Moral och Juridik är två skilda saker

JURIDIK. Anne Ramberg uppmanar till lagbrott med att juridik och moral är två skilda saker. Det håller Pettersson helt med om, jag blev frikänt i ett brottmål men fällt för förtal i samma falla där jag publicerade sanna och offentliga uppgifter. 

Ramberg uppmanar alltså till brott, indirekt i varje fall, vad juridiken säger vet jag inte.

Anne Ramberg är inte vilken advokat som helst, hon är generalsekreteraren på Sveriges advokatsamfund. Dessutom är hon ledamot i den statliga myndigheten Domarnämnden, vars främsta uppgift är att lämna förslag till regeringen i ärenden om utnämning av ordinarie domare eller hyresråd.

Kan damen verkligen vara lämplig att sitta i en statlig myndighet och vara med och utnämna domare till landets domstolar samtidigt som man uppmanar till brott. Ramberg undervisar även i ”etisk juridik” vid Stockholms universitet.

Vad säger medlemmarna i advokatsamfundet. De lever på juridiken, ska vi börja dra in moral i domstolarna så…ja, ja, ni fattar…Pettersson tror att Anne Ramberg skulle passa bättre i politiken även om både moral och juridik oftast saknas i den branschen…

Om fallet Fredrik Önnevall på bloggen

16 thoughts on “Moral och Juridik är två skilda saker

 1. Anne Ramberg är på en skrämmande låg nivå, som många politiska företrädare och myndighetspersoner är i Sverige. Genom ett naivt ursäktande, av hur samhällsutvecklingen går fel i vårt land.

  Vi har en centerpartistisk partiledare som resonerar lika illa.

  6 december 2015, säger Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Fast i grund och botten är det deras egna egoism som styr dem.

  Så en sammanfattning måste bli…………

  Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.

 2. Kan korruption och politiserad juridik bli mer tydlig än såhär? Vilka instrument och kompasser det proglobalistiska konspiratörerna än navigerar efter, så inte har det någonting med logisk moral och sann human etik att göra. Högavlönade propagandamakare som bedriver nepotism och inte generar sig inför att spela rollen av proffstyckare och folkuppfostrare, har vi tyvärr en mycket rik tillgång på i den vanstyrda bananrepubliken Sverige.
  Andreas.

 3. Anne Ramberg är ett stort hot mot rättssäkerheten och ett stort hån mot etniska svenskar. Skrämmande retorik och missbruk av av delvis skattefinansierad plattform.

 4. Moral och laglydighet är sådant som den arbetande massan
  ska vara noga med , det gäller inte för sådana som hon
  själv.
  Säg inte att hon skulle passa i politiken, där är det redan
  knöckfullt med stolpskott. Men till råga på allt så när
  kärringen Ramberg en önskan att få bli Justitsieminister
  förmodligen i en Sosseregering då, även om den vi har
  på posten idag inte är mycket att hänga i julgranen, så
  är hon ett ännu sämre alternativ.
  Tål inte att se figuren , brrrrrrr!

 5. Konsekvensen av att sätta moral före juridik är ju att olika människor har olika moral samt att man i saa fall inte behöver naagon lagstiftning,
  . Resultatet skulle bli att vara och än gör som han själv bedömer rätt, alltsaa ett laglöst samhälle.

 6. Det är dags för en total översikt över lagar och straff i Sverige!

  Det måste bli ett slut på advokaternas stöld av skattepengar och slut på att brottslingar terroriserar oss! Rättegångar som kostar miljoner kan hålla på i veckor och älta om förövaren hade uppsåt att döda eller inte! Du stack en kniv i en annan människa så att denne dog, livstid, punkt slut, rättegången över på tio minuter!

  Tio guds budord hade räckt alldeles utmärkt som lagbok, allt annat krånglar bara till det!

  Alla fängelser skall naturligtvis som allt annat ut på entreprenad och skötas av lägstbjudande!

  Brottslingar låses in på förvaring, tills dess att dom kan uppföra sig!

  Släpp knarket fritt, men begår du ett enda brott blir det inlåsning tills du kan bevisa att du är drogfri!

  Alla utlänningar utvisas omedelbart efter avtjänat straff oavsett vad som väntar i hemlandet! Skulle inte detta gå att lösa för tillfället stannar dom bakom lås och bom tills detta går, oavsett tid!

  Alla skadestånd och böter skall naturligtvis betalas genom arbete i fängelset innan frisläppande kan komma på fråga!

  Alla asylsökande skall naturligtvis stanna i läger tills dess att identiteten är klarlagd och dom har fått eventuell asyl klar!

  Enkelt!

 7. Advokatsamfundets stadgar säger:

  ”En advokat får inte främja orätt”

  ”Det är en självklarhet att en advokat inte får medverka till brott. Enligt god advokatsed får advokaten inte heller jämna vägen för annans brottsliga verksamhet.”

 8. Fru Justitia har, under Anne Rambergs regi, bytt skepnad. Ögonbindeln, (symbolen för den blinda rättvisan) har kastats i soptunnan. Där bakom finns en enögd gestalt, med en mycket, mycket mörk och färgad lins. Svärdet, (symbolen för makt) har vuxit i omfång och antar numer skepnaden av en arabisk kroksabel. Balansvågen, (symbolen för rättvisa) har fått en kraftig slagsida åt vänster. I skålen sitter en korpulent polischef med spya över hela bröstkorgen. Vad säger ni, nästan värt en illustration, haha!?

 9. Vem definierar moralen? Är det Rambergs åsikter som ska vara juridisk kompass? Somliga går fria från gruppvåldtäkter medan andra kallas för ”BRUNRÅTTOR”. Inför lagen är vi alla olika?! Ramberg är NWO:s lydiga redskap, inget annat.

Kommentera