Batikhäxorna #Vistårinteut


INVANDRING. Rörelsen #vistårinteut kämpar för barns överlevnad och rätten till ett liv.
Inte bara i ursprungslandet utan även här. Vi vill ge ungdomar och barn på flykt ett sammanhang, en trygghet och en framtid. 

Sverige utvisar idag barn och ungdomar till länder där inget liv är möjligt. Det är inte ens säkert att barnen överlever – så farligt är det i en del länder.

Ovanstående ord är från organistationen #vistårinte och Pettersson skulle kunna hålla med om det rörde sig om barn, riktiga barn och om #vistårinteut kunde garantera att Sverige var tryggt för ”barnen”… både de som kommer hit men framför allt för svenska barn…

En bonusfilm på samma tema…


29 responses to “Batikhäxorna #Vistårinteut

 • Polis i Stockholm

  I mitt arbete så begår dessa stackars baarn fruktansvärda brott. Våldtäkt och grova narkotika brott är vardag för dessa baarn. Dom är vaneförbrytare i Iran och Afghanistan och många tas på och runt Sergels torg för köp och försäljning av heroin. Att kalla dessa element för barn är ett stort skämt. Bland mina kollegor är ordet skäggbarn vedertaget.
  Dessa baarn kostar miljarder för skattebetalarna! Åk upp till Södersjukhuset och se unga flickor som har blivit våldtagna av dessa hazarer! Batik häxorna ser dessa män som oskyldiga hundvalpar som dom dessutom ligger med. Fy sjutton vad ledsen jag blir. Mvh/VD 1.

  Gilla

 • Elisabet Hydén

  Här sitter ni och dömer mig ohörd. Jag finns med i filmen. Inläggen är skärmdumpar från en hemlig FB-sida. Det är ett brott. Lägg därtill liderlig musik och vips så nappar ni med er snuskiga fantasi. Jag är pensionär min man också. Vi har en kille på 17 år som bor hos oss. Födselbevis finns från sjukhuset. Hans far blev mördad av talibanerna. Hans bror mor och syster lever dolda efter dödshot som internflyktingar i Afghanistan. Pojken är rädd och vi försöker hjälpa honom så mycket vi kan. Mina vänner i ”vistårinteut har ungefär samma situation. Samtliga är proffs inom skola social eller vård. Vi vill inte att dessa ungdomar skall utvisas till ett land som UD i princip förbjuder oss att resa till. Det är livsfarligt. Jag känner mig djupt kränkt av filmen och kommentarer som pekar ut mig och mina vänner som någon sorts sexutnyttjare av barn och unga. SKÄMS!

  Gilla

 • Anonym

  Att kalla folk för batikhäxor är stötande.
  Man granska dessa kvinnors göranden ,utan att vara vulgär.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ” Jag är så jävla trött”, Peter S.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det måste komma en dag då Sveriges befolkning ger igen, pay-back-time närmar sig!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  ”Barnet” på den övre bilden kan vara 40+ och en ”kvinna” av samma kaliber som Johanna Möller vid sin sida som gör allt för att totalsänka vårt fosterland!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Uppenbarligen sexuella relationer med ”barnen” när man läser damernas intima kommentarer i filmen ovan! Detta kostar GIGANTISKA summor, upplånade på världsmarknaden och betalas av fattigpensionärer och svältande äldre som får se sin levnadsstandard sjunka ytterligare…..+ allt annat elände som händer inom polis, skola, omsorg tär dessa kostnader enormt, ”Integrationsverket” har 10,000 anställda till GIGANTISKA kostnader och dessa kärringar är en ”godhetssvans” eller ”kåthetssvans”….Är spyfärdig efter att läst deras äckliga kommentarer….

   Gilla

 • Kurt

  Va gör man inte för att få tag i en testosteron stinn Yngling, plus att man få betald för att ta hand om ”barnen”. Vilket teater det vore om medelålders män skulle ta hand om ensamkommande flickebarn.
  Jag spy när jag se dessa tanter som påminner om tanterna eller tillhör samma klientel av överåriga ”damer” som åker till Ghana med handväskan/resväska full av glidmedel.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Batik-snubbe som fakturerar Statens fastighetsverk ofta med arbetare bl.a. från Mongoliet, är ett latinamerikanskt före detta gatubarn gifte sig här i svenskt fängelse (Asptuna) med en hälften så gammal negress från Kuba, och piltarna på barn kursen (ett tidsfördriv för fångar att träffa damer som kommer och fikar typ om faderskap inne i fängelset) trodde att mörk choklad negressen var hans egen dotter, trots att han är vit, på utflykten till Stockholms centrum, när fångar och deras tjejjet och barn, fick åka till Södermalm och äta pizza. ett exempel på intelligensen hos vissa så kallade vårdare och det nya ”spännande” experimentet som gamla pensionärer pröjsar fett för..

  Gilla

 • Suzie

  Sverige – världsmästaren på att importera dödliga virus

  http://kimmoa.se/rn/visa?UID=12818749&HTTPS=1

  Gilla

 • nosferatu

  #Vistårinteut var medarrangör till skandalen i Umeå där kommunister försökte angripa Jimmie Åkesson och döda poliser.

  Fast egentligen trodde de nog att det var Socialdemokraterna de manifesterade mot, eftersom det är de som uppmanat till åldersbestämningar och utvisningar av afghaner.

  Gillad av 1 person

 • Cinna

  Dessa kvinnor blandar ihop sin åtrå med sina moderskänslor på något obegripligt sätt.

  Gilla

  • Cinna

   Ville de istället åka till Gambia så har jag inga synpunkter på det. Men jag vill inte betala för deras förvirrade ”moderlighet” via skattsedeln!

   Gilla

  • Sven-Erik

   Perfekt matchning när modern passerat övergångsåldern!

   Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Vad gäller dessa så kallade batikhäxor, förr benämnda fallna fruntimmer, torde ett effektivt kirurgiskt snitt av låt vara kontroversiell karaktär göra susen. Infibulation som en sista utväg där ingen psykofarmaka eller terapeutiska insatser förmår frälsa de vilsegångna, vore en alldeles utmärkt och passande motåtgärd i kampen för ett moraliskt återupprättat samhälle!
  Andreas.

  Gilla

  • Cinna

   Eh, du vet vad infibulation är va?
   Om du är osäker på betydelsen så googla. Det är osmakligt att ens skämta om.
   ( och för de som inte orkar googla, kan jag upplysa om att infibulation är kvinnlig könsstympning av värsta sort.)

   Gilla

   • Sven-Erik

    Ordet batikhäxor, s.k. ensamkommande ”ungdom” och de ekonomiska konsekvenserna för samhället (skattebetalarna) genererar sjuk humor. Ta den med en klackspark. Den är inte värre än pk-ståuppkomikers bajshumor och mobbning av av rasister.

    Gilla

  • Peter Lundqvist

   Jag tror att två helt andra kirugiska ingrepp vore mer motiverat för dessa batikhäxor. Det ena syftar till att klippa nervbanorna till det kaotiska känslolivet, dvs lobotomi. För att vara på den säkra sidan för att detta misstag inte upprepar sig i framtiden, så ser jag inget hinder i att socialdemokraternas paradgren ”tvångssterilisering” återinförs på dagordningen.

   Gilla

 • white lady

  Krig är fred, lögn är sanning, 2+2=5, vuxna män är barn.
  Orwells 1984 blev verklighet i Sverige 2017.

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Jag börjar faktiskt se fram emot kalifatet!

  Gilla

 • Mimi N.

  På samma sätt började Johanna Möllers karriär: från ‘skyddsängel’ till anstiftan till mord alt. mord.

  Gilla

  • Mimi N.

   Titta, vi har en batikhäxa bland oss, hon gillar inte vissa paralleler mellan batikhäxor och grovt brott.

   Gilla

   • svensk

    Glöm inte att det även finns ”batikmän” som importerar sällskap…..
    Vill påstå att de är flera än ”häxorna” om vi nu ska räkna,
    vilket jag tycker är onödigt.
    Det viktigaste är att skilja mellan ”ohyra” och ”äkta” ……

    Gilla

 • Involuntarium

  Nämen, nu slipper ju batikhäxorna resa till Gambia!

  Ja de där batikhäxorna med fullständigt missriktade moderskänslor fått köttmarknaden precis runt knuten! Fast det är ju klart batikhäxorna har i sitt oftast kärlekslösa liv blandat ihop moderskänslor med kåthet!

  Jo jag vet! Batikhäxorna flyttar till och med ihop med ensamkommande barn, rena barnaroven!!!!

  De är ju för fan minderåriga eller är de bara minderåriga när de söker asyl och begår kriminella gärningar? Vet att myndigheterna varit mer än väl behjälpliga att justera upp åldern på batikhäxornas ”kärleksobjekt”!

  När svenska män inte ens med tång vill komma i närheten av batikhäxor och skaffar sig yngre fruar från Asien, ja då kallar batikhäxorna männen patetiska, gubbsjuka med flera fula epitet trots att de här männen inte begår någon pedofili!

  När batikhäxorna sedan flyttar ihop med minderåriga ja då är det inga problem, då justeras åldern upp med flera år med benäget stöd från de svenska myndigheterna!

  Finns bara en sak att säga fy fan för svenska myndigheters och batikhäxornas dubbel moral!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

  • Mimi N.

   Apropå omröstning: när fick ni senast delta i en ömröstning, gott folk ???

   Gilla

   • Involuntarium

    Mimi N. Senaste omröstningen?

    Kan det ha varit vid omröstningen om Sverige skulle delta i det monetära samarbetet och ersätta den svenska kronan med Euro!

    Tur att det blev nej och åter nej i den omröstningen!

    Annars får jag nog lov att uttrycka mig som så inga omröstningar men det du skriver om ”ömröstning”, ja det är vi väl utsatta för dagligen av den brunrödgröna regeringssörjan, känner mig fullständigt mörbultad både fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligt!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Gilla

   • Mimi N.

    Involuntarium

    Men det har gått nästan 13 år sedan dess ….

    Gilla

  • Anonym

   Kvinnor och män får umgås med vem de vill.
   En annan sak är vem som skall betala kalaset.

   Gilla

  • Sven-Erik

   Bedömningarna är olika, när MIG mäter. Djup och längd är olika. Några vill ha mindre djup. Andra vill ha större längd. MIG löser det omöjliga problemet med olika tumstockar. En tillverkad i Afrika, en annan i Syrien, Afganistan o.s.v. Den vita tumstocken med milimeter mått används, när svenska mått mäts.

   Obs, humor men inte sjuk.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: