Illegala boplatser ökar!

I Göteborg ökar antalet olagliga boplatser med raketfart. 2013 fanns runt 28 st och 2016  minst 131. Orsaken anses vara den stora mängd EU migranter som befinner sig här. Detta betyder mer sanitär olägenhet för de boende i närheten.  Framförallt Hisingen har drabbats av dessa marodörer. Ingen som helst respekt för allemansrätten eller andras marker. Blir de avhysta hittar de en annan plats ett stenkast bort. Kommunen har gjort över 400 besök vid dessa bosättningar men inget positivt i sikte så länge inte lagen ändras. Vem får stå för städnotan?? Göteborgs skattebetalare men ändå fortsätter folk att lägga pengar i deras muggar – jag förstår inte??    SVT

3 thoughts on “Illegala boplatser ökar!

 1. Den flitigt förekommande och klarsynta signaturen ”Räddsomfan” har i sedvanlig ordning identifierat problematiken och dragit en rimlig slutsats.
  Av ordningsmakt och kommun finns föga hjälp att vänta, och man lider verkligen med alla vanliga hyggliga svenskar som så påtagligt drabbats av dessa ockupanter. Antalet tältläger och andra smittspridande och bakteriebefrämjande boendeformer de allestädes närvarande och oönskade EU-migranterna gör sig skyldiga till, kommer drastiskt att öka om inga effektiva och handfasta motåtgärder vidtas.
  Den spektakulära undfallenhet myndigheterna uppvisar i samtliga migrantsammanhang utgör ett rent incitament till ökad och tyngre brottslighet. Vad blir nästa steg? En samling rövare som beslutar sig för att ockupera husägares hem och tomter, och där polisen undviker inblandning för att inte stöta sig med globalistregimen?

  Vi har nyligen erhållit rådet att mindre orter bör ta sig i akt och föranstalta med beredskap inför kriminella ligor, vilka med anledning av ett för dem gynnsamt polisbefriat läge kommer att drista sig till att ta över. Sedvanlig grannsamverkan kommer dock inte att vara tillräckligt då man skall försvara liv och egendom, varför det finns all anledning att resonera kring detta maktpåliggande ämne.
  ”Räddsomfan” har rätt i sitt resonemang avseende eldkastare, vilka torde vara mycket effektiva vapen. Problemet är dock att sådana är sparsamt förekommande i ett ordinärt svenskt hushåll.
  Andreas, mer urförbannad än rädd.

 2. Den totalitära socialismen rev hela gamla Klara, och byggde N-Kulturhuset och plattan, där heroin aliens står och gungar. Hela miljonförlustprogrammet Rinkeby skapades väl genom att riva svenskars villor osv. Det nya modet skrika bygga bostäder (till non europeans) kommer kosta skjortan, när vi ska våldtas igen. Alla 7 partier är extremister ur normala länders synsätt.

 3. Eftersom kommunpolitiker, poliser mm följer dom folkförrädiska direktiv som kommer uppifrån ”blint” och godtar skiten från dom styrande kriminella & korrupta politikerna i Sverige så kommer detta fortsätta tills det Svenska folket själva tar tag i problemen åt dom, och då jävlar jämnar skiten med marken och kastar ut dessa pack. Det enda som fungerar i detta läget är eldkastare för det är det enda som biter på den ohyran som kommer med packet som annars får fäste här.

Kommentera