Polisjakt genom Göteborg

Strax efter 04.00 i morse startade en polisjakt vid Redbergsplatsen i Göteborg. När polisen inte fick stopp på bilen startade en vansinnesfärd genom Göteborg via Tingstadstunneln till Hisingen och tillbaka över Göta Älv bron. Till slut efter spikmattor lags ut kraschade de jagade in i en polisbil vid Linneplatsen. Polisen hoppade ur sina bilar med dragna vapen och skrek enligt vittnen. Bra tycker jag, läskigt tyckte vittnen. Nu skall de poliser som jagat säkert utredas……..En man och en kvinna i 35-års åldern befann sig i bilen och greps. Bilen var stulen och falskregistrerad med Tyska plåtar. Polisen arbetar fortfarande med ärendet och vilka brott de gripna just nu misstänks för är för presstalesmannen i nuläget oklart.  

17093041_10209633900061466_5574285_o2

GP

4 thoughts on “Polisjakt genom Göteborg

 1. Tycker polisen ska göra som de styrande i landet…titta bort och låsas som solen skiner.
  För en bil är ju så lite jämfört med alla bilar i landet, då det kan ju finnas risk att just den bilen känner sig kränkt….och skriker RASIST!

  Så ett talesätt som polisen ska ha med sig i alla lägen: LÄR DIG LIVETS STORA GÅTA, ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA.

  För vi har inga bekymmer i Sverige….hela världen har fel…det finns bara 7-klöver som vet att vi har det hur bra som helst och lever i det blå med överflöd av rikedomar.

  Ledsen….vi lever i denna cirkus.

 2. Eftersom paret säkerligen kommer att åtalas för grövre brott än smitning och vårdslöshet i trafik kommer dessa brott bara att glömmas bort och dom hade därför ingen som helst anledning till att inta försöka komma undan!

  Nån som tycker att det är konstigt att det ser ut som det gör i Sverige?

Kommentera