Koranbränning i Tjeckien28 responses to “Koranbränning i Tjeckien

 • 123qweasdblog

  Malmö bo – flytta till öknen där är din plats!
  Jag har varit nyligen i Polen i en vecka och inte sätt en ända muslim, och här man ser fler musar på orten än Svenskar, de flesta känner sig redan som hemma och uppför sig som svin. Araber borde aldrig bosätta sig bland civiliserade folk, de är ju sjuka i huvudet.

  Gilla

 • Kattsand

  Håller koranbränning på att bli en ny folkrörelse?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dessa autodaféer torde vara de första under en mycket lång tidsperiod som verkligen varit fullt befogade. En djärv och folklig manifestation som i all enkelhet markerar avskyn för den främmande pedofil- och dödskult som nu hotar och infekterar västvärlden.
  Tjeckien har en gynnsam distans och har genom att följa de invaderade nationernas katastrofala krigsscener, kunnat betrakta utvecklingen och bilda sig en klar uppfattning om det politiska läget i Europa.
  Andreas.

  Gilla

 • Observator X

  Bra! Bränn skäpet, gör musleket upprörda och tag total konfrontation.

  Gillad av 1 person

 • white lady

  Hur kommer det sig att tjeckier som inte har några muslimer i sitt land (eller väldigt få) förstår hotet från islam och svenskar (den största delen) som erfar direkt islamhotet inpå livet fortrfarande stödjer S, MP och C? Hur är det med logiken och självbevarelsedrift? Ha?

  Gillad av 1 person

 • Ullabella

  Bra initiativ! Det är en ond bok som sprider hat och död. En viktig symbolhandling.

  Gilla

 • Jhonsson

  Tjeckerna verkar vara miljömedvetna eftersom, de samlar skiten i en hink!
  Där har Mp en del att lära.

  Gilla

 • per22

  Tjeckerna är ett handlingskraftigt folk med bra omdöme.
  När får vi se motsvarande initiativ på Djurgården i Stockholm?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Gammalt skit brinner bra.

  Gilla

 • age

  Koranens/islams avsikt finns ändå kvar!
  Alla muslimer är muslimer!
  Det finns ingen lightversion av koranen!
  Kan du ha muslim som granne?
  Kan vi ha muslimer i vårt fosterland?

  Du kan alltid lita på en muslim;
  Att han kommer att döda dig! (- enligt koranen)
  Att han bekräftar sin hjärntvätt om och om igen!
  Att han måste rätta sig efter koranen!

  LÄS OCH FÖRSTÅ !

  Vi är utsatta för en systematisk invasion!
  Ett av islams vapen är att föda många barn/muslimer!

  Vi måste försvara oss!
  När det är för sent – är det redan för sent!

  Gillad av 1 person

 • Mimi N.

  Alla slaviska folkslag hatar islam. Vi – med latin härkomst – växte upp i samma anda. Vi led under ottomanska oket i hundratals år. Kärleken för faderlandet och kristna trditionerna gav oss en mänsklig demokrati som vi håller vid liv i själen. Västerländska relativa begrepp om faderland och kristendom gav demokratin en politisk nyans, ett sekulärt värde för demagogernas egen vinnings skull.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Troligen mer sisu som finnarna och en annan historia med mer kamp för livets nödtorft gör att de inte frivilligt lämnar över sina läner till araberna/muslimer + politiker som är av samma virke! Våra politiker är landsförrädare som villigt överlämnar Sverige till negrer/araber/islam! DE BORDE SKÄMMAS!!

   Gilla

 • Sven T

  Det är ju en skitbok, så gör om koranerna till dasspapper istället.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Heder åt Tjeckiens stora folk som bränner ”Satansverserna” som professor Salman Rushdie kallar innehållet och som är titelns på professorns bok! Stefan Lövens bästa vän, Irans ledare har utfärdat en fatwa, en dödsdom på Salman Rushdie för att han smädar Stefan Lövens och Ayatolla K. ideologi islam.
  Rätt att bränna denna bok, nedtecknad av satan själv, mördaren och pedofilen Muhammed som levde omkring år 600 i Medina i Saudi Arabia. Koranen/sharia är verk av Satan själv, verserna uppmanar till mord och slakt av icke-muslimer.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Vilket otroligt härligt, trevligt folk, MEDVETNA om hotet från Satansverserna och satansmänniskorna, aggressiva på sin vakt, tom polisen hjälper till litet att bränna skiten som borde förbjudas inom EU! Vi kommer att få ett krig mot muslimerna, det är de eller vi, stoppar vi inte dem i tid ligger vi illa till, de vill slakta och mörda oss alla så de ska stoppas!!

   Gilla

  • Mia

   Du tycks tro att Rushdie kallade hela Koranen för Satansverserna, Men det var bara några få verser som kom dit på ett speciellt sätt som det handlar om.

   Gilla

 • Malmöbo

  Den civiliserade västvärldens kulturuppvisning.

  Det är bara en bok. Även om alla koraner skulle försvinna, så kommer det komma nya och sprida sig till varje hushåll..lovord från Gud, så att folk inte kan skylla på att de inte hade vetskap om religionen. Miljontals ”hafezin” finns världen över som dels kan trycka bya koraner men också översätta de till olika språk.
  Hafezin= de som har memorerat koranen utantill.

  Det är så löjligt det ni håller på så det sjukt!

  Gilla

  • Mimi N.

   Du är sjukare än sjuk, i sista stadiet då kancern bränner dig inni- och utifrån tills du blir kolbränd. Saker som du ska slängas till kärnavfallet.

   Gillad av 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Vad säger du om de inte bara bränner koraner utan även dem som kan Satansverserna utantill ? Det kan hända, många börjar få nog av er…..

   Gilla

  • Skåningen

   Vad du tydligen inte begriper, det är att de som bränner boken är inte ute efter att förstöra så många Koranböcker som det är möjligt. Vad de vill är att förolämpa muslimer såsom muslimer förolämpar oss i väst när de urinerar på och eldar upp våra nationsfanor. För en muslim är det otroligt förolämpande att vanhelga deras heliga skrift. Det är därför som de bränner den, och det tycker jag är jäkligt bra.

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Helt rätt tänkt! De har inte civilisationer värda namnet utan bygger sina samhällen kring en bok från år 600 – ”Satansverserna” – om mänskligheten ska överleva och UTVECKLAS måste de krossas och trampas ner som den smuts de är!!!

    Gilla

   • Malmöbo

    Skåningen:
    Källa på att muslimer har samlat ihop, kissat och bränt västländernas flaggor?

    Nuvarande idiot:
    Kan du nämna någon nämnvärt civilisation från ”din ras”?

    Mimi: vänligen respektera bloggens regler om att inte hota. Inte för att jag känner mig det..många av er hade bokstavligt skitit ner er framför mig..

    Gilla

  • Grune

   Vi måste till vilket pris som helst utrota dessa utomjordingar från planeten Tellus

   Gillad av 1 person

  • Skåningen

   Det heter skälla, inte källa ditt nöt. Nämna några framstående västländer skriver du. Visst, det är enkelt, nämligen hela västra Europa. Varför skulle muslimerna annars komma hit? Här får ni bidrag efter bidrag, och era fruar avlar ungar som bara den, så att ni kan kamma hem en riktigt fet jackpot i barnbidrag + alla andra bidrag ni får. Ni muslimer har inte producerat något bra eller viktigt för mänskligheten. Väx upp!

   Gilla

 • Blodsven

  Har alltid trivts bra i Tjeckien…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: