Kvinna fördes bort – våldtogs och misshandlades


INVANDRARVÅLD. En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika övergrepp efter att han under lördagskvällen fört bort en ung kvinna från en fest och därefter våldtagit henne i en lägenhet. Det var under sen kväll, tidig natt som kvinnan, som uppges var i 25-årsåldern, blev medtvingad från en större fest på Rosengård.

– På festen mötte hon en man som hon är tidigare bekant med. Hon tvingades därefter med till en lägenhet i området, säger Nils Norling, presstalesperson för Malmöpolisen.
I lägenheten (som ligger i Rosengård enligt Sydsvenskan) blev kvinnan misshandlad och våldtagen.

– Efteråt uppvisade hon tydliga skador på så gott som hela kroppen, ansiktet och huvudet, säger Nils Norling.
Kvinnan hölls kvar i lägenheten under natten och först vid 9-tiden på förmiddagen lyckades hon ta sig därifrån.

– Hon sprang då till en plats där det rör sig folk och hon kunde få hjälp. Det var också därifrån som vi blev larmade och kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Strax därefter lyckades vi lokalisera en lägenhet i området där vi tror att brotten inträffat, säger Nils Norling.

Förutom den 30-åriga mannen anträffades även ett skarpladdat vapen med ljuddämpare, samt narkotika i form av tabletter i lägenheten.

Mannen anhölls under söndagen och misstänks nu för människorov, våldtäkt, misshandel, vapenbrott, olaga vapeninnehav , samt narkotikabrott.

-Smart kille säger Pettersson, men Nils Holgersson, Edvard Persson eller Rasmus på Luffen ordnar knappast större fester och bor i Rosengård…

Lokaltidningen


9 responses to “Kvinna fördes bort – våldtogs och misshandlades

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det finns tydligen en bottenlös källa av tragik att ösa ur i det nya Sverige ingen av oss vill ha. Emellertid kan man inte undgå att reflektera över det faktum att ett fruntimmer vid fyllda 25 borde ha tillgodogjort sig ett större mått av erfarenhet och omdöme än vad offret varit i besittning av. Att överhuvudtaget vistas ens i närheten av dessa svårt infekterade områden och dessutom deltaga i ett sammanhang där alkohol och onekligen även droger förekommer, kan endast utmynna i dylika konsekvenser. Somliga tvingas lära sig den verkligt hårda vägen…
  Andreas.

  Gilla

 • ruben

  Alla som blir påkomna med illegala vapen borde förstås genast matas in i centrala brottsregister men även i speciella lokala spanings-register tillsammans med hans närmaste kontakter, eftersom han hade illegala vapen och narkotika hemma. Det är givetvis en nackdel vara bekant med eller ha affärer med såna personer. Redan innehav av vapen och narkotikan, förutom våldtäkten, är tillräckligt grovt för att bli föremål för extra nitisk brottsundersökning. Man vill nu skärpa straffen för olagligt vapeninnehav eller kanske det redan skett , för man tycker av erfarenhet att de varit för små. Sedan borde alla brott en gärningsman begått adderas på varandra och inte försvinna som en slags mängdrabatt. Det som verkar vara fallet här våldtäkt, narkotika, illegala vapen, borde då kunna bli många års fängelse och sluta med utvisning på helst livstid.

  Gilla

 • Tanten

  Gå på en fest och supa i Rosengård? Bor hon där själv?

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter...

  Hon kanske inte sa nej så tydligt….då blir han fri med ett fett skadestånd.
  Kan inte säga det nog…VI HAR INGA PROBLEM I SVERIGE! Hallå!!!!

  Gilla

 • age

  Skulle vara intressant att veta vad kvinnan röstade på för parti i senaste valet.
  87% chans att hon inte röstade på SD.
  Om hon inte röstade på SD var det rätt åt henne = eget val.
  Som man bäddar får man ”ligga”.
  Eller möjligen, som man röstar får man ”ligga”.
  Grattis! Det kommer att bli fler.
  Alla ni ”87:or” kan väl mysa för fullt. Detta är ju vad ni röstade för.

  Gilla

  • Kajsa

   Ska vi verkligen ha olika tillämpning av lagar beroende på vad brottsoffret röstar på? Ska han också få lägre straff för att hon självmant gick ut på en fest istället för att stanna hemma? Hon kanske hade något sexigt på sig som gjorde honom så galen av upphetsning att han måste våldta henne. Ska vi hålla henne ansvarig för det också och ge henne 20 piskrapp? Med det synsättet är det inte så stor skillnad snart på våra svenska domstolar och talibanernas.

   Gilla

   • Prille

    Jag tror faktiskt inte att du är så j-a dum så du inte förstår hur ”age” menar. Vi har kommit till ett läge där rättskaffens nationella och rasmedvetna måste börja se till sig själva och försöka att undvika att själva med familjer bli direkt drabbade av vad de 87% röstade för. Om en MENA / aprikan rör sig i området tycker i alla fall jag att det är orättvist om en dotter till någon som röstade på Svenskarnas parti i förra valet och ändå försökte förbättra får sin dotter våldtagen, skändad och kanske mördad – eller son / fru / flickvän / sig själv. Det bästa och det rättvisa är ju att om någon ändå ska bli våldtagen / mördad / invalidiserad etc att det är ZOGialDemoner / liberaler / den röda pestens hejdukar och idioterna som röstade på 32:an och andra demokrater som drabbas. Och allra helst chefredaktörer / hornalister på hatmedierna / politikerna själva.

    Gilla

 • Moberg

  Om, skriver om, han blir fälld i tingsrätten så frikänns han i nästa instans och får mellan 2-300000 eftersom det var ett ringa brott enligt nya tiders sätt att döma.

  Gilla

  • Ståfräs

   Det är inget brott att våldta en svensk flicka/kvinna för en muslim, men djävlar den som hälsar o tar en muslim i handen, DO kräver som regel mer än 50 000 vilket är värdet för en mördad svensk, grattis PK

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: