Förslag på åtgärder


I Sverige skjuts det numera öppet på våra gator och i en del köpcentrum härjar ungdomar på ett sätt som skrämmer både kunder och anställda.

Man har tidigare försökt att hitta lösningar. Ni har läst om poliser som grillar korv med buset, poliser som har spelat fotboll mot ungdomar i förorterna, man har satsat på nya fritidsgårdar etc etc. Uppenbart har inga åtgärder hjälpt och nu läser vi om nya förslag.Det sägs att inga åtgärder är för dåliga för att prova, men tusan vet.

Liberalerna i skepnad av Allan Widman vill minska våldet på våra gator genom att förbjuda skottsäkra västar på gator och torg. Det här är givetvis inget förslag som skrämmer de som skjuter ihjäl människor på öppen gata och ett förslag som de förmodligen struntar blankt i. Sydsvenskan

Moderaterna vill å sin sida att man inför zoner där kriminella inte får vistas och struntar de i detta förbud ska straff kunna utdömas. Kanske bra att dessa zoner finns utanför skolor och andra områden där inte minst oskyldiga barn befinner sig, men resten av Sverige då? Aftonbladet

Socialdemokraterna kommer med en mjukare lösning. De ger ordet kulturvänster en ny mening, när de vill göra våra köpcentrum till en plats för kultur efter att butikerna stängt för dagen. Om det importerade buset från Nordafrika, Mellanöstern, Afrikas Horn och Afghanistan intresserar sig för att läsa, måla, sjunga och dansa, tänker jag låta vara osagt. Jag tror dock att de hellre snattar kläder i butikerna, rånar gamla damer på sina plånböcker och tafsar unga tjejer mellan benen. Expressen

Nu väntar vi med spänning på Miljöpartiets förslag för att komma tillrätta med brottsligheten och otryggheten. Blir säkert spektakulärt.

Inga förslag är dåliga, inga åtgärder som gör våra gator tryggare ska förkastas, men om det här är våra politikers bästa försök att göra Sverige tryggt igen, så är jag direkt orolig. Varför inte bara vidta nödvändiga åtgärder, låta poliserna göra sina jobb, se till att lagstiftningen efterföljs, straffa de som stökar på ett kännbart vis och sätt importerat bus på första plan till hemlandet efter avtjänat straff.

 

 


9 responses to “Förslag på åtgärder

 • Kurt

  Kan det vara så svårt?, Betong sko och ståplats i Landsort djupet.
  Vi behöver istället för Löven en regerings chef som Phillipinern ha.

  Gilla

 • Truthfighter

  De är ju vi äktsvenskar som återigen kommer att förlora på ett system med no-go-zoner för de som oroar. För vilka kommer att anges tror ni? Det blir som idag fast värre, med detta angiverisystem, för det är VI som är Sveriges judar av idag. VI kommer att bli portade från våra stadscentrum, där invandrardrägget kan härja än mer fritt. För vem vågar anklaga dem, att de stör, och bli anklagad för rasism.

  Så det är ett dåligt ogenomtänkt förslag tycker jag från AKB, som inte kan annat än slå fel.

  Gilla

 • Tussilago

  Varför inte göra hela SVERIGE till en ”ZON” där kriminella inte får vistas????

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Hur skall buset kunna rädda våra pensioner? (Reinfeldt’s tes är ju att asylmigrationen inkl. anhöriga gör resp. kommer att göra det)
  Staten har ju varit tvungna att ta (man hävdar dock lånat) gigantiska summor ur pensionsfonderna just p.g.a. busets kostnader.

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Det enklaste, billigaste och effiktivaste är att inte importera busarna. Vi vet ju sedan årtionden, med egna erfarenheter gjorda i Sverige, precis vilka de är.
  Skydda gränser, skydda liv.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Regeringen umgås förmodligen inte med några seriösa planer på att ta krafttag mot den organiserade gängbrottslighet som förvandlar allt större ytor av vårt invaderade land till rena krigszoner. Hade dessa nationens fiender till politiker värnat om den allmänna säkerheten och ordningen, hade de överhuvudtaget inte anammat det globalistiska diktatet och konstruerat en taktisk värdegrund, vilken klingar lika falskt som deras dysfunktionella agenda. Vad politikerna åstadkommit kan inte ses som annat än en direkt krigsförklaring mot svenska folket och ingen är behjälpt av deras pseudoprojekt för att, som det kallas, ”komma tillrätta med stöket”! Med tanke på förhandenvarande samhällsutveckling mot en allt farligare rättslös anarki, är regimens strategiska litoteser rent kriminella.
  Andreas.

  Gilla

 • ossie

  Returnera avskrädet dit dom kom ifrån utan en massa dalt.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vi skriver nu år 2017. Ja just det….2017.

  Hör och häpna så vet inte vår regering eller dess myndigheter hur vi ska få bukt med ”buset”.

  Har utvecklingen stannat upp i Sverige, tack vare mångfaldens lovsång?

  Som sjöngs i ur och skur av politiker och skrevs av media, sedan många år.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: