Breivik är inte utsatt för tortyr…

Anders Behring Breivik förlorade mot Norska staten!! Hovrätten ändrade Tingsrättens dom – han har inte blivit utsatt för tortyr eller kränkande omänsklig behandling. Breivik hävdade en massa olika saker, bland annat att hans privatliv kränkts när man kontrollerar post och censurerar den. Inte en chans, den delen vann staten. Hur kan en terrorist begära att få skaffa fru och barn?? Hans rättigheter försvann den 22 juli 2011.Genom att hålla Breivik isolerad anser staten att de skyddar honom. Han har många fiender i fängelset, många som gärna skadar honom ordentligt. Inget har ändrats. Anders Behring Breivik är samma manipulativa psykopat som han varit hela tiden. Han har inte tagit skada under fängelsetiden – han vill bara ha uppmärksamhet så att han inte blir bortglömd.      svt

psycoSer han ut att ha tagit skada i fängelset??????

 

13 thoughts on “Breivik är inte utsatt för tortyr…

 1. om jag nu va tvungen att välja mellan Pest och Kolera,
  skulle jag nog välja Koleran…den kan blomma upp igen,
  men går att bota…Pesten däremot är knepigare…den kan
  jämställas med Islam, som i de närmsta alltid blir dödlig
  för de som kommer i kontakt med densamma

  • Numera har han konverterat till Islam.

   Frågan är hur länge han haft den böjelsen?

 2. Sicken tur att han sitter i Norge. I Sverige hade hans påståenden godkänts eftersom här är alla lika mycket värda oavsett vad som skett.

 3. I alla andra länder förutom Norge och Sverige hade han blivit ihjälskjuten direkt på plats!

  Rätt eller fel?

  Jag tycker rätt, den här Nazisten har förverkat alla sina rättigheter och fått alldeles för stor uppmärksamhet som person!

  Det är offren och händelsen som aldrig får glömmas!

  Norge, sluta och dalta med Breivik! Inga mer rättegångar och ingen mer media uppmärksamheter!

  Släng bort nyckeln!

 4. Kan han inte bara hålla käften? Om det nu verkligen är så att han vill uppmärksamma den lågintensiva muslimska invasionen av Europa så har inget han har gjort motverkat den, faktiskt det motsatta. Varje gång någon kommer med ett seriöst förslag hur motverka islamiseringen och rädda Europas folk slänger de vettlösa fran det slitna ABB-kortet. Om han bara häll käften skulle han snart vara glömd för det breda majoriteten. Men icke sa Nicke, han dyker upp gång på gång som en oönskad släkting på femtioårskalaset.

 5. Anders Behring Breivik har starka åsikter och har publicerat ett manifest där han förklarar sitt agerande, jag har INTE läst manifestet men det jag tagit del av är vettigt, genom morden ville ha skapa uppmärksamhet runt sitt manifest som främst går ut på att hela Europa riskerar att bli ett muslimskt kalifat. I manifestet deklarerar han att man kommer att förstå hans handlingar först om 10-20 år, jag tror han får rätt!!
  För vissa handlingar finns inget annat rättvist straff än döden och dit hör terrorhandlingar och mord, särskilt bestialiska mord, det bör ske så snabbt som möjligt. Anders Behring Brevik borde avrättats inom max en månad efter morden och jag anser att det kan utföras av frivilliga ur befolkningen som skjuter ihjäl mördaren, ex 10 man där några hälften har lösa skott, då vet ingen vilkas kulor som dödat mördaren.
  Även om Anders Behring Breivik kommer att få rätt i sak så kan man inte försvara morden! även muslimska terrorister borde avrättas snabbt och muslimer förbjudas invadera Europa. Islam och framförallt moskeer bör förbjudas liksom satanslärans böcker koranen/sharia.

  • Ricke!

   Första delen i ditt inlägg är djupt osmakligt!

   Att överhuvudtaget ta del av Breiviks manifest i annat syfte än forskning borde vara förbjudet!

   Breivik är nazist och utfört 77 ideologiska mord!

   Håller däremot med dig om att han likt nazisterna från andra Världskriget, skulle ställas inför en krigsdomstol.

   Där enda rimliga påföljden borde vara avrättning!

 6. Återinför dödsstraffet och låt oss därmed slippa höra den sensationellt fräcke vansinnesdelinkventens aldrig sinande klagovisor och litanior! Till vad gagn och till vilka förvaringskostnader har denne fånges liv sparats?
  Andreas.

 7. Den skadan hade han säkert innan han kom i fängelset.
  Men enligt flumvänsterns vårdfilosofi så har han inte heller blivit bättre i fängelset och då är det bevisat att fängelsestraff hjälper??

Kommentera