Boströms krönika i GP tar upp ”ett svenskt misslyckande”

Håkan Boström skriver en gästkrönika i GP som är mer än läsvärd.citat: Kortfattat kan sägas att den svenska migrationspolitiken inte medfört någon ekonomisk vinst för samhället, trots en del stjärnögda påståenden om motsatsen, är inledningen på artikeln.Bara det gör att man blir nyfiken. Jag skall inte kopiera utan du kan läsa här. Det som är viktigt är att det finns nog ingen annan tidning idag som är läsvärd på samma sätt som GP (Göteborgs Posten). Då menar jag av de ”vanliga” tidningarna som når ut till allmänheten och som inte klassas som ”rasistisk” av det politiskt korrekta samhället. Keep up the good work GP!!

 

6 thoughts on “Boströms krönika i GP tar upp ”ett svenskt misslyckande”

 1. GP är inte så jävla mycket bättre, ungefär hälften av artiklarna är läsbara men resten är skräp så som ”tyck synd om oss” artiklar med invandrare och annan skönmålning och propaganda, nej man måste sortera bort skräpet som vissa av GP´s journalister och skribenter skriver då fungerar det att läsa smörjan, men nyligen så har GP övergått till att skriva TT längst ner då ingen journalist vill stå för smörjan dom publicerar och dessa artiklar är bara att stänga ner då man inte kan lita på vad TT slänger ur sig, det mesta som kommer från TT tar jag som ”Fake news” tills motsatsen är bevisad.
  Bästa vore om även GP går i graven vilket jag tror kommer hända förr eller senare.

 2. Våldtäkt i Årjäng

  Våldtäkten ska ha skett utomhus natten till söndagen och enligt uppgifter kan flera gärningsmän vara inblandade.

  Till batikhäxorna och liberalerna frågar jag

  1) är det inte sant ? eller
  2) önskar du att det inte är sant eller
  3) vägrar du att tro att det inte är sant eller
  4) har du sett till att det aldrig kan bli sant eftersom det är förbjudet att föra statistik över etnicitet och sexualbrott ???

 3. Tinos grundliga arbete nämns igen 🙂
  Och leder till att problemlösning i stället för bilder diskuteras.

Kommentera