Rysk tv svartmålar Malmö: ”Muslimer styr”


MEDIA. Den statliga ryska tv-kanalen Kanal 1 svartmålade Malmö i ett långt reportage i går, rapporterar DN:s Rysslandskorrespondent Anna-Lena Laurén.

Malmö beskrivs som ”mångkulturens sammanbrott” där ”muslimer styr.” Flera av uppgifterna som anges i reportaget är felaktiga, menar Laurén. Enligt den ryske reportern är droger och skottlossningar en vardag för alla Malmöbor samtidigt som det påstås att det efter flyktingmottagandet inte finns några trygga platser i staden.

-Pettersson noterar att rysk och amerikansk tv har samma bild av Malmö. Det ryska inslaget, jag kan inte ryska men några ord känns igen och vad jag förstår så stämmer det bättre än svenska mediers bild av Malmö…

Ryssar och amerikaner har rätt. Sveriges migrationspolitik har gett oss enorma problem som vi bara sett början av. Det hjälper inte att som svensk fejkmedia skönmåla

sverige-skonmalning


35 responses to “Rysk tv svartmålar Malmö: ”Muslimer styr”

 • Rosa Roslund

  Ord i vår tid:
  ”Landet behöver lugna, modiga medborgare – men varken lugn eller ro frambringas av vår statliga, negativa propaganda, vars själ är en institution för undanhållande av fakta. 
  Det finns ett oöverträffat slag av propaganda bland fria folk: Att säga sanningen!”
  Vilhelm Moberg 1942

  Vilhelm Moberg: ”Tro aldrig på en uppgift, förrän myndigheterna dementerar den.”

  Gilla

 • Ingemar

  Ja, vi får tacka även Ryssarna för en god journalistik!! Vi har ju inga fria offentliga medier längre!!! ”Svartmålning” !!?? Det som redan är kolsvart behöver inte ”svartmålas” !!!!! Vi som nu representerar det upplysta folket i detta Censur- och propagandastyrda land, får väl kontakta även Putin, och TACKA!!!!

  Gillad av 1 person

 • Involuntarium

  Hahahohaaaaaahoha nu får de brunrödgröna Feministregeringens representanter i den humanitära stormakten Sverige fullt upp med att också tillrättavisa Rysslands statstelevision på samma sätt som Donald Trump tillrättavisats! Jo självaste Putin ska väl få sina fiskar varma av EU:s egen lilla kaffeflicka när statsbesöket går av stapeln!

  Vi närmar oss med stormsteg den demokratiska svenska diktaturen, jo den svenska modellen, regisserad av den brunrödgröna regeringssörjan ivrigt påhejade av den brunblågröna opositionssörjan! Det är den brunrödgrönblåsörjan den så kallade sjuklövern som själva ska ombesörja så att rätt nyhetsflöde återges till de internationella medierna! De ska inte komma här och komma, ja de utländska medierna och andra länders regeringsföreträdare ska inte uttala sig om problemen med asylturismen i Sverige!

  Problemen med de invällande horderna av asylturistparasiter är från och med Stefan Löfvens Feministregering en nationalhemlighet som ska undanhållas och mörkas för den svenska befolkningen och övriga länders befolkningar! Det är bara Stefan Löfvens egen komponerade sanning som gäller och har någon, någon annan uppfattning så är de djävligt fel ute och far med ren lögn!

  Det är kod 291, en professor som är en kopia av Bagdad Bob som påstår att Sverige aldrig varit tryggare och säkrare! och ett mörkande utan dess like! Nu senast går fullvuxna poliser ut och påstår att de lurats av journalister att berätta sanningen om asylturistparasit eländet! (Frågan blir ju genast till de ”lurade” polismännen, skulle Ni berättat någon
  PK patrask lögn om Ni förstått syftet med intervjun?) Fullvuxna män som betraktas och klassificeras som ensamkommande barn!

  Nu börjar den brunrödgröna feministregeringssörjan kännas mycket ””kejsarens nya kläder”” jo du Stefan Löfven hur känns det att bli fullständigt avklädd?

  Jojo den brunrödgröna Feministregeringens representanter får väl återigen skicka fram Snicke Snacki som tillhandahåller den rätta bilden av trygghet och säkerhet i Sverige!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  Gillad av 1 person

  • Grune

   Något mer lögnaktigt än den Svenska regeringen och den Svenska samlade journalistiken finns inte att uppbringa i hela universum.

   Gilla

 • Anonym

  Det finns en risk att utlänningar infiltrerar svenska bloggar.
  Jag påstår inte att det gäller denna blogg, men det finns skäl att vara på sin vakt.

  Gilla

 • Anonym

  Kommuninvånarna har röstat fram politikerna därför att de gillat politiken.
  Om det är förnuftigt är en annan femma.

  Gilla

  • Billy Boy

   När genomfalska politiker skönmålar och sviker givna vallöften så är dom inte värda förnyat förtroende.

   Lyssna gärna på denna SR-intervju med Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) inspelat 6 april 2013.

   http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/174166?programid=3071

   Stämmer man av den komplett odugliga Jammehs nonsens-pladder år 2013 med dagens 2017 års katastrofala situation i Malmö p g a hennes och Löfvén-regeringens vanstyre under mellantiden så begriper vem som helst att lögn-packet bland politikerfräset måste skickas på porten … Omgående!

   Gillad av 1 person

 • Thomas.B

  Vad säger Snicki Snacki ? Professor Sarnecki nu då.
  Man kan undra Han satt här om dagen i Radon, och
  talade Om att det var han som visste bäst han var ju
  Professor sa han DET jag undrar hur man kan blunda för
  hur det blivit med det vackra Sverige det fattar dom flesta
  UTOM PROFESSOR SARNECKI

  Gillad av 1 person

  • Billy Boy

   Till fler skribenter här på Petterssons blogg, vilka kanhända är intresserade av att lyssna till Sveriges Radio Studio ett-programmet där kriminologi-professor Jerzy Sarnecki, som läst boken ”Massutmaningen” skriven av nationalekonomen Tino Sanandaji.

   Sarnecki yttrycker bl a kritik mot Sanandajis tolkning av statistik, vilket jag personligen uppfattat att Sarnecki har mycket svaga argument för att göra.

   (Publicerat tisdag 14 februari 2017)
   Här är länken med både ljudfil och ett mycket kort text-referat:

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6630024

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Nu finns det ju folk som har bott i Malmö och som nog kan ge en mer rättvisare bild av det, än DN:s journalist Anna-Lena Laurén.

  Här är en som skriver i Dagens Samhälle.

  ”Politikerna är skyldiga till Malmös förfall.”

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/politikerna-aer-skyldiga-till-malmoes-foerfall-31622

  Gilla

 • Helmer

  Det är inte bara ryska och amerikanska medier som har varit i Sverige och sett hur djävla illa det är. Även norska NRK och engelska BBC samt australiska 60 min. har varit här och konstaterat samma sak. Deras journalister och kameramän har blivit attackerade av de muslimska blattarna.

  Svenska blåögda och naiva politiker bor i sina segregerade invandrarfria villaområden och har aldrig satt sin fot i någon invandrartät smältdegel. För att inte tala om det feministiska fittstimmet med hönshjärnor som företräder svensk s.k. media.

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Läste vad det står på ryska. Allt är sanningen. Plus journalist som skrev det är själv muslim.

  Gilla

 • Billy Boy

  Den ryska websidan med videon (i huvudinlägget ovan) har utöver videon ett textreportage på det ryska språket. Jag har låtit Google translate översätta hela textreportaget från ryska till svenska. Här nedan kan ni läsa resultatet. Inte helt perfekt svenska men till största delarna fullt begriplig. Ger en någorlunda god uppfattning om budskapet som videon vill förmedla med bild och ljud. Håll tillgodo!

  19 februari 2017 kl 21:30

  Brottsvåg täckte svenska staden Malmö efter staden blev en fristad för en hel armé av flyktingar.

  Svenska Malmö stad – en av Europas största flyktingförläggningarna i öst. Ödet för denna gamla stad är lärorikt. Det kan bli hela Europa. Nu i denna tredje största stad i Sverige, med en befolkning på mer än 300 tusen människor, 43% av muslimska invandrare. Faktum är att denna gemenskap styr redan staden. Först kontroll kände judarna av.

  Svenska reportern Peter Ljunggren genomförde ett experiment. Han satte på en kippa, poserade som Judisk-Judisk, och började gå runt i staden. På alla sidor rusade förolämpningar. Just när han gick i ansiktet. Och när han gick in i den muslimska kvartalet, började kasta ägg. För att inte få något i huvudet med något allvarligare, flydde reportern.

  Men Peter Ljunggren – inte är en Jude, kan han ta av kippan. Och vad verklig judar? Hur de uppfattar den svenska humanismen? Och vad de säger kristna eller ateister, om en humanism som även de kommer att börja sparka ut, utan att fråga – en liberal eller inte, och hur man kan relatera till flyktingarna. Och sedan efter allt och börja döda. Och det finns ingen mångkultur. Malmö blir en symbol av kollapsen av denna politik, där droger och skottlossning – en del av vardagen.

  På parkeringen nära en stor stormarknad finns det inga säkra platser. Bil efter arbetet på den mobbare, alla trasiga. Och detta är inte ett isolerat fall. Skott i Malmö kommer att bli förvånad. Staden lever nu inte enligt lagar och begrepp. Av någon anledning maskinen utnyttja här. Övervakningskameror och inskriptionen på bilen, är ”polis” inte är ett hinder.

  I Malmö 2016 begicks 50 mord och 80 försök. Detta är samma som under de senaste fem åren tillsammans. Om offren för väpnade rån här innan bara hört nyheten. Nu är de offer själva. Film från en övervakningskamera shop: brottslingar i masker, beväpnade med knivar, attacken skadade säljaren.

  Tre killar sprang, tog pengarna. Det hände väldigt snabbt, men jag minns det väl, så långt, allt står framför hans ögon. Förra veckan rånade en elektronikaffär och bensinstation, två gånger, ”- säger expediten.

  Igår, lugn och mysig stad, idag hög riskzonen. Annette Holmen bor i ett prestigefyllt område. Nyligen var hon rånad. Sedan klättrade ytterligare 12 hus.

  ”Det är som ett verkligt krig! Men vi vet inte vad ett krig är. Rumsren, polisen anländer i 2-3 timmar, eftersom det för dem är det inte en prioritet. Och ingen säger något, är alla tysta, eftersom alla är rädda, ”- säger en person med hemvist i Annette Holmen.

  De är rädda för att något kan hända igen. Olav nu alltid bär en gasbehållare. Han gick med på att tala endast från baksidan, och bara hemma. De människor som attackerade honom, lever sida vid sida.

  ”Jag blev skjuten, slagen med fladdermöss hotade att döda. Och min granne ovanpå banditer rånade med en pistol. Kvinnor ’64. Allt detta gjorde invandrare araber ”- Han sa.

  Brottsvåg omfattas Malmö efter staden blev en fristad för flyktingar i en hel armé.

  I hjärtat av Malmö – små Bagdad. Så namnet på detta område. Bara ner på gatan dussintals butiker och kaféer med namn i arabiska. Svenska provinsen har blivit en plats för attraktion för besökare från öst. Enligt officiella uppgifter, 43% av befolkningen i staden – invandrare. Av de 322 tusen invånare 138.000 – invandrare. När besökare väljer att uttrycka sig, kom de till demonstrationen. Processionen sträckte flera kilometer.

  Coming ockuperade hela områden. En Rosengård. Den 10 invånare – 8 arbetare. 63% – arbetslösa. Här i stormarknader svenskar är inte synlig. Och en skola i en annan stadsdel. Sinsemellan, barnen kommunicera på arabiska.

  Boy: ”Alla i min klass från andra länder”

  Journalist: ”Alla av dem? Hur många personer i klassen? ”

  Boy: ”Vi var 24 personer.”

  Reporter: ”Och alla av dem? Allt och alla svenska? ”

  Boy: ”Jag tror att en eller två.”

  Stad Tale, City of Dreams! I denna avlägsna hörn av Sverige, flyktingar reser av en slump, vet att de kommer att välkomnas som en kung.

  Byn är 80 kilometer från Malmö. Det finns fyra punkter flykting boende. En av dem i den gamla herrgården. Tidigare var det en skola. Nu bor här 100 anställda.

  Runt varning: förbjudna droger, vapen, inte att bära. Rummen på en eller två personer. Villkor mer än bekväma. Migranter på fullt statligt stöd.

  Daile Diabate emigrerade till Sverige på 60-talet. Han är boxningstränare. De flesta elever – invandrare. Daile lär dem att ta ett slag och överleva, hjälpa till att anpassa sig till det svenska samhället. De som kommer nu, känner inte igen de lokala seder och lagar. Och detta är roten till allt ont, Daile sade Diabaté.

  ”De kom hit från kriget, och i stället för att glömma kriget de börjar den mot de människor som är glada över att ha träffat dem,” – säger Daile Diabate.

  Situationen fick utom kontroll, erkänner politik. Vice av det konservativa partiet krävde att komma in i staden under utegångsförbud. Residents – för. På frågan om polisen kan skydda dig ett svar.

  ”Jag tror inte det. Polisen kan inte göra någonting. Vi tog många gånger, sa: ”. På gården av narkotikamissbrukare” De sa: ”Det är bra att de finns! Men vi vet var de ska, ”- säger kvinnan.

  Där, där narkotikahandlare är värd, polisen kommer ofta.

  Detta Ingen go zon – det vill säga: Det kan inte gå! Namnet på området av polis. Det vill säga, de är officiellt erkände: Här kan du råka ut för något, och ingen kommer att rädda dig.

  När frågade: ”Tror du att detta är ett ghetto”, Kvinnan på gatan säger: ”Jag tror det ibland. Staten gör ingenting för att integrera människorna, helt enkelt lämnar dem alla tillsammans. Det är hemskt! ”

  Utomstående märkt på avstånd. För att blidka de boende försökte minister för inrikesfrågor i Sverige. Han var i Malmö på måndag, har han lovat att återställa ordningen.

  ”Vi kommer att straffa ledarna om vad de visste om att förbereda brott, men inte rapporterats. Domstolarna kommer att arbeta i Malmö 24 timmar om dygnet, och säkerhetsavdelningarna kommer att kunna lyssna på banditernas telefoner och läsa deras budskap och telegram Votsap ”- lovade ministern för inrikesfrågor i Sverige Anders Ygeman.

  Tjänstgörande minister skyller på förvaltningen. Polisen säger i sociala nätverk att de tvingas gömma för allmänheten de brott som begåtts av främlingar. Och att locka invandrare till rättvisa är nästan omöjligt.

  Brutal våldtäkt, utpressning, våld mot polisen, droger. Misstänkta: Mohamad Ali Mahmud, Mohammed, Muhammad Ali, och så vidare. Hälften av de misstänkta – utan dokument. Detta innebär, som regel, de ljuger om sig själva. Dessa brott tar 100% av vår tid.

  För uppenbarelsen av polisen anklagas för rasism, ett brottmål. Men den här veckan har åklagaren Malmö gjorde en chockerande uttalande: Staden har ett underjordiskt system för rättvisa.

  Malmös åklagare Per Anderson har information som de misstänkta kunde betala vittnen en halv miljon kronor (omkring 55.000 €) och därmed undvika straff för mord!

  Våldet har genererat mer våld! I Malmö dödades en migrant. Han var misstänkt för att ha våldtagit en svenska flicka. På grund av brist på bevis släpptes. Den unge mannen sköts ihjäl framför alla. Emellertid kan gärningsmannen inte hittas.

  ”Som regel, de dödar brottslingar. Jag har ingen förståelse för dem, det finns ingen förståelse för vad de gjorde. Detta är naturligtvis en tragedi att en person dödades, men jag kan förstå varför människor tror att det är bra, när de döda ”, – säger en person med hemvist i …??.

  Opposition växer. Problem blir allvarligare. Privat elkraftbolag vägrade att arbeta i Malmö. De är rädda om de anställdas liv. Vem kan lämna staden. På kvällarna försöker invånarna inte att gå ut ur huset. De välkomnande värdarna har tagits som gisslan av sina gäster.

  Timur Siraziev

  Se upp för de viktigaste nyheterna för dagen på vår kanal Telegram

  Gillad av 1 person

 • 66mn

  Jag tror att regeringen mycket väl vet hur allvarligt läget faktiskt är i Sverige. Men det dom inte har fattat är att medborgarna också är lika medvetna om läget i Sverige men av någon anledning så har det inte gått upp för dom.
  Så det spel dom håller på med är att försöka få alla svenska att tror att det har aldrig gått så bra för Sverige som det gör nu och det finns ingen anledning att vara orolig.
  Men alla vet att när dom säger så, ja då är det verkligen dags att vara orolig. Men jag tror att hela det spel som nu pågår från regeringen är att dom försöker mörka hur oansvarigt dom tagit hand om Sverige och dess medborgare som kommer att få betala ett mycket mycket högt pris för den mycket stora skada dom gjort mot svenska folket. Jag är säker på att alla svenska inte riktigt har förstått hur allvarligt läget faktiskt är men ljuset går upp för fler och fler för varje dag som går.
  Och det jag har undrat hela tiden är om politiker kan förstöra ett helt land och bara sedan går iväg som inget har hänt. Är det verkligen möjligt, jag menar vad du än jobbar med i Sverige och du ställer till med stor skada medvetet så utan tvekan får du ta konsekvenserna av det vilket kan innebära fängelse i många fall vilket alla medborgare se som helt naturligt. Så varför ska då politiker som medvetet tagit beslut som kommer att kosta svenska folket flera tusentals miljarder kronor innan kanske skadan är något sånär läkt. Och det är bara ett fåtal personer i riksdagen som gjort allt detta.
  Tänk på att det är alla våra barn och kommande generationer som kommer att få lida för detta. Och det bara för att några politiker agerat som maktgalna.
  Jag säger bara det att om dessa inte bestraffas DÅ SKA INGEN I SVERIGE SOM BEGÅR BROTT HELLER STRAFFAS FÖR DOM ÄR INTE MERA KRIMINELLA ÄN DE SOM SITTER I REGERINGEN JUST NU.
  ÄNDA SKILLNADEN ÄR ATT DOM SOM SITTER I RIKSDAGEN HAR KOSTYMER PÅ SIG DET HAR INTE DOM ANDRA. Det är ända skillnaden annars är det precis samma skrot och kon.

  Gillad av 1 person

 • Tomas O'Maely

  De vanliga svenska Malmöborna är precis som vi andra svenskar, men de är dessvärre inte ensamma i Malmö.

  Gilla

 • Mimi N.

  Har aldrig sett så mycket ondska än på Vulva Johanssons nylle. Hon är odiös.

  Gilla

 • Nisse

  Tänk att Sveriges massmedia klamrar sig fast hur fantastiskt det är med mångkultur. När andra länder ser Sverige som ett varnande exempel. Nästan dagliga skjutningar på öppen gata, knivskjärninar mord misshandel våldtäkter bedrägerier, MM Samt att Sverige skall dom närmaste åren ta emot ca 300 000 anhörings invandrare = KATASTROF !!!!!!

  Gilla

 • white lady

  Ylva Johansson ljuger rätt upp i ansiktet av svenska folket. Hon är fräck likadant som hela regeringen. S k oppositionen – aliansen är inte ett dug bättre.
  Varför faller de inte regeringen? Vad väntar de på – att hela Sverige blir som Malmö? Och att vi får kalifatet och sharialagarna?!

  Gilla

 • Bajen666

  Helt rätt rapporterat, man ska aldrig förneka verkligheten, för man blir för eller senare biten i arslet.

  Gilla

  • arra

   Ingen svart målning av SVERIGE , det är så det är , Betänk ,,RYSSARNA vet mer om sverige än vår egen politruck

   Gilla

 • Nils Dacke

  Det blir nog ryssen som räddar Sverige om 30-50 år när landet närmar sig muslimsk majoritet och på väg bli en islamistisk republik. Ryssland vill inte ha en sådan granne så nära sin västra gräns

  Gilla

  • Bajen666

   Hehe precis vem trodde för 20/30 år sen att Ryssland skulle bli ett framtidsland och ett land som man skulle kunna bosätta sig i.

   Gilla

 • Anton

  Och värre kommer det att bli. Vi har 500 000 anhöriginvandrare och asylsökare att vänta de närmaste 4 åren. O sossarna säger att de inte förstår varför.

  Ytterst märkligt att de inte stänger gränserna. Kan de inte räkna? Förstår de inte att det kommer att bli likadant i Göteborg o Stockholm. Var ska dessa bo? Hur ska välfärdsystemet klara det?

  Varje icke europeisk inv. Belastar pensionssystemet med 800 000 kr.

  Hur många lärare, poliser, läkare, tandläkare, sjuksystrar, m.fl behövs inte för denna halva miljon.
  Men var ska de bo???? Ett nytt Göteborg på max 4 år??

  Kommunalskatten drastiskt höjs.

  O Ylva Johansson säger att hon inte förstår? Mycket mycket märkligt.

  Gilla

  • per22

   Att Ylva Johansson inte förstår är egentligen inte så märkligt.
   Det kunde man tydligt utläsa av hennes kroppsspråk, och sättet att uttrycka sig i debatten med Jimmie i Agenda på söndagskvällen.

   Gilla

   • Anton

    Orsaken till att sossarna inte föstår är just anledningen till att Ygeman åkte ner till Malmö i förra veckan. Men Ylva förstår ändå inte? Lite komiskt är det allt. Sossarna lallar vidare i landar under 20% i valet nästa år.

    Gilla

  • svensson

   Är man i avsaknad av förstånd och inte ens vill försöka förstå så är det inte så lätt.

   Gilla

  • Grune

   Det är inte alls märkligt. Hon har inte hjärnkapasitet till att förstå.
   Hon är precis som den övriga regeringen helt befriad från hjärna.

   Gilla

 • Blodsven

  Ja, inte fan är det ryssen vi ska vara rädda för…

  Gillad av 1 person

 • rannug

  PK eliten får allt svårare att framhärda multikriminalitetens förträfflighet! Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gillad av 1 person

 • putte

  Jaha vilka fruntimmer ska Löfven skicka fram nu för att försvara hans livsverk , han har ju tagit fram tre kvinnliga ess som han hade i rockärmen plus Kalle B kan det bli Mona S för hon är ju lös och ledig ännu så länge , för att han själv ska yttra sig är nog en utopi som tur är .

  Gillad av 1 person

 • per22

  Snart är det bara svensk lögnmedia som inte vill ”fatta” vad som pågår i detta land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: