Stäng

15 reaktioner på “Hölö-metoden har spridit sig

 1. Snart ett minne blott, våra bönder utrotas så de få som har dynga hoppas jag skrider till verket…..

  1. Hörde vi skulle starta kamelfarmar, mp förnekar sig inte…vilket blajland detta blivit, våra anfäder vänder sig i gravarna…

 2. Hehe….Man kan ju hoppas att det dessutom var ”rester” efter små söta griseknoar! Den har ju liksom en extra punch i sin bouquet!

 3. Nu är jag aningen osäker på i vilket sammanhang detta utspelas, men entusiasmen och uppfinningsrikedomen flödar uppenbarligen fritt då den enskilde markägaren inser att någon hjälp utifrån icke är att vänta. Detta kan symbolisera vikten av allas och envars initiativförmåga, och det gäller nu att iaktta största möjliga beredskap och att realisera eventuella innovativa kapaciteter.
  Förbannat fin utrustning, han hade! Välskött. Man blir smått avundsjuk.
  Andreas 🙂

 4. Två nyheter från Rumänien – v.g. rynka inte på näsan.
  1. apropå ”bajs”: justitieministern Florin ’Nästa fråga’ Iordache har lämnat sin avskedsansökan.
  2. tre skalv runt 5-styrkan på Richterskalan kändes nyligen i Rumänien. Seismologerna säger att det inte är uteslutet att flera ’skakningar’ av 6-styrkan följer. Epicentrum ligger sydöst om Karpaterna där bergkedjan tar en reliefkurva (Karpatarmbågen) och fortsätter mot väst – Vrancea regionen har varit en känslig jordbävningspunkt sedan hundratals år.

 5. Har själv använt en liknande metod på en tattare som är skyldig mig pengar (8 hundra spänn) men jag använde surströmmingsspad och sprutade in det i fläktsystemet på hennes rishög till bil.
  Några pengar har jag inte sett till men hon har köpt två nya bilar på grund av mig..:-)
  Man kan tycka att det hade blivit billigare att betala mig mina pengar men det begriper inte tattaren så jag kommer att fortsätta så fort jag ser att en ny bil har inhandlats.
  PS; Såg henne en gång efter utfört dåd, hon var tvungen att ha huvudet utanför bilen när hon körde..:-)

 6. jag hade en nyinflyttad granne som hyrde en lgh på granngården. Hon gick ut i lokalpressen och talade om hur hemska bönder var-jo det har varit så i många många år. En förvirrad intervju som byggde på okunnighet, jag hade en sk djurfabrik med kalkoner. Man ströar-fattade inte folk-torr ströbädd av hackad halm. Jag hade en santini som var som ett hjul som finfördelade skiten och slängde ut åt sida. Den tog jag när de inte var hemma, körde på gärdet nedanför huset. Det var en stor häck och då spred jag den full. Det luktade riktigt illa hela sommaren och hon fattade…Blev trevligt i framtiden. Det är ganska effektivt-då hon började gnälla sa jag men du ville ju ha det naturligt utan konstgödning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: