74 lik på stranden…….

Under natten har 74 lik flutit iland på en strand i Libyen enligt Röda Halvmånen. Omständigheterna kring de 72 dödsfallen är oklar. Man har inte hittat några vrakdelar eller båtar utan endast dessa lik vilket är ovanligt. De kommer att begravas i Tripoli. Man kan spekulera hur mycket som helst men det har ju förekommit att Kristna kastats överbord från båtar på medelhavet. Hoppas att så inte är fallet!!  GP

c5iki-ovmau4g0a

5 thoughts on “74 lik på stranden…….

 1. Vi är alla skyldiga som lurat dem att här finns paradiset där de inte krävs på någon som helst motprestation.

 2. X tänk så många gånger deras mammor lagat mat åt dem, tvättat, lagat strumpor, nattat dem, utstått misshandel, trasslat in sig i tygstycken, läst böner, burit vatten och ved, sparat och gneta som de flesta gör för att deras barn skall överleva.

  Och så ger de sig ut på havet och riskerar sitt liv. Undrar om deras mammor slitit lika hårt om de vetat att deras barn skulle dö en för tidig död?

  Nä detta vet man ju ingenting om.

  Men vi vet att våra äldre i vårt land slitit för att deras barn ska få det bra. Det vet vi. Och att de flesta som bor i vårt land sliter för att de äldre ska få det bra.

  Vi vet också att de som kommer hit med okänd bakgrund får ta del av enorma summor ur våra gemensamma medel. Ur de medel som vi jobbar ihop för att vi ska ha det så bra vi kan.

  But what happens in Sweden stays in Sweden. And what happens in Libya stays in Libya. Not.

  En gång trodde jag på propagandan att man ska ta från de rika och ge till de fattiga. Det var fake news förstår jag nu. De flesta rika verkar vara det av en anledning.

  • Vår sk. statsminister har lika svårt med språket som med sambandet mellan orsak och verkan. Han tar in miljontals muslimer,
   utan att förstå de negativa konsekvenserna detta får för vårt land och vår befolkning.

 3. Kristna slaktade av muslimer som Socialdemokraterna välkomnar till Sverige!

Kommentera