Trollfabrikerna inom Main Stream Media

INSÄNDARE. Verklighetsförnekarna – Propagandister som sprider falska nyheter

Trollkungarna finns inom DN Wolodarski, SVT Helin, TV4, Aftonbladet Lindberg, och Expressen Matsson. Nu försöker Eskilstuna Kuriren genom Mathias Ståhle kvala in i gänget.

Jag måste säga att EK lyckas över förväntan. Det ni i er granskning anklagar Granskning Sverige för är exakt det ni gör i artikelserien. Er granskning består av smutskastning, vinkling, försök till uthängning av personerna bakom granskning Sverige, falska nyheter. Johan har konstaterat 45 fel, han kontaktade er och ville ha ett genmäle det lär väl knappast ske.

Ni påstår att Granskning Sverige får pengar för sitt arbete, är det konstigt? Ni inom systemmedia jobbar ni gratis? Jag tror inte det, er verksamhet bekostas av skattemedel via presstöd. Det borde upphöra omedelbart, utan det fick ni lägga ner ett stort antal tidningar.

Att man väljer att inte uppge sitt namn och var man ringer ifrån är väldigt enkelt, man hotas, förföljs, ni ringer upp arbetsgivare och försöker få folk sparkade. Säger man vem man är så lägger ni på luren, gör er oanträffbara Eva Burman t.ex. och vägrar svara på frågor. Så fungerar ni i trollfabrikerna.

Ni har även gjort ett värdelöst researcharbete inför artikelserien.

Tydligen har även Ståhle anmält att han vill vara med och ringa upp makthavare och journalister, mot betalning. Dåligt betalt på EK? Jag undrar. Uppgav han då att han jobbade för hattidningen Eskilstuna Kuriren eller tänkte han Wallraffa?

Anledningen till artikelserien i EK är troligen att islamisten Alexander Voronov som jobbar på EK vill hämnas för att han avslöjats för att stödja muslimska brödraskapet.

För att sanningen ska fram krävs det att man inte uppger vem man är, eller att det är en intervju. Gör man det vägrar ni svara på frågor. Det är likadant med insändare som avviker från er PK värdegrund dessa tar ni aldrig in.

När ni sedan blir uppringda och bli utsatta för granskning, då blir det riktigt patetiskt, ni gråter ut hos era kolleger för att någon ifrågasätter era alster.

Härifrån sprids hat, lögner, smutskastning, förföljese av oliktänkande som ni hänger ut, vinklade nyheter, mörkläggning, agendasättande kampanj journalistik istället för konsekvensneutralitet, skapandet av åsiktskorridorer, falska nyheter.

Ni har blivit propagandister.

Hatspridningen består av epitet som rasist, fascist, bruna råttor som bör avlivas, jag hatar män, speciellt vita medelålders män mm. listan kan göras hur lång som helst. Allt detta hat och även hot som framförs av personer med rätt politiska åsikter sprider ni gladeligen och som toppen på isberget kallar statsministern kritiker av massinvandringen för nazister. Han kackar för övrigt i eget bo.

Vägra ta debatten inställningen från er, innebär att personer med andra åsikter än PK sektens inte släpps fram i era trollkanaler. Det finns otaliga bevis på personer med kunskap och bildning som skriver artiklar som ni inte tar in. Anledningen är att det inte stämmer överens med era politiskt korrekta åsikter, som är av religiös sekt karaktär.

Ni är antidemokratiska och bekämpar yttrandefriheten ni står inte upp för mötesfrihet.

Ni samarbetar även med

”inte rasist men idiot” expo och våldsvänstern inom AFA trovärdigt!

I er kamp mot alternativa medier Söker ni stöd hos f.d. kommunisten Ola Sigvardsson som är politiskt tillsatt som pressombudsman vilket skämt. En kommunist som ska försvara yttrandefriheten? Ni tar även hjälp av Stasi ministern löfven och muslim partisten alice (demokratiminister) det gör ju inte saken bättre då sjönk ert förtroende till botten.

Alla tillhör ni ju etablissemanget, klubben för inbördes beundran.

När ett demokratiskt valt parti inte kan genomföra ett möte på grund av våldsvänstern, kommunister och antidemokrater då tiger ni i trollfabrikerna.

Om ni skötte ert jobb och granskade makten och var konsekvensneutrala var detta inget problem, men systemmedia av idag har lierat sig med makten. Ni är en del av etablissemanget och ser som er uppgift att fostra folket den tiden är tack och lov över nu.

”Alternativa medier behövs om sanningen ska fram”

Slogan från aftonblaskan från en svunnen tid.

Man börjar kunna andas fritt tack vare Brexit och Donald Trump som sätter det egna folket och nationen först.

Ni inom system media bedriver en vedervärdig smutskampanj mot en demokratiskt vald ledare som Trump. Opartiska SVT har sin eget troll Peter Rawet som vid installationen av Trump skämde ut sig själv och hela svenska folket med imbecilla frågor till en stackars ung tjej som måste ha trott att hon var med i dolda kameran. Tok vänstern kulturmarxister och radikalfeminister med fittmössor på huvudet deltog i upploppen, på vissa platser tog islamister över och skrek allahu akbar. Galenskap som hyllas i dårhuset Sverige.

Förresten hela SVT ingår i trollfabriken.

Carl Bildt twittrar att Trump har rökt på när han varnar för det kaos som råder i Sverige efter flera decenniers ansvarslös massinvandring. Det är troligare att Bildt knarkat i hela sitt liv

Det gick bara några timmar efter att Stasi ministern undrat vad Trump menat med sin varning för svensk invandringspolitik, innan det var upplopp i Rinkeby. Stenkastning mot polis och räddningstjänst, polis som måste öppna verkanseld, man undrar vilka som röker på i Sverige?

Jag håller med USA:s president Donald Trump:

You are the most dishonest people in the world.

Ledare som Trump behöver vi i Sverige i motsats till landsförrädarna Reinfeldt och Sahlin.

Reinfeldt: Sverige tillhör de nyanlända.

Sahlin: Vi har bara midsommar och ska anpassa oss till islam.

Som äntligen erkänt att hon är en brottsling.

Exempel på vinklade nyheter Polisen Peter Springare som beskriver en vecka på sitt jobb som brottsutredare utan att mörka vilka som är misstänkta för brott. Alla vet att merparten är invandrare, men det får inte sägas Vad händer inom hatmedia det första ni gör är påstå att han är anmäld för hets mot folkgrupp, vilket inte heller var sant, hans PK chef skulle eventuellt anmäla honom.

Man kan ju fundera på om invandrare ska klassas som folkgrupp?

Ni inom hatmedia är som vanligt inte ett dugg intresserade av sakfrågan utan här handlar det som vanligt om rasism och allsköns floskler i god PK anda.

För att lösa den ökande brottsligheten mord, våldtäkter mm. i Malmö föreslår Ygeman att malmöborna ska sluta klippa sig för 50 kr, åka svarttaxi eller köpa sprit svart. Strålande förslag som ingen inom hatmedia har ifrågasatt!

I Göteborg ska man importera kameler för att öka sysselsättningen bland somalier genidrag. Varför inte importera vilda djur då kan man även anordna safari Göteborg.

Ska vi lösa Sveriges problem med kriminalitet, gruppvåldtäkter, mord, utanförskap, segregation, islamisering, utbildning, vård och omsorg, ett svenskt försvar, sjukvård, offentlig service, bostäder mm. krävs åtgärder som ni godhetsapostlar inte törs nämna.

  • Stopp för all bidragsinvandring från menaländerna.
  • Enligt Ygeman var det 80 000 bidragsinvandrare som kom 2015 som ska återvända till sina hemländer, jag håller med honom. Gå från ord till handling.
  • Återkalla Svenskt medborgarskap för personer som beviljats det på felaktiga grunder lögner mm.
  • Utvisa invandrare som begår brott.
  • Skicka hem ensamkommande så kallade barn till sina familjer i Iran och Afghanistan, familjeåterföreningen ska gå åt det andra hållet.
  • Byt ut polisledningen och ge polisen de resurser som krävs för att upprätthålla lag och ordning.
  • Bidrag ska stoppas, för att ta del av Sveriges välfärdssystem ska man minst ha arbetat och betalat skatt i Sverige under fem år. Heltid och riktiga jobb ingen kamelridning.
  • Bygg upp ett starkt militärt försvar.
  • Folkomröstning om utträde ur det odemokratiska och överstaliga EU-projektet.
  • Upphävandet av lagen från 1975 om att Sverige ska vara mångkulturellt, den strider mot dom mänskliga rättigheterna. Lagen om mångkultur får till följd att vi ska acceptera sharialagar i Sverige.

Några förslag att börja med. Det finns säkert många andra i Sverige som kan bidra med fler konstruktiva förslag för att rädda svensk kultur, seder, bruk och en svensk nation som övriga världen har beundrat fram till för 25 år sedan.

En vedertagen sanning är att har man ett problem så ska ta reda på orsaken till problemet för att kunna lösa det. Men det vill man inte inom etablissemanget, när det gäller att ta reda på vilka som begår brott och vilken sorts brott. Man konstaterar likt Sarnecki att det är en överrepresentation för invandrare från en undersökning under åren 1997-2001 inte dagsaktuell direkt. Med andra ord man är inte intresserad att skapa trygghet och få ner brottligheten.

Gå ut i verkligheten och beskriv den sanningsenligt konsekvensneutralitet, men ni sitter väl hellre på Söder och pimplar vin och dricker meskalin som Virtanen på aftonblaskan.

EN fråga till er inom etablissemanget som propagerar för denna massinvandring som ödelägger Sverige. Hur många av er bor i dessa mångkulturella paradis som växer upp som svampar ur jorden. Min gissning är max 10 st. i hela Sverige.

Mats

9 thoughts on “Trollfabrikerna inom Main Stream Media

  1. Ord och inga visor! Suveränt exempel på en rejäl näve i bordet.
    Den stackare som inte generar sig inför att betrakta Wolodarski, Helin, Lindberg och Mattson et consortes som regulativa ideal i samhällsdebatten, torde per omgående göra både sig själv och Sverige en stor tjänst genom att ta till repet och avsluta sin ömkansvärda existens.
    Intellektuellt underkapaciterat humankapital har vi icke någon gagn av, trots att globalistregimen importerar sådana exemplar en masse för att försäkra sig om väljarantalet.
    Fy dong!
    Andreas.

  2. Ska det klagas på anonymiteten inom alternativmedia så…

    TT Nyhetsbyrån eller i dagligt tal ”TT” skriver aldrig ut vem som ligger bakom det material de distribuerar till MSM. I de artiklar MSM publicerar så hänvisas bara till ”TT”, inget namn bara ”TT”. Som att just TT är det närmaste Guds sanning man kan komma!

    Det är i sammanhanget viktigt att reflektera över ägarstrukturen på ”TT Nyhetsbyrån”:
    https://sv.wikipedia.org/wiki/TT_Nyhetsbyr%C3%A5n

    Ägare/Andel

    Aftonbladet 20 %
    Svenska Dagbladet 10 %
    Stampen 10 %
    Expressen 10 %
    Dagens Nyheter 10 %
    Sydsvenska Dagbladet 10 %
    NT Media 10 %
    VLT AB 5 %
    Upsala Nya Tidning 5 %
    Pres(s)gruppen 5 %
    MittMedia Förvaltnings AB 5 %

    Det känns väl fint att dessa ”sanningssägare” i princip hänvisar till sig själva!!!

    • Tyvärr har ju TT någon slags trovärdig stämpel, vilket självklart är alldeles fel när man tittar på ägarna.
      Tyvärr tror ju ”Svensson” på vad som sprids.

      Det är en jäkla tur att alternativ media (än så länge…) finns!

    • Mycket bra skrivet. Dessa förslag skulle göra Sverige beboligt av hederliga medborgare igen.Jag ser själv ingen lösning i sikte med denna regering eller den sk Alliansen. Som det uttrycks mycket stora saker behöver göras.

  3. Vartenda ord av vad TT skriver om Trumps och Fox är lögn och föbannad dikt och stämmer absolut inte med verkligheten i Sverige.
    Trump har till 100% rätt i att Sverige ha grävt sin egen grav genom att ta bort kontrollen helt och hållet av vilket klientel som tillåts komma in i Sverige och här leva helt gratis i resten av sina liv.
    Vad beräffar statestiken över brottslinar och fängslade invandrare så är detta FÖRBJUDET i Sverige och kan förmodligen leda till fängelse om den genomförs. MAN FÅR INTE BRÅKA MED SVERIGES HELIGA KOR INVANDRARNA.

  4. Här har ”Mats drivit in 7 tums spiken i botten med ett enda slag.
    Vad Sverige behöver är journalister för det har vi inga. Med journalister menar jag givetvis sådana som vågar säga sanningen och inte bara ser till presstödet. Det är ju så att så länge man håller sig så långt som möjligt från sanningen så får man behålla detta stöd och därmed jobbet, men skulle man börja säga sanningen så tar dom bort presstödet och tidningen tvingas till nedläggning.

  5. Bra sammanfattat, många sanningar. Frågan är om budskapet når fram till den hjärntvättade och hypnotiserade PK-sekten? De verkar inte vara tillgängliga för förnuft utan lever i en dröm. Måtte det snart bli 2018.

  6. Nu är PK-media igång med två artiklar som måste anmälas! Det är propagandaorganet TT som skrivit två stora artiklar som sprids i landets tidningar.

    Givetvis utan en författare, något som PK.media annars anklagar alternativmedia för.

    Det handlar enbart om Trumps kommentar om Sverige, där han mycket riktigt påpekar de ökande problemen Sverige har med invandringen.

    Artiklarna vinklar på möjligaste sätt att allt Trump och Fox sagt är felaktigt. allt för att invagga ”Svensson” i falsk säkerhet och misskreditera Trump och Fox!

    De sprids anonymt över hela Sverige via TT, som sagt: utan någon författare.

    SKANDAL!! är det enda rätta ordet för detta falska försvarstal!!

    http://www.sydsvenskan.se/2017-02-20/har-ar-felen-i-tv-inslaget-trump-pratade-om

    SVT är förstås inte sämre, propagandafabriken tuggar vidare med floskler som t.ex. :
    ”Flyktingar ligger bakom den ökade brottsligheten, men det mörkas av myndigheterna.
    Det finns ingen statistik som kan belägga något av dessa påståenden. ”

    http://www.svt.se/nyheter/svt-granskar-pastandena-som-trump-pratar-om

    Neutral journalistik? Knappast!!

Kommentera