Danskarnas parti bjuder på enkelbiljett till Långtbortistan

INVANDRING. Danskarnas parti har delat ut flygblad till invånarna i Brøndby Strand med ett meddelande till danskar och till dem med utländsk bakgrund. 

Det är ingen tillfällighet att budskapet delas ut i Brøndby Strand för där bor det fler invandrare än danskar. Danskarnas parti har bland annat på programmet att icke-västliga invandrare ska skickas hem…

Läs mer…

danskarnas-parti-flygbiljett

 

10 thoughts on “Danskarnas parti bjuder på enkelbiljett till Långtbortistan

 1. Ett ypperligt initiativ, väl värt att låta sig inspireras av! Emellertid torde väl de klarsynta danskarna vara vida överlägsna sina svenska, intellektuellt underbegåvade grannar, och man kan med fog misstänka att det tyvärr kommer att dröja innan vi får nöjet att skåda något liknande inom det internationellt vanryktade Sveriges hank och stör.
  Heja, Danmark!
  Andreas 🙂

 2. Jag saknar Svenskarnas parti. Jag höll inte med om allt de stod för men det behövs ett parti till som står upp för svenskarna. Sverige skall styras av svenskar. På samma vis som irakier skall bestämma i Irak.

 3. Det är bara att kopiera. Ändra avresan: Från Arlanda, Torslanda eller Kastrup. Sen var det där, vem skall du/vi rösta på?
  .
  Här är det upp till alla riksdagens parti att våga och vinna. Annars är det bara för svenskar att försvinna.

 4. Jag vill finansiera aborter i Afghanistan, Iran och Irak.

  jfr idag finansierar bara aborter på svennebanans egna barn:
  > 1 miljon trevliga svenskar har aborterats sedan 1975, och vi har också betalat för att elaka islam aktivister ska få allt gratis här.

  Dvs. vi har bytt > 1 miljon vita svenskar under 40 år mot 2 miljoner utomeuropeiska aliens, varav många är handikappade och gamla och går med käpp och jävligt elaka.

  inte konstigt vi har halkat ner liksom på dubbla bananskal under gummistövlarna, neråt på listan över rika och trevliga ställen att bo på.

   • Det är bara att kopiera. Ändra avresan: Från Arlanda, Torslanda eller Kastrup. Sen var det där, vem skall du/vi rösta på?
    .
    Här är det upp till alla riksdagens parti att våga och vinna. Annars är det bara för svenskar att försvinna.

   • Ursäkta kalasbetalaren, min kommentar skulle vara överst.
    Därför kör jag den igen ☺

Kommentera