17-årig flicka antastad på badhus


BROTTSLIGHET. Polisen har fått in en anmälan om en 17-årig flicka som blev antastad av en grupp män på Sundstabadet, Karlstad i helgen. – Hon mår jättedåligt av det här, säger flickans mamma.

Hon berättar att dottern under söndagen besökte Sundstabadet i Karlstad tillsammans med en bekant familj.

När hon var i badet kände hon sig iakttagen av en grupp män och ville därför gå upp, berättar mamman.

– Hon gick mot omklädningsrummet, men då följde männen efter. De kom i kapp och började tafsa på henne.

17-åringen lyckades dock slita sig loss och springa in i omklädningsrummet.

Läs mer…

-Pettersson är lite förvånad. Flickan såg tydligen att det var 5-6 män i ålder mellan 30 och 40 år men inget mer, så hon kanske var färgblind. Vad vet jag…


20 responses to “17-årig flicka antastad på badhus

 • Greger

  Som man röstar får man bada.

  Gilla

 • Fredde

  Förmodligen blir det flickans fel, hon hade genom sin klädsel uppmuntrat de asylsökande, FÖRLÅT: svenskarna, till tafsande.

  Hon kommer få bassning i PK-media.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Enligt mitt rationella förmenande, vilket icke lämnar något som helst utrymme för den mäkta generande svenska undfallenheten, finnes blott tvenne alternativ. Antingen stänger man badinrättningarna med omedelbar verkan, som en följd av den upprepade brottslighet som florerar inom dessa väggar, eller så beläggs de socialt dysfunktionella och allmänfarliga inkräktarna med besöksförbud. Har man inget intresse av att bada och simma, skall man heller inte vistas i dylika miljöer. Den huvudsakliga orsaken till denna närvaro är endast ambitionen att begå övergrepp, en teori som styrks av brottsstatistik och facit.

  Avslutningsvis kan nämnas att varje ansvarstagande förälder nu å det allvarligaste bör överväga det kloka i beslutet att låta sina flickor frekventera den riskfyllda miljö ett badhus numera utgör. Tills vi kommit tillrätta med den kriminella importens mycket negativa konsekvenser, torde det vara rekommendabelt att avråda de unga damerna från att ta ett dopp.

  Hur skall vi någonsin kunna tacka regeringen för detta kulturtillskott som givit så kännbara verkningar och inskränkningar i det dagliga livet???
  Andreas 😦

  Gilla

  • Truthfighter

   Stäng badhusen och alla inrättningar, för dem som inte kan respektera andra människor. Främst de som inte kan hålla sina respektlösa allahäckelfingrar borta från unga flickor. Drägget ska ut från badhusen, och bort från våra torg och hak. Så enkelt är det. Men det tycks inte vänsterpacksstyret fatta, eller också är det detta denna avgrundspöbel vill. ”KAKA SÖKER MAKA”. Bort med skiten från makten bara!!! Och från offentligheten i de utifrånkommandes existens. BORT BARA!!!

   Gilla

 • Jhonsson

  Kanske dags att Migrationsverket delar ut en ”uppblåsbara Barbara” till alla manliga ”nysvenskar” som finns i vårt land

  Gilla

 • Mr Jordan

  Anmälningsbenägenheten ökar. Bra! Sveriges badanläggningar har väl i alla tider varit antika horhus, säger Sarnecki. 😉

  Gilla

 • Billy Boy

  Äntligen!

  Kader Bencheref satt i förvar hos kriminalvården i åtta år efter avtjänat straff. Nu har han utvisats till Algeriet. Utvisningen verkställdes igår, enligt gränspolisen i Stockholm.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/utvisad-efter-atta-ar-i-forvar-1

  Nu väntar vi på fortsatt snabb utvisning med återvändarförbud av 100-tusentals fler oönskade kriminella och illegala papperslösa.

  Gillad av 1 person

 • Nog Nu

  Vem sjutton besöker frivilligt ett sk badhus i dagens Sverige?

  Gillad av 1 person

  • Ivar K

   Jag slutade gå efter att jag dels förstått att vår simmhall började besökas av sk ”ensamkommande” ”flykting” ”barn” och hörde från badvakten att han tvingats plocka bajskorvar både från golvet och från handfaten(!).. Han trodde det var nån ”religiös grej” att de inte kan skita som vanligt folk.. Eftersom jag i alla år kostat på mig årskort blev det att jag bestämde mig för – aldrig mer. Nu kanske många tror att jag hittar på för att ”svartmåla”. Men jag pratade med honom öga mot öga och han berättade. Känns extra tungt att ha varit höginkomsttagare i kommunen under alla år och genom skatten (stölden) bekostat batikhäxornas våldtäktsbestar och badhusbajsare. Men senast i höst drar jag för att aldrig mer komma tillbaks till detta dårhus.

   Gilla

 • Bajen666

  Vad är det för en jävla mamma då som gråter ut i media, är hon både blind och döv, detta är inget nytt om vad Svenska töser råkar ut för på våra badhus och festivaler.
  Rikta ilskan emot de bekanta som drog med hennes dotter till ett tafsbad.

  Gilla

 • Tony

  Ja det finns visst många som är färgblinda idag, eller kan
  det va att det finns många enögda och ibland helt blinda
  journalister som inte ens har ledsyn?

  Gilla

  • Realist

   Tony exakt diagnos !!!
   Vill bara lägga till ”akut D-vitamin BRIST ”

   Denna sjukdom behöver det förmodligen ”FORSKAS” om i många år tills man hittar botemedlet …………….

   Gilla

 • Kapten Bölja

  Låter som ensamkommande barn om dom var
  i 30 – 40 års åldern.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Fy fan var fegt att inte ange att det var arabsvin/muslimsvin, Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNAS bästa vänner!! TRÖTTSAMT, man måste vara totalt tom i huvudet för att inte se orsak och verkan! Hoppas Stefan Röven får möta flickans pappa en dag på en mörk bakgata….

  Gilla

 • Ingemar

  ”Färgblindheten” beror, som alla vet på polisens Censur!!!! Och männen ”är” väl ”15-17år” eftersom de ser ut som 30-40år!!?? Så, inga straff och ingen utvisning!!??

  Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Tja, det var nog inte Kalle eller Bosse som var i farten, kanske det finns någon Springarepolis i Karlstad?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: