Stäng

Fem gärningsmän av utländsk härkomst rånar i Örebro

2017-02-18 20:54, Rån, ÖrebroPolisen
RÅN MOT PERSONER

Två yngre killar blir rånade på sin mobiltelefoner samt plånbok av 5 stycken killar som beskrivs vara 17-20 år. Samtliga gärningsmän skall vara av normallängd och beskrivs vara av utländsk härkomst.

En av gärningsmännen skall ha haft en rånarluva på sig samt hotat med en pistol. Målsäganden skall ha åkt buss från centrala Örebro till Brickebacken. Gärningsmännen skall ha färdats på samma buss som målsäganden.

Brottsplats skall ha varit Grankottevägen. Efter fullbordat brott skall gärningsmännen ha sprungit i riktning mot Brickeberg.

Polisen

Om Brickebacken på bloggen

-Pettersson säger att det hamnar i Peter Springares rapport, fast han är så jävla trött…

peter-springare-trott

19 reaktioner på “Fem gärningsmän av utländsk härkomst rånar i Örebro

 1. Blattar här blattar där blattar everywhere Springare får lite att göra med kriminella blattar som ju är kommunisternas gullponkar.

 2. Pirater har rätt till asyl eftersom de känner frukan att återvända dit där de gjort perverst grova brott tidigare, fjompigt av svenne att va förvånad när det är lättare att få permanent ju mer felaktig man är. Grovt självplågeri är svennes hobby.

 3. ”Icensatt av ockupanterna”!
  Ja! Men styrt från (?). Är vår regering redan ockuperad?
  Hur kan denna systematiska ockupation annas fortgå”
  Hur kan vi ta in tusentals oidentifierade, utbildade soldater från främmande makt och placera dem i grupper, jämnt fördelade över hela vårt land? Är detta satt i system?
  Hur kan 53 ”bostadsområden” få vara ockuperade och där annan än svensk lag gäller?
  Hur kan det komma sig att landets ledning inte utlyser undantagstillstånd i ockuperade områden?
  Hur kan landet sätta sig i underhållskrav för individer som har som mål att ta över landet?
  Är det kanske så att andra krafter måste agera; ”Grannsamverkan mot brott”, som inte är medborgargarden?

 4. VI SKA STÅ UPP FÖR ASYLRÄTTEN, ALLA ÄR LIKA VÄRDA SÄGER SOCIALDEMOKRATERNA!
  25% håller med i val efter val och konsekvens blir ett helvete för Sveriges befolkning och mörka framtidsutsikter för Sverige!

  1. Alla är lika värda. Ja so what? Men alla handlingar är inte önskvärda eller tillåtna. Vad har allas lika värde med saken att göra?

   1. Ingenting MEN det var det första Stefan Löven sa efter slakten på Carola Herlin och sonen Emil Herin på IKEA i Västerås, – då säger denna SKIT att vi ska stå upp för asylrätten och att alla är lika värda!! Och den av sossarna utnämnde rikspolischefen Dan Eliasson tyckte mer synd om mördaren än offret om ni minns….ja, jävlar vilka kräk vi har till makthavare!

 5. Sverige har bara midsommar och anat töntigt negrerna/araberna/muslimerna mycket mer spännande kulturer säger Mona Muslim; Detta har ingenting med att dessa är importerade negrer/araber/muslimer att göra, det har alltid varit hög brottslighet i Sverige, allah är lika värda, vi ska stå upp för asylrätten säger den sinnessjuka dvärgen Steffe Lövso…..Öppna era hjärtan, vi nya moderater gör det utom i Täby och Djursholm säger Fredrik Reinfeldt och hela ryggdunkarkollektivet inom Nya Moderaterna håller med….Detta vill vi ha mer av säger 87:an, vi beställer detta på nytt 2018!

  1. Tänker på när Fredrik Reinfeldt deklarerade att han skulle avgå och hela ryggdunkarkollektivet i salen unisont skrek ”NEEEEEEEJ…..!” OMDÖMET när vi väljare LEDARE är inte det skarpaste, Fredrik och Stefan Löven är bevis på det….Finns ingenting bättre så tyvärr det ser mörkt ut….”NEEEEEJ….” skriker de säkert när de sitter på muggen och ska ge ifrån sig något…..fy fan vilka undermåliga individer drivna av ett enda motiv de har gemensamt med Fredrik Rövfeldt – GIRIGHET och egna välbefinnandet på svenska statens bekostnad!!!

 6. Många av afganerna har ju levt som kriminella heroinmissbrukare i Iran, så de måste ju försörja sig på samma sätt här. Och vi lägger 1,3 milj kr på varje sådan afgan…enligt Merit.wager.nu:

  Tänk om vi lagt samma summa på varje gamling? Eller varje fattigpensionär av de äldre som byggt upp Sverige?

  Hur kan vi kasta såna summor på människor som inte har asylskäl???

  1. Av en finansminister (statliga medel/lån och biståndspengar) som i intervjuer beskriver hur hon haft som målsättning att se till de fattiga. Väl på posten utför hon det största ekonomiska hånat någon gjort i svensk modern historia.
   3.6 miljoner är skillnaden i lön över en livstid mellan man och kvinna i Sverige. Det får man 2.5 ensamkommandeår för. Ca den tid det tar för att de ska garanterat ha blivit 18 år givet att de ansett sig vara 16 år.
   För varje ensamkommande med avslag och åldersbestämning tillkommer kostnader för behörig bedömningsutrustning och -personal samt diverse rättsliga turer innan laga kraft vunnits samt den avslutande resan hem. Svårt att säga hur mycket det är men det är ju utbildade personer med höga lönekrav.

   Kostnaden för dessa kommer att lämna avtryck i vår ekonomi lång tid framöver. Frågan är vad vi tvingas avståför investeringar för att fylla våra samhällen med dessa ljugande unga arga män från kvinnoförtryckande kulturer.

   Spåren förskräcker när man känner avsändaren…

 7. Kriminella människor från främmande länder lever fritt ute i vårat samhälle? Varför blir de inte utvisade dit de kommer ifrån? Vad är det för fel? Vem tog dem hit?

  1. Vem som tog hit dem är ju lätt, 87% av väljarna,tvingade oss alla att öppna våra hjärtan!
   En 70-75% kommer att ge oss dödsstöten 2018! Varför kan jag tyvärr inte svara på!

 8. Opiatmissbruk kräver mycket pengar….först ska de avgiftas/ få någon behandling för att kunna bli fri från narkotikamissbruket sedan ska de utbildas lång tid för att kanske få ett jobb. Är det någon som tror att det kommer att fungera? Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 9. Så har vi än en gång sett prov på vad ”social utsatthet och avsaknad av anhöriga” kan ställa till med, allt enligt den försmädlige Eliassons utsago. Standarduttrycket i dessa pressmeddelanden är ”ingen gripen”. Kod 291 och asylrätten förenade i en ohelig intressegemenskap som åsamkar en växande varböld på samhällskroppen.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: