTTPS=1

  Gilla

  • Ullabella

   Mycket bra uttryckt av Henrik Larsson. Jag ser fram mot dagen då svenska folket återupprättas och Reinfeldt och Löfven samt övriga förrädare får det straff som de förtjänar.
   Tack för länken!

   Gilla

 • Mimi N.

  It serves him right for doubting the truthtellers and lowering his ear to bastards and dastards. Hahaha !

  Gilla

 • Ingemar

  ”Polisen sade åt journalisterna att lämna området”, och lät ligisterna bestämma, (det här är ju inte klokt !!!!!! ) det hade ALDRIG jag accepterat som polis !!!! Förr hade jag skjutit babbeasen, även om det skulle ha lett till avsked !!!!!! Journalister SKA skyddas till VARJE pris !!!!!! Går inte det ska undantagstillstånd införas !!!!

  Hoppas Trump får veta detta !!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den bålde Tim Pool torde ej längre hysa några tvivel om situationens allvar och vet nu att uppgifterna om förhandenvarande läge i dessa fiendeockuperade zoner till punkt och pricka visat sig stämma. Han har gjort Sverige en stor tjänst genom denna utflykt och kan nu bekräfta presidentens uttalanden. Förhoppningsvis anländer nya reportageteam som kan dokumentera ett stycke svensk nutidshistoria med nationsfientliga och globalistiskt destruktiva förtecken.
  Det ultimata scenariot vore givetvis om upplopp och kravaller direktsändes från någon av alla våra krigszoner. Rinkeby på världskartan är ett föga smickrande, dock fullkomligt nödvändigt ont för att bringa kännedom om de verkliga förhållandena – detta oavsett vad mainstream-media och propagandistiska SVT med sina rasifierade tjänstetillsättningar väljer att indoktrinera tittarna med.
  Andreas.

  Gilla

 • Fjodor

  Jag läste i MSM att han var i Rinkeby för ett par dagar sedan men då var ju allt så fint och bra. Sen dess har jag inte läst en rad i MSM och nu förstår jag varför det är precis knäpptyst och hans förehavanden.

  Gilla

 • Ingemar

  När ska man rensa ut dessa Runkebybabbar ????
  Hur länge ska de få härja fritt och skämma ut landet ????
  Hela ”byn” exploderar, runkar och brinner !!!!
  Fick jag bestämma skulle de bort imorgon !!!!!!

  Och STÄNG gränsen !!!!

  Gilla

  • ɱØяñιηg$ʇðя ©™ (@Ravyn_Strange)

   Neutronbomber är en underskattad tillgång när det gäller etnisk rensning. Man kan tydligen bygga atombomber i köket om man är tillräckligt händig och har tillgång till ingredienserna. Då borde man även kunna tillverka en neutronbomb. OBS! till Skräpo. Jag är inte händig. Inte ens lite grann. Så ni kan bespara er det besväret. Tänker inte ens bjuda på kaffe. Inte för att jag är snål. Utan därför att ni är folkförrädare.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Detta kan inte hända i Sverige och måste vara ”Fake News” , enligt Aftonbladets synsätt. Hur vi verkligen ska ”se” på Sverige.

  Inte hur det i verkligheten faktiskt är.

  Tänk att mina ”landsmän” jagar bort journalister i mitt eget land.

  Demokratin är verkligen under påtryckningar, både mot media, som vill rapportera , och genom svensk medias undan fallenhet, att rapportera om problem.

  Svensk medias stora problem är väl att de ser för många utmaningar, istället för vad det egentligen är. Problem.

  Stora samhällsproblem som måste lösas. Men som inte löses så länge man inte får nämna dem eller diskutera dem.

  Gilla

 • ossie

  Han kom väl dit oanmäld, medan babbarna i Rosengård vilade väl på hanen nån dag så inte Trump skulle få mer vatten på sin kvarn

  Gilla

 • Ulli

  Är han rädd för lite aktion som s.k. krigsreporter?
  Istället för att ta med sig ett stort anhang, dold kamera.
  Ännu mer aktion kväll/natt istället för dag.
  Ytterligare mer aktion, på med kippan men då blir det ”body bag” hem.

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  ”Inga rasister på våra gator i Rinkeby” hälsar Rinkebykommunisterna, AFA, EXPO,

  Gilla

 • Öl

  Det finns inga sharia zoner att skydda i sverige eller blev det jobbigt när fördomarna var sanna eller hade trumpen inte rätt sig…och jag hörde att Niklas Strömstet skall göra en ny låt om dom svenska rasisterna .

  Gilla

 • compulsoryunion

  Överfallsvåldtäkts vetenskapsmän är ”nysvenskar” och rånarluva är nya folkdräkten. Polisen kunde inte ens gripa 1 maskerad.

  https://www.liveleak.com/view?i=8fc_1426805516

  Gilla

 • havemydoubts

  Verkligen kommer alltid fram för eller senare.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ifall detta inte en beskrivning av no go zon så vet jag inte vad som skulle behövas ytterligare för bevis. Jag vet inte vad PK-sekten skulle sätta för beteckning men mångkulturellt paradis eller kulturberikat område kanske skulle funkar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: