Nalin Pekgul: Kvinnor syns inte i Tensta och Rinkeby

INVANDRING. Lokaltidningen Mitt i har observerat att det är män som dominerar på offentliga platser i Tensta och Rinkeby. Tenstabon och före detta riksdagsledamoten för Socialdemokraterna, Nalin Pekgul, bekräftar bilden och säger att det har blivit allt svårare för kvinnor att ta plats i de offentliga rummen i området.

– Alla måste få veta att det inte är acceptabelt att män och kvinnor inte sitter tillsammans på kaféer år 2017, säger hon till tidningen.

Enligt henne beror bilden bland annat på de spänningar som hon menar finns mellan sekulära och fundamentalistiska muslimer. En bild som Imam Hussein Farah inte delar. – Det har inget med religion att göra, säger imamen.

-Pettersson som är en stolt islamofob undrar vad imam Farah menar att det beror på om det inte är islam? Givetvis är det islam och att politiker samt journalister accepterar skiten av rädsla för att bli kallade rasister.

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

10 thoughts on “Nalin Pekgul: Kvinnor syns inte i Tensta och Rinkeby

  1. Diverse snillen, vilkas namn associerar till anagram på veneriska åkommor, spekulerar enligt gällande kulturrelativistiska och islamistbefrämjande riktlinjer. Att påstå att dessa nya destruktiva sociala förtryckarstrukturer och maktkonstruktioner inte har med avgrundsreligionen och dödskulten islam att göra, är lika befängt som att hävda att ifrågavarande pedofil- och villolära skulle vara fredlig och human. Den nationsfientliga politikereliten har själva lagt grunden till de kriminaliserade, segregerade och från svensk lagstiftning exkluderade områdena, varför det verkar aningen konstlat och teatraliskt att reagera på de förhållanden som uppstått inom dessa zoner.
    Andreas.

  2. Det kan väl va så att det inte handlar om religion, utan att dom bara tycker om att va elaka mot tjejer! Lika illa vilket som!

  3. Det har tagit 40 år för Nalin Pekgul att fatta att det är islam som representerar ondskan i denna värld. Jag undrar hur lång tid det kommer att ta för Stefan Löfven.

  4. Många tjejer och kvinnor i Sverige verkar tro att detta kommer att stanna i Tensta och Rinkeby!

  5. “Inget med religion att göra”? Då kan väl imamarslet förklara vad det beror på då. Förresten har väl sozzehäxan Nalin knappast medverkat till att muslimerna ska anpassa sig i vårt land…

Kommentera