Om någon på Aftonbladet är klok så är det måttligt

MEDIA. ”Det var klokt att erkänna, Sahlin” Det är rubriken på en krönika av Oisin Cantwell i Aftonbladet och rubriken är väl inget att säga om men avslutningen är i sann Aftonbladetanda…”Hela den här historien är sorglig. Framförallt naturligtvis för henne själv. Men även för Sverige. Mona Sahlin är en kompetent person, har ett stort patos och hade kunnat göra viktiga insatser framöver.”

-Pettersson undrar om herr Cantwell har varit på meskalinet igen…

aftonbladet-klok-sahlin

23 thoughts on “Om någon på Aftonbladet är klok så är det måttligt

 1. Jag tror helt ärligt att det enda sättet att komma över det nationella traumat Mona S är att någon helt sonika avrättar även det fanskapet. Ingen har väl framfört ZOGialDemonkratins inneboende ondska, inkompetens, omoral och ohederlighet tydligare än detta rasblandade monster?

 2. Aftonblatten borde gå en pshykologi kurs för att lära sig hur phykopat fungerar han kan rikta in sig på empati och pengar …fina ämnen

 3. Denna tragiska person skulle få leva på garantipension som 300 000 svenskar får göra ! Samma med hela sossepatrasket !Men det kanske vänder med RUINFELTS pensionsräddare !!!!!

 4. Har inte läst en enda krönika från Oisin som varit intellektuell! Däremot många som genomsyras av rent komunististiskt tänkande!

  • Dessa två kunde slå sig ihop,någonstans utanför Sverige.En är notoriskt kriminell (Mona) och en är en notorisk idiot (Oisin).

 5. Det har sedan en längre tid tillbaka stått utom allt rimligt tvivel att vederbörande provokationsmakare och desinformatör inte kan betraktas som annat än en absurd låtsasskribent – en i mängden av alla den nationella skammens journalistiska pseudocelebriteter med inbillad rätt att föra svenska folket bakom ljuset.
  Idiolatri kallas det för då man av egenkärlek upphöjer sig själv till gud – en vanföreställning inom vilken den så kallade Cantwell yvs över sig själv och sin pronoiska status som folkbildare, vem han nu är…
  Andreas.

 6. Är det en klok man som skämtar, eller en idiot som menar allvar?
  Svaret är ju naturligtvis givet….

 7. De inkompetenta babords-människorna (till vänster) samlas nu alla på babords reling för att trösta och stödja varandra, vilket ofelbart leder till kantring.

  Alla hamnar då i det iskalla vattnet och upptäcker förvånat och undrar varför väljarna inte kastar i några flytvästar åt dem för att rädda dem från drunkning.

  https://4.bp.blogspot.com/-0QbUYinzorU/V7i1pMusBTI/AAAAAAAAA5Q/IxnYdMsbQJQN-cPYB6hZujaBaKJlUz8swCLcB/s1600/sahlin.jpg

 8. Ojsan kantarell , ”en får tacka”, det första riktiga skrattet som jag har upplevt av en kommentar från den ”blaskan”.
  En gång är som bekant ingen gång !

   • Ingemar
    Jag tycker det är trevligt att vi tänker i liknande banor, kan vi göra fler gånger.
    Nu måste jag lägga mig men det är svårt att slita sig från Petterssons blogg och alla spännande kommentarer !

 9. ”har ett stort patos”. Adjektivet ’patetisk’ år en derivation av ’patos’, båda orden hör till samma ordfamilj. Dock fick ’patetisk’ en nedsättande benämning – och vinnaren är Mona, den patetiska varelsen ! Seså, även morfologin vänder ryggen åt sossarna.

Kommentera