Stäng

Somalier var 21, blev 19 och slipper straff för sex med barn och givetvis ingen utvisning

INVANDRARVÅLD. Enligt angivet personnumret på domen är den dömde fortfarande 21 år. Förutom för sexbrott mot den 14-åriga flickan som numera är en 15-åriga mamma som somaliern gjorde med barn så döms afrikanen också för våld mot tjänsteman, ofredande mot en krogvakt, ofredande mot en kvinnlig polis. I båda fallen består ofredandet av att han spottat på offren.

Poliskvinnan fick spott i ena ögat och fick gå i tester för att utesluta att hon smittats av någon allvarlig sjukdom. Hon tilldöms ett skadestånd på 5 000 kronor.

Betydligt allvarligare är samlivet med hans barns mor. De inledde senast i december 2015 en relation som avbröts först när 21-åringen förpassades till fängelse 21 augusti. Enligt vad som framgår i domen har relationen återupptagits. 21-åringen har varit medveten om att flickan varit underårig men det är oklart när han fick veta det. Själv säger han att han fick veta när flickvännen på rymmen i somras sökte upp honom.

I förhör har 21-åringen sagt att han fick veta detta redan i december 2015. Flickan har i förhör sagt att hon genast berättade hur gammal hon var. Vilket hon tagit tillbaka. Falu tingsrätt väljer att döma för 21-åringen lindrigt. Att de fortfarande har en relation vägs också in till hans fördel. En kanske avgörande faktor blir sedan att 21-åringen faktiska ålder kommit att ifrågasättas. Han döms därför som vore han 19 år. Det minskar den kritiska åldersskillnaden avsevärt och gör att han döms till skyddstillsyn.

Enligt en särskild föreskrift ska han följa insatser från frivården. Enligt domen är han idag drogfri och lämnar både urin- och utandningsprov som kontroll för detta.

Till skyddstillsyn och behandling dömdes 21-åringen som kanske är 19 också i december 2014. Han dömdes för två rån, misshandel, hot och rättsövergrepp vars straffvärde tingsrätten då värderade till ett år och tio månader.

Det fängelsestraff han avtjänade under hösten var den sista resten av det straffet. Vården missköttes i omgångar. I juni kom han undan med en varning, men ny misskötsel i augusti ledde till att skyddstillsynen undanröjdes och sex månaders fängelse mättes ut. I akterna noteras att 21-åringen ”har nästan bara kriminella vänner” och bristande impulskontroll och problemlösningsförmåga. Men också att han varit nykter och skötsam efter frigivningen.

-Pettersson säger att det bästa varit om somaliern Mohammed aldrig släppts in i landet, det näst bäsa hade varit att myndigheterna visat ut honom första gången han ställde till med jävelskap, men sådant sker knappt i flathetens land…

Dömd men inte till utvisning: Mohammed Abdi Nur, 1995-03-20, medborgare i Somalia.

UR domen B 1743-16: ”I målet har dock framgått att Mohammed Abdi Nur inte gått vanlig grundskola, och
att han enligt XX, hos vilken Mohammed Abdi Nur bor i familjehem, inte har något begrepp om i vilken ålder man är när man går i olika årskurser och att han exempelvis inte vet vad en parallellklass är. Det gör att tingsrätten inte kan lägga dessa uppgifter till grund för bedömningen att Mohammed Abdi Nur haft skälig anledning anta att målsäganden var under 15 år i tiden innan hans polisförhör. Inte heller målsägandens utseende eller övrig
framtoning med avseende på mognadsgrad har varit sådant att tingsrätten bedömer att det funnits skälig anledning för Mohammed Abdi Nur att anta att målsäganden var under 15 år.” 

Läs mer på Dala-Demokraten…

7 reaktioner på “Somalier var 21, blev 19 och slipper straff för sex med barn och givetvis ingen utvisning

 1. Att Svea Rike i egenskap av funktionell rättsstat ligger nere, råder inga som helst tvivel om. Dessa repetitivt förekommande disproportionerliga domar, vilka med fullt fog kan betraktas som ett rent incitament till fortsatt och avancerad brottslighet, utgör nu en definitiv regel. Rättsväsendets ämbetsmän har till fullo låtit sig politiserats och därmed prostituerats av globalistregimen, varpå ett mycket farligt och prekärt tillstånd skapats. Då en nations hela försvarsmakt, ordningsmakt och dömande makt fallit offer för femtekolonnarnas subversiva inflytande, kommer det sociala sjukdomstillståndet att förvärras och leda till det optimala sammanbrottet.

  Hur någon normalbegåvad medborgare förmår låna sig åt denna psykopolitiska krigshandling mot svenska folket, övergår vårt förstånd. Tillåter mig avslutningsvis erinra om det faktum att det existerar ingen ursäkt för att svika sitt land – betänk detta, Du som tillfälligt sökt Dig hit för att ta del av verkliga nyheter. Nu sållas agnarna från vetet och allt ställs på sin spets.
  Andreas.

 2. Jämför med att köra 5 km/h för fort på en 50 sträcka!
  Svensk ska straffas!
  Vill vi ha det så?
  Är vi rättvist behandlade?
  Är de ”styrande” redan korrumperade eller under hot?
  Vad är annars rättvisa?
  Upp till kamp!

 3. Spelar ingen roll med invandrare.
  Det är bara samma visa om och om igen.
  Orkar snart inte ens reagera.

 4. Ut med PACKET på livstid, donera pengar till det nödvändiga kirurgiska ingreppet för dess utförande i hemlandet !!!!!!

 5. Spelar väl ingen roll om han är 21 eller 19 år? Man är väl straffmyndig på samma sätt när man är över18 år??

  1. Är inte den åklagades ålder fastställd genom folkbokföringsregister eller annat officiellt dokument (utländskt eller utredning), ska personen vara mer än 18. Bedöms brottet som grovt, eller vid upprepade handlingar av mindre brott, ska personen vara mer än 21 år. – Ska det vara så svårt att motionera i riksdagen att göra rätt, att folkets moral ska återspegla i rätten.

   Detta gäller idag; https://www.aklagare.se/lattlast/ungdomar-och-brott/
   – Vad tycker du?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: