Stäng

Peter Springare misstänkt för hets mot folkgrupp

Peter Springare, som arbetar som polis i Örebro, misstänks nu för hets mot folkgrupp, rapporterar lokala medier, tyvärr bakom betalvägg så det blir ingen länk. Springare har blivit mycket uppmärksammad sedan han skrev ett Facebookinlägg om ”invandrade kriminella” där han listade förnamnen på misstänkta brottslingar – nästan inget klingade typiskt svenskt.

Jag är så jävla trött skrev Peter Springare och fortsatte med att det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Anmälan mot Springare gjordes av polisledningen och utreds nu av avdelningen för interna utredningar. Han är kvar i tjänst medan utredningen pågår.

-Pettersson undrar vad det är som är folkgruppen i inlägget? Kan det vara Christoffer?

Nåväl, jag tycker polisledning, journaister och politiker är ynkliga. De vet att Springare skriver sanningen så varför inte stötta honom och försöka lösa problemen i stället för att dölja dem?

Vi ser ju alla vad förnamnen, Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen,…och länderna som representerar veckans alla brott har för gemensamt: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land…

De kommer allafrån dysfunktinella länder och det kanske finns en anledning till att de är dysfunktionella som kallas islam…

Om Peter Springare på bloggen

Peter Springare räknar med att göra fler uppdateringar på sin Facebook. 

Fler har sagt samma som Springare tidigare, bland annat Leig GW Persson…

”Det är så där dom brukar se ut tyvärr. Det är en mycket stor andel invandrargrabbar eller flyktingar som håller på med den här typen av…(brott).

Det är naturligtvis kriminalpolitiskt jävligt dystert att det ska vara på det här viset.”

Leif G. W. Persson 25 november 2009

32 reaktioner på “Peter Springare misstänkt för hets mot folkgrupp

 1. Undrar om dessa invandrade våldsmän speglar den sorts människor vi samarbetar med i Afghanistan, Irak med fler och som vi nu måste ta hand om och skydda.

 2. Ja se där ja! Nu lärde jag mig nått nytt igen! Hade inte en aning om att grova brottslingar var en folkgrupp…

 3. Det är för djävligt tråkigt att inte ens professorn Leif GW Persson kunde stå emot flosklerna och säga hur det är. Mycket bubblande om att det finns även justa invandrare, ja-a det vet alla SD väljare. Mycket babblande att det behövs invandrare, ja-a det vet alla SD-väljare. Det finns massor av invandrare vi älskar och behöver men sällan eller aldrig bidrags-turister från MENA-länderna. Däremot finns massor av tillskott från ostasiatiska länder, Oceanien, Europa, Sydamerika och Nordamerika. Vi vill inte ha en mellanöstern kultur i rasism, ruiner och bombade bostadsområden.

 4. Genom att anmäla Peter Springare för hets mot folkgrupp försöker polisen (säkert paa order av Dan E.liasson) kringgaa den lagstadgade meddelarfriheten.

 5. Poliser kan tydligen gå i pension vid 61 års ålder utan att den blir lägre. Rätta mig om jag har fel. I maj i år fyller Springare 61 och har alltså 3 månader kvar tills han utan att förlora ekonomiskt på det kan gå i pension. Om han har semester att ta ut blir det ju kortare tid och det kan vara väldigt nära? Jag betonar att jag bara spekulerar och inte vet. Men menar att det kan komma mer från den mannen än vad pk önskar. Han har väl grunnat på detta en tid får man anta?

 6. Vi får väl bidra med insamlingar till dessa propagandadiktaturens yttrandefrihetsoffer, hoppas att t ex Joakim LaMotte vill anordna en sådan, om Springare döms!! Jag kommer att bidra!!

 7. Stefan Löfven, statsminister:
  ”.Jag vill påstå att Sprignare har fel”

  Marcus Oscarsson TV4:
  ” Vad effekten blir i opinionsmätningarna kan till och med en bäbis lista ut”

 8. Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  1. Det kan bli jobbigt om de sedan ska stänga av en merparten av kåren eller stämma dem. Så länge det är någon enstaka som i det här fallet är det lättare att försöka ”mota Olle i grind”. Men jag tror att Olle just tog sig förbi grinden.

 9. Då får kanske Peter Springare och Dan Park dela cell. Våra visselblåsare och fanbärare för yttrandefriheten Samtidigt som utrikesblondinen sitter i Säkerhetsrådet och skryter över den frihetliga feminismen i Sverige. Fy Fan!!!

  1. Vår andre kloke jämställdhetsblondin (Åsa Regnèr) skall nu börja visa gamla svenska TV-serier i FN (!!!???). Detta för att belysa Sveriges arbete mot prostitution (!!??). Har själv inte sett den aktuella serien men vet att den är fiktiv och utspelas på 1800-talet. (åter; !!!???). Låter ju inte riktigt klokt!! http://www.svt.se/kultur/froken-friman

  1. Fick de bort Nicolae Ceausescu bör samma sak kunna hända här!

   Det kan gå snabbt nu, därför ligger champagnen på kylning!

 10. Den politiska ståndrätts-staten Sverige är här. Nord-Korea är förebilden.

  Detta är ett justitiemord som kommer att stärka avskyn mot det politiska etablissemanget och bana väg för en jordskredsseger för SD i valet 2018.

 11. Om det nu går att åtala, eftersom Peter Springare inte
  angett någon specifik person så tror jag att det är
  osannolikt att det leder till åtal, men om det inträffar
  och han åtalas och sparkas från sitt jobb så tror
  jag att han har fler kort att spela ut.
  Det är bara bra att hyckleriet i Samhället synliggörs,
  det har fått växa fritt tack vare att vi har en Media som
  inte förmår eller vill göra det jobb som är deras självklara
  uppgift, att granska makthavare, det är därför som
  grötmyndigheten bland dessa kunnat växa sig stark,
  politiker ger fullständigt fan i vad deras väljare tycker
  om brottsligheten, därför är det suveränt när en person
  som ser eländet varje dag tar bladet från munnen!

 12. Tyvärr är det ett faktum att det är även 3G invandrare, som pratar knagglig Svenska och kastar sten mot blåljuspersonal i s.k. no go zoner. Att man hela tiden skall dölja och kritisera verkligheten? Håller fullständigt med detta i artikeln: ”De vet att Springare skriver sanningen så varför inte stötta honom och försöka lösa problemen i stället för att dölja dem?” Man kan misstänka att våra myndigheter hellre pratar i termerna ”spännande utmaningar”? Vi har väl alltid varit ganska befriade från den typen av spänning, därför att så få efterfrågat den. Var sak har sin tid, lekskola är förmodligen nyttig för barn, men för den skull förväntas ingen att gå i lekskola hela livet?

 13. Om P.S. berättar om sitt arbete och det en vecka bara är svenskar som fastnat i fällan, blir det också då anmälan ”om hets mot folkgrupp”?
  Nej just det, vi svenskar är ju ingen folkgrupp- bara barbarer-till skillnad mot de kulturellt högstående och samhällsorienterade nykomlingarna.

 14. Det kanske är svenska politiker och svenska myndigheter, svensk press med flera som är de som känner sig mest hetsade när en person endast beskriver verkligheten.De ska vara glada över att vi svenskar som i åratal levt under deras verbala förtryck säger vad vi anser och inte skapar en revolution.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/

 15. Utan vidare är det väl så att han upplyser om, lika med,” hetsar mot” gruppen Brottsliga Blattar!
  PK politiker o PK pressen anser att allmogen inte bör upplysas om deras mycket kraftiga överrepresentation i vissa mindre önskvärda beteenden! ,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: