GP´s ledare växer och växer!

– Det finns skäl att tro att Socialdemokraterna är mer intresserade av att vinna stöd för sin egen världsbild än att stoppa desinformation. Detta skriver Alexandra Boscanin i sin  Ledare i Göteborgs Posten. Alexandra vet nog inte hur rätt hon har. Hon skriver också citat ”Att man vill vinna stöd för sin världsbild är inte konstigt, det torde alla partier vilja. Men Socialdemokraterna vill ta fram ett handlingsprogram i tre delar som involverar utbildning i skolorna, att säkra fri journalistik och att myndigheter ska bli bättre på att sprida fakta. Det låter fint, men är problematiskt, särskilt som syftet är att befästa ett socialdemokratiskt maktinnehav.”Kvinnorna på GP är en minoritet som törs skriva sanningar i detta PK-tokiga samhälle.

image

15 thoughts on “GP´s ledare växer och växer!

  1. From the book ”The Elements of Journalism” by Bill Kovach and Tom Rosenstiel:

    – Journalism’s first obligation is to the TRUTH
    – Journalism’s first loyalty is to the CITIZENS.

    Journalists must show an ultimate allegiance to citizens. Journalists must strive to put the truth above their own self-interests or assumptions. Never underestimate the readers’ intelligence, power of understanding and their ability of reading between the lines.

  2. Aleksandra och Alice är värda att läsa dagligen.

    Tjejerna på GP gör det bra, i den samhällspolitiska debatten.

  3. Det socialakrobatiska maffiastyrets så kallade handlingsprogram i tre punkter under överinseende av Löfvén, denna hela arabvärldens lilla fästmö, är tvivelsutan den senaste propagandamanövern i syfte att vilseleda nationen.
    Vad utbildningen beträffar anser regimen tydligen att dagens pedagogiska indoktrinering av värdegrundspolitiken inte är tillräckligt effektiv, varför man beslutat sig för att intensifiera den skrämseltaktik som nu utövas mot oskyldiga elever, vilka på grund av ålder och brist på livserfarenhet inte har en chans att skrida till motvärn och hävda en åsikt som avviker mot etablissemangets.

    Vidare generar de sig inte inför att låtsas vilja ”säkra fri journalistik”, trots att de kontinuerligt underkänner utländska mediers ocensurerade rapportering från den nya humanitära stormaktens Rinkeby m. fl no-go-zoner, samt anklagar oppositionen för att ägna sig åt vad de benämner ”fosterlandsförräderi”! Att fascistkotteriet däremot önskar säkra den politiserade journalistiken genom en ensidigt idylliserande bild av mångkulturell prägel är helt uppenbart.

    Slutligen vill den islamistbefrämjande politiska makteliten göra myndigheterna uppmärksamma på vikten av att löpa den multikulturella globalismens smutsiga och samhällsfientliga ärenden genom ”faktaspridning”, vilket icke är fråga om annat än en folkförförande desinformation i syfte att ytterligare domesticera det redan kuvade och fogliga svenska folket, samt diktera betydelsen av att inkludera samtliga världens rövare och parasiter i den svenska gemenskapen.
    Handlingsprogrammet underkänns härmed på samtliga nationsfientliga punkter.
    Andreas, född någorlunda fri utan chip eller injektioner av genmanipulerande vaccin, och hellre död än landsförrädare.

    • Eftersom S som bekant står på globalistelitens sida med Trans World Empire, Open Society och New World Order i portföljen känns det knepigt med trovärdigheten. Som Trump säger: ”I know who you are” Jag vill tillägga att jag en gång röstat på vad jag trodde var ett humant solidariskt arbetarparti. Innan jag såg att denna solidaritet är högst selektiv.

  4. ”Säkra fri journalistik” det måste ju tillsammans med det andra innebära undervisning i skolorna om fria bloggar och poddar som t ex Petterssons, samt bidrag till dessa !!!! eller ????

    🙂

  5. Sverige var tidigare känt för att vara ett trevligt land,det bekräftas ju med att så många flyttade hit. Inte sjutton flyttar folk till kaos……….vad som har hänt är att det trevliga landet nu är oigenkännligt.
    Sverige är diskussionsämne inom många områden, här är ytterligare ett exempel.
    http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/pamela-anderson-campaign-men-falsely-9884786
    ( underlig huvudbonad men troligtvis någon typ av budskap)

  6. @GP’s ledare växer och växer. Kan det bero på att fler och fler kvinnor får plats, inte tar plats, i den frispråkiga tidningen. En orsak kan vara att dessa kvinnor, Alexandra, Alice och Katrina m.fl. inte är indoktrinerade med den svenska värdegrunden. Fortsätt kvinnor.

    Jag älskar Er, er frihet utan slöja och försvarar er yttrandefrihet med mitt liv. Detta på förekommen anledning av att Löfvens regering nu övergått till att förinta all sanning.

    Inte bara invandrare kvinnor kan, män vågar Springare, Pettersson m.fl. Svenska kvinnor är Carina-Fina och Ulsansblogg. Carina skriver så det ryker. Ulla med gul guldkorn. Är du inte uppräknad oavsett om du är stor eller liten behövs vi alla, jag med och du med (som kommenterar) att göra Sverige till en bättre, säkrare nationalstat för våra barn och barnbarn.

  7. finfin, vill gärna se utvikt i porrtidning också, hellre än sexpressen-Mattson gang-blacked med bitboll i Gambia, av Sabunis och Reinfelds släktingar, G. Lindberg style.

  8. Länge har jag undrat om Morgan Johansson är dum på
    riktigt, och det är bara att konstatera att han är en Dvärg
    inte bara till storleken utan även intellektuellt, hans
    löjliga försök att kritisera SD för att dom bekräftar vad
    Donald Trump sa om Sveriges problem.

    Han kan ju fortsätta att förneka allt det som fler och fler
    Svenskar ser dagligen att landet behärskas av
    kriminella ligor och rövarband, att tiotusentals bilat
    brinner och skitar ner miljön helt i onödan, att polis,
    brandmän och Ambulanspersonal blir attackerade
    när dom ska Släcka respektive rädda folk, att butiker
    slås sönder, att sjukvården går på knäna, där
    Akutmottagningarna översvämmas av Menafolk som
    tränger sig före alla andra, och dessutom inte betalar
    ett jävla jota för det, vidare att dom går före alla andra i
    bostadsköerna, där knark av alla slag säljs öppet
    Där gamla och sjuka får stå tillbaks för unga friska
    personer, dessa gamla är heller inte fredade på gator
    och torg utan rånas och misshandlas. OsvOSv.

    Men Sossarna har tydligen inte märkt något av det som
    dom själva är djupt skyldiga till, man tillsätter politiska
    oduglingar på ledande poster, och resultatet av det
    kommer på löpande band, istället för att M.Johansson
    lägger ner tid på försöka skylla det på dom som inte varit med
    och regerat, men väl påpekat allt som är fel så borde M.J
    jobba för att förbättringar kommer till stånd.

    Det räcker inte med att ha en Statsminister som påpekar
    att det inte är acceptabelt med all kriminalitet,, men skiter
    i att göra något åt den!

Kommentera