SD förföljs av media men…

HATMEDIA. SD-politiker behandlas som judar i Nazityskland anser Sverigedemokraternas ordförande i Västerbotten, Petter Nilsson (SD). För Folkbladet berättar han bland annat att partiets företrädare blir förtryckta i medierapporteringen. 

expressen-sd-judar

Det var under en intervju, där Petter Nilsson talade om varför partiet inte talar med Västerbottens-Kuriren (VK), som partiordföranden i Västerbotten fällde den uppseendeväckande kommentaren.
Han anser att partiet inte får utrymme att berätta om sina politiska satsningar i VK, och att man därför inte svarar på tidningens frågor. Han tar sedan jämförelsen ett steg längre och kopplar då behandlingen till Nazityskland.
– Det är snarast förtryckande, vi snackar ju närmast om det förtryck vi såg under 1930-talet, 1939 fram till 1945 i Tyskland, säger Petter Nilsson till Folkbladet.

När tidningens reporter följer upp kommentaren får han förklaring.– Vi blir verkligen förtrycka ifrån vissa mediers rapportering och i stället för att låta dem fortsätta med den typen av rapportering så känner vi att det är bättre att få ut vår politik genom alternativa kanaler, säger Nilsson till Folkbladet.

– Om man drar det till sin yttersta spets, om man tillåter teorin, förtrycker de faktiskt en grupp. Då blir det ju så, att de förtrycker en grupp. Det är ju inte det i dagsläget men det är dit vi är på väg, säger Nilsson.

Västerbotten-Kurirens ansvariga utgivare, Ingvar Näslund, säger till Folkbladet att Sverigedemokraterna granskas på samma sätt som alla andra partier. Han kallar även liknelsen med Nazityskland för ”verklighetsfrämmande” och ”fria fantasier”.

-Pettersson menar att jämförelsen med nazi-Tyskland är idiotisk men idiot är även Ingvar Näslund och många andra redaktörer när de påstår att att SD granskas på samma sätt som andra partier. Det är inte sant.

Journalisten som ber om ursäkt

9 thoughts on “SD förföljs av media men…

 1. Det organiserade och samordnade drevet mot Sverigedemokraterna är ett faktum och man kan inte bortse från att det ligger en viss sanning i den drastiska jämförelsen med judeförföljelsen. Vi har förmodligen inte sett den demokratifientliga jaktens slutspurt ännu och hetsandet torde eskalera innan det finala skedet. Emellertid kan denna jakt få ett för etablissemanget snöpligt slut, ty villebrådet kommer triumfatoriskt att resa sig på bakbenen och visa sig i hela sin imponerande längd samt ge upp ett fasaväckande vrål, vilket nog skall skrämma själve jaktledaren Löfvén på flykten. Skrattar bäst som skrattar sist i vårt arma Sverige – landet där vänstervandalismen legitimeras och sponsras av staten.
  Andreas 🙂

 2. NationalSOCIALISTERNA som orkestrerade förföljelsen blev senare hängda, efter Nurnbergrättegångarna,
  och dagens internationalSOCIALISTER i folkutbytesnazismen borde också dömas.

 3. Jag håller med Pettersson att jämförelsen med Nazityskland haltar. Nazityskland kan liknas vid amatörer om man jämför med MSM, DDR är en bättre liknelse men även de var amatörer om man ser till vilken massövervakning som sker idag och inte bara av säkerhetstjänster utan även av vinstdrivande företag.

 4. Om svetsarn får bestämma så blir det väl ”judestjärnor” på SD folk så man kan porta dem från affärer och restauranger.

 5. Det i särklass bästa motmedlet mot den falska Median är
  att välja bort den, glöm aldrig det, mot det kan inte
  Mainstreammedia göra ett förbannat dugg!

 6. Idiot var ordet! Till och med PK-Idiot!

  Ingvar Näslund, så som många journalister med honom kommer bli av med sina jobb då ingen vill läsa skiten de skriver!

Kommentera