Stäng

Varför är Kader värd flera tusen Hope?

BISTÅND. Kader Bencheref, 31, dömdes 2007 till fängelse och utvisning för att ha försökt våldta fyra kvinnor i Sundsvall på en timme. Efter avtjänat straff skulle han utvisas till Marocko – men hemlandet vill inte ta emot honom.

Nu har han suttit i förvar i åtta år – och kostat skattebetalarna 16 miljoner kronor, rapporterar SVT:s ”Uppdrag granskning”

Läs mer om Kader HÄR, tänk på att han kostat runt 5.480 kronor om dygnet i åtta år, enligt SVT. 
kader1

Bilden nedan är på Hope som övergavs av sin familj i Nigeria då dom ansåg att han var förhäxad. En dansk hjälparbetare tog hand om Hope och på bilden ser man skillnaden efter ett år.

hope-nigeria-620x347

Det kostar endast omkring 2 kr om dagen att se till att ett barn får i sig de vitaminer och näringsämnen han eller hon behöver för att kunna växa och vara friskt.

Så för de pengar Kader kostat, två miljoner per år, så hade vi kunnat ge 2740 Hope mat och näringen under ett år.

-Pettersson vet att vår regering, den nuvarande och förra har lite svårt med matematiken. De satsar på sådana som Kader. De tar pengar från Hope, hans bröder och systrar och satsar på ”ensamkommande barn” i Sverige och kallar sig en humanitär stormakt.

Och vi som tycker att det bedrivs en idiotisk politik kallar de rasister, fascister, främlingsfientliga, islamofober och en massa annat.

Jag tycker att de pengar som vi kan avvara när våra gamla och sjuka fått sitt, ska användas där de gör mest nytta – det kallas sunt förnuft och politiker och media får gärna kalla mig rasist för den åsikten, men gärna stolt rasist…

9 reaktioner på “Varför är Kader värd flera tusen Hope?

 1. Herregud hur svårt kan de va ? hjälp i närområdet istället för att importera de kriminella ”pojkarna ” ! Tack för all mångfald och ett alltmer raserat samhälle 7 klövern ! Minns 70-80-90 talet med vemod , när Sverige va svenskt och de va gött att leva ! All denna ”femenism ” har ju blivit en komisk röra , där alla som kallar sig svensk är rasist ! Säger som Lars Ekborg sa en gång i tiden när ”ordet” va fritt !Bunt ihop och slå ihjäl dom ! Jag har sett så mycke skit i min närhet av invandringens konsekvenser , men vad händer ? Eliassons armband och Ygemans ”flumsnack ” att medborgarna måste ta ansvar , medias mörkande och alla godhetsapostlar som predikar va duktiga alla ”välutbildade ” importer är ! Ge upp eller kämpa ? SD -18 vårt enda hopp , men de ser ju ”möörkt ” ut !!!

 2. Om nån kallar mig för rasist för att jag är emot massinvandring samt att jag vill utvisa kriminella
  Invandrare på livstid,så har jag inget emot om man vill kalla mig rasist för det.en stolt rasist.

 3. Ni har tagit livet ifrån mej hävdar han.
  Tagit?

  Han har själv tagit sig hit?
  Själv våldtagit kvinnorna?
  Själv tagit beslut att bryta mot lagen?
  Själv tagit sig friheten att påstå sig vara från ett land dit han Knte kan återsändas eftersom det är en lögn?

  Det är en mängd personer som döms till långa straff för att utvisas som pricken över i? Varför lägga ned onödigt mycket energi och pengar på dessa?

  Genom gammal traditionell företagsekonomisk konkurrens kan pris pressas ned på den förvaring dessa människor kvalificerat sig själva till och här finns chans för fattiga länder att tjäna en hacka på att erbjuda lägsta möjliga standard till priser vi aldrig kan konkurrera med. Men som blir en vinst för alla skulle jag våga påstå.

  Här är några intressanta förslag till Ygeman
  http://www.ohrlund.se/blogg/

 4. Nu har han äntligen utvisats till Algeriet. Hela landets kriminalvårdare pustar ut. Vi får se när han dyker upp igen. Det som sker i Sverige är helt ORIMLIGT! Ibland är det viktigt att följa lagen ibland helt onödigt. Denna godtycklighet, utan rim och reson, är helt VANSINNIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: