Stäng

Oavsett land – det är alltid problem med somalier

INVANDRING. Ni vet hur det är. Twittervänstern beskyller den vita minoriteten för rasism när färgade har problem, i det är fallet kanske det går att skylla på det vita arvet? 

Nåväl, i Pretoria, Sydafrika har de svarta sydafrikanerna problem med svarta muslimer från Somalia enligt vänsterorienterade CNN. Det verkar som det alltid är problem med somalier och muslimer eller är det de svarta som är problemet…

befolkning-raser

30 reaktioner på “Oavsett land – det är alltid problem med somalier

 1. Du är en riktigt efterbliven vit skräp Pettersson, samtidigt så är du felinformerat då dina begränsade kunskaper om källkritik är slående. Kan du inte bara ta och stänga ner din antiintellektuella blogg, där hänger endast bonnläppar och obegåvade vita skräp.

  1. Med tanke på ditt sätt att uttrycka dig, bör du vara den sista att kritisera Petterssons sanningsblogg och dess välinformerade läsare.
   Återvänd gärna dit du kom ifrån.

 2. Nej, somalier och liknande skall inte leva i harmoni eller något annat:
  De skall samlas på ett begränsat område av ”landet Somalia”, hållas där med våld samt begränsa sig själva med hjälp av lågintensiva, lågteknisk krigföring.

  I Europa skall de inte tillåtas vara. De tar upp livsrum från oss riktiga européer. De är i vägen.
  Skall skickas tillbaka till det ovan nämnda området.

 3. Att gå runt i tält som somalisk kvinna, är det frivilligt eller tvång? Vilka jobb kan komma ifråga? På vilka premisser, utan att förarga sin man eller en ociviliserad herre från förr i tiden? Vore kul att veta, börja med att strypa bidragen till ett absolut minimum, avslå alla cyniska skadeståndsanspråk och sätt hårt mot hårt, vad gäller klan-mentalitet och kaoset det medför. Då, först då, får vi kanske svaret på frågan och vi svenskar kan få tillbaka landet som vi känner det.

 4. Varför beger sig somalier utomlands och många klagar, hamnar i problem och dödliga konflikter vart dom än kommer. De kunde ju ha stannat i sitt hemland och levt där i harmoni och lycka!

  Här är världens lyckligaste folk

  https://i1.wp.com/dise02.cached-images.bonnier.news/cms20/SiteImages/2012/10/22/lyckliga.jpg

  Irakier upplever mest negativa känslor, som stress, smärta och oro, i vardagen. Minst av den varan är det för invånarna i Somaliland. Det visar en Gallupstudie.

  Opinionsinstitutet Gallup har frågat invånarna i 148 länder i vilken omfattning de upplever negativa känslor i vardagen. De svarande fick uppge i vilken utsträckning de upplever ilska, stress, oro, sorgsenhet och fysisk smärta.

  ”Negativa erfarenheter-indexet är ett mått på de svarandes upplevda välmående dagen innan enkäten gjordes”, skriver Gallup.

  Värst är det i Irak. Med indextalet 59 är läget klart sämre än i de palestinska territorierna, med indexnoteringen 43. På tredje plats kommer Bahrain.

  Minst dagliga upplevelser av negativa känslor har invånarna i Somaliland, en i praktiken självstyrande region i norra Somalia, med indextalet 11. Näst minst dyster vardag upplever uzbekerna, följda av thailändarna.

  Inom OECD-området är läget sämst i Grekland, med indextalet 38, och bäst i Storbritannien, med index 19. Sverige hamnar på den översta tredjedelen med indexnoteringen 22.

  Fotnot: I Gallup-enkäten behandlas Palestina och Somaliland som stater. Många länder erkänner dock inte Palestina och Somaliland tillhör formellt Somalia, som emellertid i praktiken är en kollapsad stat.
  (Publicerad: 22 oktober 2012)

  https://unvis.it/di.se/artiklar/2012/10/22/har-ar-varldens-lyckligaste-folk

 5. Den vita minoriteten exempelvis farmare slaktas/mördas av kriminella svarta gäng men SVT och hatmedia vägrar rapportera om de grova brotten då det är order från Socialdemokraternas partistyrelse att svarta alltid ska ses som offer.
  Somalier borde hålla sig i Somalia och inte flytta till andra länder, de orsakar bara problem. De är ett kacka-folk som luktar Mogadishu på 10 mils avstånd, de är smuts!!
  Sedan svarta tog över Sydafrika har brottsligheten 10-dubblats och mord är mycket vanligt och överfall på den vita minoriteten.

   1. Lena

    Det betyder över 130 GÅNGER högre mordfrekvens än sveriges !!!! På VITA farmare !!!!
    Och Svensk Censurmedia tar knappt upp problemet !!!!! Det finns en agenda även här !!!! Förövarna är ju svarta, det stämmer inte in i PK-maffians sjuka rasistiska mallar !!!!!!

   2. F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Ja, vi står ju för alla lika färgers lika värde …………

   3. Ingemar
    Det är helt utanför min värld att ens försöka att förstå varför Europa INTE har stått upp för de vita bönderna i Sydafrika, de har och har haft en djävulsk situation i Sydafrika och i Zimbabwe, många har flytt till Mozambique, så länge det fungerar någorlunda.

   4. Lena

    Det känner jag till! dock inte att de ”valde” Mosambique! Över en MILJON vita har tvingats fly från Sydafrika !!!!!! Troligtvis kommer landet att träda i förfall !!!! De flesta svarta piloter går t ex inte att lära flyga stridsflygplan (JAS). Shssss det får man kanske inte säga………

   5. Billy Boy

    Det var Zoomaliska inbjudna träningspiloter i båda fallen ……
    nä, skämt åsido……….. vet inte!!!! ……………

    🙂

 6. Hjälp zoomalia att bygga en mur, så kan de sköta sig själva där innanför och vara helt fria från andras ”rasism” mm !!!!!!

  1. Är det möjligtvis de Somaliska invandrarna som står för tortyren och morden på vita farmare i Sydafrika ????

  2. Så rikt som somalia är på råvaror, jordbruksmark mm vore det bättre om alla somalier flyttade därifrån och lät vita nybyggare ta över. Somalia skulle förvandlas från ett illaluktande primitivt h-e till en blomstrande och rik civilisation med fantastisk miljö för turism mm på något decennium.

 7. Båda sidorna i konflikten är svarta och bor båda i ett land i Afrika och de talar helt olika språk.Deras kulturskillnader är dock mycket stora, och visar tydligt att problemen inte beror på rasism utan på att multikulti inte fungerar. Men det gör ju inte islam heller.

  1. Varför var inte Albert Einstein svart tror du ? Alfred Nobel var vit, nästan allt som bidragit till mänsklighetens utveckling från hjulet och framåt har gjorts av vita män….Inte alla är smarta, men tillräckligt många….Kinesiska forskare har konstaterat att svarta saknar den gen som ligger bakom det vi kallar IQ….- detta är tabu och förbjudet att prata om! Somalier har en genomsnittlig IQ på omkring 60! Detta + islam ställer till det i Somalia och överallt dit de tar sig och tillåts vistas…

   1. Kineser slår vita på IQ test och kommer att inom 20-50 år om de använder sig av denna forskning att ha många med extremt hög IQ…..!!

   2. F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Det beryder att den Somalier som ligger på IQ 100 betraktas där som ett Geni !!!!?

 8. Där ser man hur illa det är i Sverigeistan! Till och med i Sydafrika kan reportern vara ute och göra sitt jobb!

  Respekt för polisen verkar dom också ha!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: