Man kan ju undra

Hur skulle en delegation från vår feministiska regering under ledning av stassminiministern Löven stila upp sig, om de besökte Nya Guinea?

nya-44

Kommer Utrikesblondinen att stila upp sig så här?

nya-33

Å kommer stassmistern att stila upp sig enligt lokal sed?

nya

Som flickan sade som var ute och reste: ”Man får ta säden där man kommer”!

16 thoughts on “Man kan ju undra

 1. Då undertecknad känner ett hastigt påkommet behov av att hasta till badrummet i akt och mening att därstädes kaskadkräkas, anser han sig förhindrad att lämna någon kommentar i anslutning till ovan publicerade artikel, vilken närmast kan beskrivas som ett veritabelt emetikum.
  Andreas.

 2. Naturfolken har min största respekt.

  ”Sossefolket” inger inte på långa vägar denna respekt.

  Har inget naturligt i sig.

 3. Det skulle ju inte bli några problem alls. Dessa människor är ju civiliserade och de kräver inte att gästerna skall bete sig de själva gör.

 4. Ska Löven precis som våra nysvenskar anpassa sig till landets seder, Då får vi se Löven i ett penisfodral Förmodlingen storlek mindre vilken syn det vore att se den lilla tjockisen, fast risken vore ju att man blev impotent för evigt av den synen

 5. OT-OT-OT
  Just nu DIREKT på TVR;100 minuter-nyhetsprogram: maktens män är under journalisternas ”eld”. Dessa är grymma, ställer frågor rakt, rappt och precist. PSD-ledaren Liviu Dragnea (med ett straff – 2 årsvillkorligt för korruption och valfusk) – ville bli av med ’fläcken’ men lyckades inte eftersom amnestidekretet avskaffades genom folkets vilja. Han är omringad av otaliga journalister som inte ger honom tid att andas mellan lögner och påhitt. Han har fortfarande mage att kräva DNA:s avskaffande !!! Ingen immunitet åt dem som ’tillverkar’ lagar och förordningar till sin egen fördel – i nattens mörker – bokstavligen ! Man jobbade fort en natt och, simsalabim, överraskningen kommer med frukosten.
  Ring a bell, sverigevänner ?? Vad äter ni för frukost, förresten ? Påskmiddagen – ? Vid julbordet med familj ? The same, the same and the same again and again ….ad infinitum.
  Are you offended ? I suppose you are. Are you ashamed ? Nähää, ni vill ha tid att tänka – sådär 200 år till av fred liksom. Ni gör allt i egen TAAA-gäsp-AAKT ……

 6. Säg att en person (kvinna) i Sveriges politiska skikt bär slöja (av religiösa skäl). Säg att denna person ska resa utrikes och representera Sverige. Säg att hon landar i detta land och förväntas klä av sig, inte bara slöjan, utan övriga tygskynken, för att visa respekt för det land hon besöker. Om Sveriges hållning rakt igenom är att följa landets seder och bruk (som i vissa länder är hårt styrda genom straffåtgärder) kommer dessa kvinnor i te att kunna sköta sitt uppdrag eftersom de sitter fast i sin egen hårt knutna klädkod?

  Att respektera andra länders seder innebär Att man kan ha en viss distans till sina egna. Mina erfarenheter av vissa religiösa grupperingar är att de hellre skulle piska varandra till döds än att respektera ett annat lands sedvänjor.

  Det är ingen slump att integrationen i Sverige är usel. Det är ingen slumpgenerator som lottar fram hur det kommer att gå för de som tar sig hit. Det är inget lotteri. Och det är framför allt inget vinstregn som tränger ned i vår bördiga jord? Det mesta vi satsar rinner ut i sanden.

 7. FjärranÖsternRedaktionen
  Ni spolierar läsarnas livslust med eran idé. Blotta tanken att en svensk skara av politiska högdjur skuttar runt i bara snoppar och snäckor gör att mellanmålet hoppar ut.

  • Ursäkta Mimi, men jag bara undrade! Dom ministerpigorna som Stassmistern hade med sig var ju lydiga och anpassade sig till Irans medeltida värdegrund! Så varför inte på Nya Guinea?

   • De får anpassa sig till det djupaste helvetet om de så vill och trivs, men skona ögonen på andra stackare som har estetiska normer.

   • Pigméerna på bilder ser bättre ut än svenska ledamoter här och där, på riksdags stolar eller ute på ängen.

Kommentera