Slöja eller inte?

Jag tycker inte att vår regerings representanter skall bär slöja heller. Att tvingas bära denna slöja eller hijab som är totalt emot våra normer, vår feministiska anda. MEN, det finns en annan sida som jag tycker är viktig i detta sammanhang. Vi vill att ”de” skall ta seden dit de kommer när de kommer till oss.  Muslimer som kommer hit vill vi ta ifrån slöja, hijab och /eller burka. Vi vill att de skall ta seden dit de kommer och anpassa sig till oss?? Vi vill att de skall integreras i vårt samhälle. Hur kan vi då kräva att vi inte skall behöva göra detsamma när vi besöker dem? Ta seden dit vi kommer….??  Svårt läge tycker jag.

swedens-walk-of-shame-hi-red

36 thoughts on “Slöja eller inte?

 1. Hela skocken borde omskäras utan bedövning så dom förstår allvaret!!.
  Löven först ut sen kärringarna.

 2. Har man med svin att göra så ska man inte förfasa sig över deras bordsskick – det är bara ställa sig ner på alla fyra och grymta och böka runt i skiten som alla andra.
  Den rätta frågan är – Ska man ha med svin att göra?

 3. ”Första feministiska regeringen i världen”.
  Men snälla Stefan. Fattar du inte hur dumt det låter.
  Eller, har du svårt att inse sambandet?

 4. de som är på genomresa kan man acceptera…men de
  som nu mot majoriteten av Svenska folkets vilja bosatt sig
  här, ska åtminstone följa vårt lands riktlinjer, tycker vi…som
  det är nu, så njuter muslimpacket i fulla drag av att få prov-
  ocera oss!
  Snarlik pryl som gällde den rivalitet mellan raggare å dixis
  under slutet på 50-talet, gällde såock mellan Elvisfans å
  Tommy Steels anhängare, eller som den mellan Kolsäckar
  från Solna kontra fula Bajjare…vi som är mottagliga (andra
  parten) för de yttringar är tacksamma offer å sväljer me
  hull å hår Beduinkäringars sökande att få uppmärksamhet
  …använda våld å ge käringarna på nöten, är förkastligt,
  ett bra sätt däremot å få bukt me otyget, vore kanske att
  brista ut i skrattsalvor å slå oss på knäna då vi möter
  dessa hår av hin…ere ngt Beduiner avskyr, så ere å va
  till åtlöje…försök tänka efter själva, vem vill va till åtlöje

 5. Ytterligare en svensk eftergift till Islamisterna! Finns inget annat sätt att se det på!

  Varje enskild individ har många val att göra och om det är så att man säger en sak och gör något helt annat, ja då får det nog mindre eller större konsekvenser för välbefinnandet!

  När Stefan Löfven självsäkert uttalar sådana vansinniga saker som ”jag är feminist och jag har världens första feministiska regering”, ja då får den naive, svagsinte, svagbegåvade och enfaldige stå sitt kast. När hen gör precis tvärtemot vad hens fasta inabsurdum vansinniga ståndpunkt är, ultra, ultra feminist, ja då är det fullständigt självklart att det medför reaktioner från meningsmotståndarna!

  Att påstå att saker tagits upp, när de ändå inte tagits upp är precis samma sak! Medför reaktioner från meningsmotståndarna!

  Jo sammanfattningsvis om Sveriges mest naiva individ med titeln stadsminister har inte förstått att med lögner och svek kommer man ingenstans! Den naive har väl tagits med byxorna nere vid ett flertal tillfällen, och då har undanflykten varit ”det ska vi titta på och tillsätta en utredning”! Det är så förbannat svagsint så orden räcker inte till! Till detta får vi ju lägga alla inabsurdum vansinniga utfästelser om än det ena och än det andra, t.ex. Hygien utrymmen och annat till världens 60 000 000 så kallade flyktingar eller uttalandet vi bygger inga murar!

  Sen är det bara att kika vidare på t.ex inrikesministern Ynkeman, förlåt Ygeman skulle det vara! Den naive, svagsinte, svagbegåvade och precis som chefen enfaldig skyller kriminaliteten på befolkningen!

  Enligt de uttalanden som gjorts avseende asylturisternas levnadssätt så har det ju höjts till skyarna, ja svaret på avfolkningsbyggdens alla problem, de nyanlända asylturisterna var ju enligt Stefan Löfven och hens regering ”super entreprenörer genom att de var utbildade hjärnkirurger och raketforskare”! Nej Stefan Löfven och Ynkeman det ni ser i Malmö det är precis vad dessa asylturistparasiter har och kommer att försörja sig på både i hemlandet och nu här i Sverige! DE KOLSVARTASTE AFFÄRER SVERIGE NÅGONSIN SKÅDAT, kan inte var så förbannat svårt att förstå ens för den mest naive av de naiva, eller vad säger du Stefan Löfven! Stefan Löfven du har väl för helvete hört om Grekland och dess ekonomiska svårigheter, där borde du ha tagit lärdom, innan de svenska gränserna öppnades på vidgavel för asylturistparasiterna!

  Stefan Löfven respektera nu folkviljan och avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  Nu blev det mer skrivning än vad som var tänkt, men blodtrycket steg med tanke på de båda fullständigt naiva och enfaldiga regeringsföreträdarna på resa och det medförde ovanstående!

 6. Här kommer Löfven med sitt harem av påskkärringar.

  Saken är ju den att om man slår sig för bröstet och gapar om ”feministisk utrikespolitik” så faller man ju ganska platt när man paraderar som påskkärringar framför utländska representanter.
  Hyckleriet känner ju inga gränser när det gäller den ”feministiska utrikespolitiken”.

 7. ”Bassam al-Baghdady skriver hur det borde sett ut efter Löfvens Iranbesök”

  Ovanstående rubrik observerade jag först inte när läste den följande länken. Vad bra att de här tre: Fridolin, Sjöstedt och Schyman har något förnuft kvar. De tre måste ges cred, trodde jag tills jag kom till slutet.

  Allt var hittepå av en smart person, Bassam, som ska mycket cred och en kram på Alla Hjärtans Dag för ett gott skratt att de tre och fler ännu inte begriper, vad jag som odum förstår, att de fortfarande är idioter

  http://nyheter24.se/debatt/875954-efter-besoket-i-iran-ar-du-inte-langre-min-statsminister-lofven

 8. Det är ju inte bara en sed att kvinnor ska använda slöja i Iran, det är ju till skillnad mot andra muslimska länder lag på det. Européer som flyger dit får information om detta när de ska stiga av planet.
  I Sverige har vi varken tvång eller förbud att använda slöja så här får muslimer bestämma själva.
  Däremot tycker jag att burka och niqab ska förbjudas, det är för extremt, men det används heller inte så mycket i Sverige.

 9. Om man nu ska ha att göra med Iran, vilket jag ifrågasätter, så statuerar man exempel som Frau Merkel, Mrs Obama eller Ms Rice eller så skickar man en delegation med uteslutande män. Det man nu åstadkommit är att ge den teokratiska diktaturer högre anseende.

 10. Det är inget svårt läge alls eftersom dom har å Sveriges vägnar, inte att göra i Iran överhuvudtaget. Budskapet dom sänder till Svenskarna och resten av världen är att vi inget har emot muslimer, vilket är fel och falskt och dessa politiker skall representera det Svenska folket men folket har inte fått säga vad dom tycker, vilket dom aldrig får göra, våra politiker är psyksjuka & maktgalna och bör avsättas med våld, vilket jag tror snart kommer ske, eftersom det Svenska folket verkar vakna mer och mer ju mer dom utsätts för våldet i Sverige …du vet det som Löfven och Eliasson påstår inte existerar men som alla andra råkar ut för dag ut och dag in.

 11. Hade det funkat om kärringarna haft huckle och kort-kort kjol med svarta strumpbyxor och högklackat..?

 12. Här håller jag med Björklund (känns konstigt), allt kunde skötas på ambassaden, där gäller Svensk lag och seder.

 13. Jag är kluven.
  O ena sidan ska man respektera sederna i andra kulturer och länder men o andra sidan bryr sig ingen muslim seder i västländer.
  Som vanligt bugar o niger svenska makthavare sig för islam så som dom så gärna vill ha i vårt land.

  When they go Low We go…. below?

 14. Från samtiden.nu

  ”Regeringsdelegationer företräder sitt eget land, och har ingen anledning att underkasta sig andra länders regler. Men om man däremot anser det andra landets kultur är överlägsen den egna, kan det däremot vara logiskt.”

 15. Nu har du tyvärr missat poängen. Det handlar om att kalla sig för den första feministiska regeringen i världen. Sedan åka till en teokratisk diktatur där männen har bestämt att alla kvinnor måste klä sig i svart och täcka sin kropp. Utan slöja blir du piskad-av män. Att män ur en religiös vidskepelse ska bestämma hur jag som kvinna ska klä mig.
  Grunden till det hela var att det var de ”äkta” som skulle bära denna klädsel. Detta för att slavinnor, bortrövade småflickor var det fria kn-ll med utan påföljd medan de med slöja hade frigång. Känns det som att ta seden dit man kommer?
  Du kan välja själv i Västvärlden. Titta gärna på gamla bilder från Afghanistan, Egypten, flickorna gick på universitet kunde prata med pojkar. Skratta är också förbjudet då det kan verka upphetsande på männen. Du får inte gå ut själv utan en man ska följa dig och vakta dig.De kunde valt att inte åka eller att vara utan slöja och bli utslängda eller ej. Det hade gett deras tomma ord en viss pregnans.
  Jag mellanlandade i Abu Dhabi. Kö på toaletten. Vi västerlänningar hade full förståelse och ett visst medlidande. Kvinnorna tog av sig tälten. De var genomsvettiga och försökte tvätta sig i handfaten. Stackars satar! Vi hjälpte till så gott vi kunde med utrymme, hålla persedlar.

  • Instämmer till fullo i din kommentar, här handlar det om en markering om vad de och Sverige står för, och utger sig att vara. Rövslickeriets rätta ansikte…

 16. Illa klädda påskkärringar utan smak, vad blir härnäst…träningskläder. Vad kan man vänta sig av socialister. De kröp för nazisterna och de kryper för islam. Lycka till ni som har barn och barnbarn, barnbarnsbarn. Vilket samhälle ni lämnat över. Det här gynnar inte svenskar, etniska svenskar

 17. Är man ”feminist” så säger man nej. Vi åker INTE till länder där jag MÅSTE bära slöja. Enkelt. Skit i jobben på Scania, det är priset för en feministisk regering. Nu får väljarna se vad de valt fram.

  För vad är nästa krav? Kyssa mannens fötter. Ha sex med varje man som pekar på mig? Hur långt hade ministrarna gått?

  OK, så varför dra linjen just efter slöjan?

 18. Ta seden dit man kommer:
  I Iran avrättas t.ex. homosexuella. Så om allmänheten i Iran uppmanas att själv lägga hand på , så är det OK att hjälpa till med snaran om man är på statsbesök i Iran?

 19. Integration/assimilering ska krävas av invandrare men inte av statsbesök. Det är något annat.

 20. Det är skillnad tycker jag om man är på ett kort besök eller om man tänkt att bosätta sig i landet i fråga. De som kommer hit och ska leva på vår välfärd SKA leva efter våra lagar och regler. Vi har väl aldrig krävt att kvinnliga besökare från de dysfunktionella länderna ska klä sig oss.

   • Snälle Putte, det matchande kvastskaftet sitter självfallet penetrerat i akterpartiet! (Därav den stela gången.) Detta antagande gäller icke minst excellens Löfvén, vilken inte generar sig inför att arrangera en islamistbefrämjande nöjesresa för sitt antisemitiska femimarxistharem till en destination alla normala människor med fullt fog håller sig borta från.
    Andreas 🙂

Kommentera