TV-bolag i USA – Sveriges asylinvandring är grotesk


INVANDRING. I går kväll intervjuade Tucker Carlson på Fox News dokumentär­filmaren Ami Horowitz som förra året besökte Sverige för att spela in en dokumentär. Carlson undrar i inslaget varför Sverige släppt in så många asylsökare från tredje världen de senaste åren och verkar chockad över situationen i Sverige och den våg av brott som sköljt över landet i asylinvandringens spår.

– Sverige ser sig själva, med sina egna ord, som en humanitär supermakt, troligen den enda form av supermakt de kvalificerar sig för. Så de känner att de har ett moraliskt ansvar att öppna upp gränserna för alla flyktingar som vill komma till dem, förklarar Horowitz.

Av de 163.000 asylsökande som kom 2015 har endast 500 fått jobb berättar Fox News.

I inslaget nämns bland annat de många asylrelaterade sexbrotten under sommarens festivaler. När Carlson frågar om svenskarna inte fått nog av våldet och vill stänga gränsen svarar Horowitz att de flesta svenskar vill ha mer invandring: – Anledningen till att jag gjorde den här dokumentären var för att våldtäkterna och vapenvåldet ökade kraftigt i Sverige när de började med sin öppna gränser-politik. Svenskarna vet att brotten inträffar, de känner på sig det, men man skyller det på att det bara råkar vara mer våld eller att det är män, inte flyktingar, som våldtar. De ursäktar det hela tiden och majoriteten i Sverige vill förbluffande nog fortfarande ha en öppna gränser-politik, säger han.

Horowitz påstår också att svenska myndigheter försöker mörka den brottslighet som invandrare i Sverige begår. – De försöker mörka de här brotten. Dom våldtäkterna under musikfestivalerna, de försöker mörka vilka gärningsmännen är eller att det ens har hänt, berättar han.

– Det är ju groteskt! svarar Carlson.

I inslaget pratas det även om att de svenskar som uttrycker sig kritiskt eller negativt om den stora asylinvandringen kallas nazister, rasister, fascister och islamofober och riskerar att bli stigmatiserade.

-Pettersson säger att det är en viss skillnad på amerikansk rapportering och svensk…


31 responses to “TV-bolag i USA – Sveriges asylinvandring är grotesk

 • 66mn

  Och tyvärr så det bara en liten del av sanningen, om han varit med från början när allt började och på det sättet fått hela bilden av verkligheten, så tror jag att han inte blivit förvånad utan snarare kommit i ett chocktillstånd, man kan inte få hela bilden av läget i Sverige på några dagar. Man måste nog få hela bilden om ska kunna bedöma läget.

  Gilla

 • Vad hände i Sverige i går? | Petterssons gör skillnad!

  […] Annars visade vi en film i går som troligen Trump menade och som svenska medier inte gillar. […]

  Gilla

 • Nisse

  Svenska massmedia har dagligen något nedsättande om USA s president Trump. Vi i Sverige skulle nog behöva flera Tump i Sveriges riksdag…….

  Gilla

 • Kurt

  Glöm inte att Fox news är like seriöst och trovärdig som Svensk Damtidningen eller Expressen och TV 4 news, höll på att glömma AB

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Kurt, Du glömde CNN, Washington Post, New York Times, Chicago Tribune, Seattle Times, LA Times m.fl.
   Fox News är republikan som gillade Trump. Om gillandet fortsätter är beroende av Trumps tweetar (Tt). Tt ger bara (stor versal) T’s ord på han värld. Världen är mer än Trumps värld även om han och Putin håller den i sina händer.

   Vi behöver både CNN oc Fox News m.fl.
   Svensk Damtidning behövs för sina prenumeranter. Expressen tillsvidare utan köpplikt, då tidningen börjat ro över. Däremot behövs inte DN p.gr.av Peter Wolodarski och ett antsl övriga tidningar som är präglat av 68-rörelsens flum.

   Präglat är ordet. De värderingar och erfarenheter vi upplevde, när vi var mellan 20 och 30 år består livet ut. Något som är (vetenskapligt) belagt av psykologer och beteendevetenskap.

   Gilla

 • eugenecork

  garanterat, att vi SVENSKAR som ondgör oss över utveck-
  lingen i Sverige här hos P-son är just ”stigmatiserade” om ni
  inte visste det?…m.a.o. vi är stämplade för gott…alltså vi, de
  enda som insett att allt barkar åt helvete…sannolikt kommer
  vi oxå få skulden för detta, 87:an redan där me antydningar
  om att så är fallet…Grattis ni martyrer(av oss)som överlever
  stundande inbördeskrig

  Gilla

 • Tussilago

  Jag ryser i hela kroppen av detta h-e som vi kallar vår ”vardag”!!!!

  Gilla

 • Utvandrad

  Där jag bor så vill man knappt tala om att man är svensk, man skäms när folk börjar prata om hur vi förstört vårt eget land. Tragiskt men sant.

  Gilla

 • Mats B-P

  ”Horowitz” -o från vart härstammar en sån?

  Gilla

 • ruben

  I USA rapporterar de om Sverige, som när Svenskarna rapporterade om Östtyskland på Erich Honecke:s tid. Kan det finnas en likhet? De länderna finns inte längre, vilka stöder Sveriges regim nu? Vi kan inte importera och betala folk, som hatar oss och vår livsstil.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Trots att man känner en djupt rotad och naturlig kärlek till det land man fötts och vuxit upp i, ges man numera dagligen anledning att generas över sin nationalitet. Förr gavs man viss anledning att skämmas över det dåliga rykte fylleturismen alstrade längs medelhavets stränder, nu är skammen av en betydligt allvarligare karaktär. Regimen har verkligen gått in för att bringa oss i vanrykte och denna försmädliga otjänst kommer att ta månget decennium i anspråk att korrigera – om det ens är möjligt.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Förr i tiden var Sverige känt för sin duktighet på flera
  områden, då hade vi även politiker som betedde sig
  civiliserat, idag skrattar världen åt vår fjant regering
  som gör bort sig i vad dom än företar sig, en så kallad
  statsminister som kallar sig feminist och reser runt bland
  länder där kvinnor är hälften så mycket värda som männen
  och då anpassar sig efter dessa kvinnoförtryckare.,
  importerar folk från dessa länder men vågar inte att ställa
  ens dom enklaste krav på att dom ska följa våra lagar.

  Skrämmande!

  Gillad av 1 person

  • Kattsand

   Numera försöker man istället vara duktigast när det gäller att få hit flest asylsökare, göra landet så feministiskt som möjligt och allt möjligt annat som ingen utanför landets gränser ser något egenvärde i.

   Gilla

 • Bosse

  Sverige: Allt skall vara gratis för våra gäster, vi förnedrar oss gärna då vi trots allt bara är tjänare åt det nya frälset! http://www.dagensjuridik.se/2017/02/kommun-skyldig-ordna-boende-eu-migranter-invanare-forlorar-i-domstol

  Gilla

 • Grune

  Det man hoppas på nu är att detta sändes i en stor TV-kanal på bästa sändningstid så att så många Amerikaner som möjligt fick se det.

  Gillad av 1 person

  • odalkvinnan

   Jag fick länken på min mail av en amerikansk vän. Nu snackar vi om inflytelselika New Yorkers. Det blir pinsamt nu och svårt att försvara Sverige. I inslaget verkar de förvånade att svenskarna inte protesterar. Det undrar jag också

   Gillad av 1 person

 • Kattsand

  Den svenska regeringen är en sekt när det gäller invandringspolitik. Och som sekt håller den envist fast vid sitt budskap/övertygelse, bryr sig inte ett dugg om vad omvärlden tycker.
  Lite propaganda från sekten: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=6630452

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Sverige är numera ett sådant skandalöst land för ETNISKA svenskar att det är ofattbart galet !
  Lämna galenskapen ni som kan medan tid är !

  Gilla

  • Skåningen

   Man ska inte enbart bo i sitt hemland när tiderna är toppen, utan även när det inte är så bra (som nu). Valet är ju förstås fritt, men jag skulle känna det som om jag svek de släktingar och vänner jag har, och även mig själv, om jag flydde fältet. Då vill jag hellre stanna kvar och försöka hjälpa till att rätta till det som blivit fel. Om du och din man vill lämna Sverige och sedan sitta utomlands och gnälla så är det upp till er, men skulle aldrig kunna fega ur på det viset.

   Gillad av 1 person

   • Lena

    Jag kallar det inte att fega ur…….jag kallar det för självbevarelsedrift (livsviktig för att överleva).
    Dessutom när alternativet var att ta ett skitjobb utan synliga möjligheter till en förbättring i Sverige för några decennier sedan, eller att flytta ut ur landet för en dräglig försörjning, ja du då var valet inte svårt !

    Gilla

   • Lena

    Skåningen
    Har du själv andra alternativ än att stanna i landet ?
    Dessutom varför skulle jag stanna kvar i det land som har lurat mig och de mina genom åren, allra mest nu ? !

    Gilla

   • odalkvinnan

    Ja, det är så. Jag skriver en del just för att jag är en svikare. Jag fick så mycket skit för att jag var bonde helt enkelt. Du har djurens rätt och alla vänstergrupper. På en gård har du både ditt boende, din arbetsplats, din fritid på en plats där det råder allemansrätt. Jag hade en folkhögskola som la sina fritidsaktiviteter på min gård, de polisanmälde mig för att jag störde deras aktiviteter på min mark. Livet blir inte så kul till slut när du har folk i trädgården, folk i dina hus som stjäl, släpper ut djur. Polisen skiter i det, du blir själv anmäld i stället. Jag ledsnade då både arbete och privatliv inte blir privat längre, du har inget liv till slut utan ser dig över axeln. Det tog flera månader att fatta att ingen kan attackera mig! Att få vara ifred-integritet. Att få välja vem du vill träffa. Andas ut.

    Gilla

  • Skåningen

   Jag har ett, som du uttrycker det, ett skitjobb, lönemässigt sett. Men vad det gäller trivseln så är det ett toppenjobb. Jag jobbar på ett äldreboende; och jag vet att jag gör ett bra jobb. Jag tycket väldigt mycket om de gamla jag arbetar med hela dagarna. Självbevarelsedrift skrev du. Tänk om jag skulle trava in på hemmet hos ”mina” gamla och säga: sorry, nu struntar jag i er, jag har ju min självbevarelsedrift att tänka på. Som jag skrev innan, valet är fritt och jag har valt att stanna. Ett gammalt ordspråk: Gör för andra vad du vill att andra ska göra för dig.

   Gillad av 1 person

   • Lena

    Skåningen
    Du gör en fin insats för dina medmänniskor applåd för det, hur känns det då för dig att veta att ditt jobb ger ”klirr i kassan hos folk från fjärran som hatar oss svenskar , dock inte bidragen de får av samma skattebetalande folk.
    Jag hade gärna betalat skatt till folk som jobbar för goda ändamål ……dock inte till ljugande individer som väller in i landet !

    Gilla

 • putte

  Man har ju hört talas om dom rosa bussarna som far till nya spännande områden jorden runt för att besökarna ska få möta och se exotiska resmål . Nu har ett nytt land visat sig kunnat ge dom mest äventyrslystna sin dos av nyfikenhet tillfredställd nämligen det lilla landet Sverige . Det börjar redan efter det att vi har kommit av Öresundsbron och kommer in till Malmö där kulorna visslar kring öronen och stenarna rasslar mot busstaket och där tiggarna hänger som klasar i backspeglarna , nåväl det var ju bara pikant så färden kan gå vidare mot huvudstaden i dårarnas rike . Vi vågar naturligtvis inte stanna längs vägen för då riskerar vi att bli antastad av de så kallade vägpiraterna som vill sälja guld och stjäla våra pengar . Nåväl långt om länge så är man då framme vid resans slutmål och vad sägs om en liten nattlig utflykt till det mångkulturella Husby varför inte en kvällstur i månens sken , förlåt det var inte månen som sken det var femton bilar som stod i full låga men vad gör det ,och man fira nyår varje natt för det smäller och tjuter i vart gathörn till polisbilarnas och ambulansernas sirener är det inte romantiskt så säg . Och har man riktig tur så kanske man hinner att få sig en riktig lavett av någon nysvensk och ett blåöga är inte att förakta det blir ju som ett mera narturligt reseminne ifrån Sverige , så varför ska vi i Sverige göra reklam för vår natur och frihet när vi har mycket mera spännande saker att visa upp för våra turister , turistföreningens nya slogan blir KOM TILL SVERIG OM DU TÖRS.

  Gilla

 • larsson

  Vem har sagt att svenska folket vill ha öppna gränser?
  Det här har politikerna skött över huvudet på folket.
  Vi har aldrig tillfrågats. Sverige är inte längre någon demokrati.
  röstar du på moderaterna får du alliansens center med månggifte och barnäktenskap. Nu funderar sossarna att samarbeta med moderaterna.
  Genom december-överenskommelsen satte man demokratin fullständigt ur spel.
  Det går inte att rösta på någon av de etablerade partierna, för då får man något man inte vill ha, på köpet.

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Det här inslaget av Horowitz får säkert epitetet Trumpifierat av PK-maffian.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Amerikanen ser bestört ut av vad han får höra och det är bra att andra länder får höra om vad som sker i vårt land.

  Gilla

 • Mimi N.

  Look here, read, infamous Swedish PK-garbage ! It serves you right !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: