30-40 kaosbabbar i knivbråk i Göteborg


INVANDRARVÅLD. Tre pojkar har förts till sjukhus efter ett knivbråk i centrala Göteborg. Enligt polisen ska 30-40 pojkar varit involverade i bråket.

Vid 17-tiden fick polisen in ett larm om bråk vid Lilla Bommen som ligger intill köpcentrumet Nordstan i centrala Göteborg. När polis och ambulans anlände till platsen så hade de inblandade flytt från platsen – många av dem till Nordstan.

– Polisens vetskap om den är grupperingen är ju att de uppehåller sig vid Lilla Bommen när vädret tillåter, och när vädret inte tillåter så är de i Nordstan. Citypolisen har ofta problem med den här grupperingen.

Strax efter larmen så anträffades en skadad ung man på platsen – enligt polisen rör det sig sannolikt om allvarliga skador. Ytterligare en pojke i 15-årsåldern återfanns något senare i området, även han har förts till sjukhus. Skadeläget för honom är oklart.

Förundersökning med rubricering grov misshandel har inletts. Polisen har i nuläget ingen klar bild av vad som inträffat och vem som kan vara misstänkt i nuläget. Det fanns tidigt uppgifter om fler skadade ynglingar som sprungit mot Nordstan. Vid 18.20-tiden meddelande polisen att en tredje pojke hittats skadad.

Polisen arbetar nu med att reda ut vad som har hänt på platsen. – Det rör sig om en stor grupp yngre män eller ”killar”. Det är ett svårt läge för oss eftersom de personer som är vittne till detta inte är särskilt intresserade av att prata med oss. I nuläget vet vi inte vilka som är målsägande och misstänkta. Ingen person är i nuläget gripen.

-Pettersson misstänker att det är Kålle o Osborn från Marocko…

Polisen

Tidigare om kaosblattarna runt Nordstan

 


9 responses to “30-40 kaosbabbar i knivbråk i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: