Stäng

Varför kommer palestinier från Förenade Arabemiraten till Sverige?

INVANDRING. Sverige får kritik av människorättsorganisationen Human Rights Watch för att försöka utvisa statslösa palestinier till Gulfländerna, trots att de i princip inte släpps in där. Följden för den här gruppen blir att de inte får stanna i Sverige, men inte heller kan utvisas.

Bilal, är statslös palestinier. Han bodde i Förenade Arabemiraten innan han kom till Sverige och sökte asyl. Nu har han fått avslag och vet inte vad som kommer att hända:

– Förenade Arabemiraten tar inte emot oss, och Sverige nekar oss rätt att stanna. Nu är vi i ett vakuum, vart ska vi vägen, undrar Bilal.

Han växte upp, som statslös palestinier, i ett flyktingläger i Syrien, där han inte hade rätt till medborgarskap.

Genom en förmedlare fick han jobb i Förenade Arabemiraten, men sparkades och hotades av utvisning. Tillsammans med sin familj begav han sig till Sverige, men här fick han avslag på sin asylansökan, och har nu ett utvisningsbeslut på sig.

 

-Pettersson undrar hur Bilals öde överhuvudtaget kan vara Sveriges. Han är arab, talar arabiska och är muslim. Det finns drygt 50 muslimska länder i världen, riktiga paradis enligt muslimerna. Han är född och uppvuxen i Syrien och har arbetat och bott i Förenade Arabemiraten.

Vi borde ha samma system som Saudiarabien och Förenade Arabemiraten där man måste ha en sponsor som ordnar arbets- och uppehållstillstånd. Det minns gott om människor som välkomnar migranter i Sverige och som säkert är beredda att garantera kostnaderna för dem tills de är självförsörjande eller…

Sedan vore det intressant att veta varför Bilal fick sparken, det har inte statsradion tagit reda på…

11 reaktioner på “Varför kommer palestinier från Förenade Arabemiraten till Sverige?

 1. Det enkla svaret på inläggets spörsmål är naturligtvis att ingen annanstans i världen ges dessa inkräktare ett så varmt och hjärtligt mottagande som i det via den socialakrobatiska statskonsten genom decennier fördärvade landet Sverige. Här ges samtliga subversiva, koranförslavade svartkonstnärer all upptänklig service och komfort, vida överlägsen vad andra nationer kan erbjuda. Här ges även förnämliga tillfällen att infiltrera institutionerna och realisera den islamistiska agendan, och det koranbefrämjande klimatet ses utan tvekan som ett oemotståndligt resmål, med ett smörgåsbord specialkomponerat och färdigt att plundras av alla de tusentals samhällsodugliga individer som folkvandrar ända fram till det självdestruktiva bidragssystem som blivit vårt ultimata signum i det polisiärt och rättsligt invalidiserade parasitparadiset. Denna manöver är helt jämförbar med att stjäla nappen från ett spädbarn.

  Den humanitära stormakten kan även ”stoltsera” med att ligga i pole position vad acceptansen och subventioneringen av omstörtande agitation och verksamhet beträffar, ty var kan man finna en mer rabulistvänlig miljö än just här, där vi finansierar vår egen undergång? Det finns ingenting så djävulskt och allmänfarligt att inte globalistregimen och den moraliskt urståndsatta kultureliten icke står redo att jubla och tillhandahålla stående ovationer då ännu ett stycke svensk mark ockuperats av fiendetrupper.
  Andreas 🙁

 2. Man kan ju också ställa frågan varför kommer zigenarna till norra delarna av Europa………….svaret måste vara att det lönar sig.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4267560/Wall-rubbish-left-traveller-slum-cleared-Paris.html
  Så det finns en möjligt att stoppa det……….inga bidrag överhuvudtaget !
  Inte tandvård, sjukvård, skolor för barnen, inga lägenheter osv.
  De får bygga upp i länderna de kommer ifrån, nu göder vi bara deras ”bossar”, det är ingen nyhet, förresten så börjar de samla sig för sin semester i Sverige.

  1. S k palestinier har ju ett EGET område de kan bo på. Det har INTE längre vi äktsvenskar. Så komma hit och komma va… Det är förnedrande och en skymf mot OSS.

 3. Kiss and make up med Netanyahu. Flyg sedan individerna till Tel Aviv och be ödmjukast IDF att transportera dem till Gaza eller Västbanken?

 4. Om jag får presentera en lösning!? Nu ska EU försöka sig på ett gemensamt flyktingmottagande, är det någon som tror att det kommer att gynna Sverige ???? särskilt som vissa länder kan komma att strunta i det och Sverige redan har tagit emot minst 10 ”årsdoser” i förskott !!!!
  .
  Den gamla luggslitna stängningen av den Svenska gränsen !! är enda möjligheten, det kan även tarva en Swexit !!!!!

 5. Naturligtvis för att vi bjuder dem på all-inclusive vistelse för resten av livet och utan motprestation.

  1. Exakt. Statslösa individer har rätt till försörjning och ingen plikt att arbeta enligt en obefintlig lag. Däremot finns lagar mot skötsamma medborgare som straffas hårt för islamofobi, hets mot folkgrupp, ziganism o s v.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: