Lär ni knappast få se i Svensk TV


USAs president håller ett kort tal till nationen.

Efter 2 veckor som President.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Håller han samma fart i 86 dagar till så kommer han att ha gjort mer på de första 100 dagarna av sitt presidentskap än vad O bama gjorde på 8 år.


4 responses to “Lär ni knappast få se i Svensk TV

 • Anna-Lisa

  Gud välsigne Sverige. Våra politiska ledare har endast ett stort intresse av att få högre löner och mer förmåner.
  Sverige sägs ha försökt efterlikna USA men det är omöjligt eftersom i Sverige är korruptionen skyhög och vanliga hederliga människor beskattas till döds.
  Sverige är inte USA där vanliga människor har rätt att försvara sin familj och egendom.
  President Donald Trump ska ha all heder för sina försök att återställa maktbalansen i USA. Makten tillbaka till folket. Media och politruker och storfinansen ska hållas kort och veta sin plats och uppgift.
  Farliga tider och ändå fortsätter Mannen att tala till folket och vågar utmana ondskan genom att släcka Antifas sidor.
  Må Gud beskydda dig President Trump.

  Gilla

 • Mm

  Så låter en ledare.

  Gillad av 1 person

 • Ingemar

  Donald är en hedersman! Den första jag verkligen ser upp till på väldligt länge!!! Jag ska sända detta tal till mina närmaste för de kommer som sagt aldrig att få höra det i Censurmedia!! Hörde av min särbo i veckan att ”de säger att han är sinnessjuk” hon tror verkligen på all propaganda!!!!! Och hur många gör inte det!!??

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  En person vars son valt mellan att forska i USA och Japan valde Japan. Personen var glad för sonens val pga hur det är i USA.

  Hur är det med Japan? De är homogena. Tillåter inte hög invandring. Ingen ifrågasätter det. Men om USA önskar en kontrollerad reglering betraktas det som dåligt. Varför är det ok för vissa men inte för andra?

  Jag tycker att Migverkets beslut ska granskas mycket noggrannt och alla som uppgett felaktiga uppgifter (anställda och asylsökande) skall utvisas där det är tillämpligt. Återbetalningsskyldighet är ett grundkrav. Kan politiker komma under denna kostar skandal eller kan det bli pk att följa lagen även för invandrare? Varför ska de särbehandlas avseende tillämpningen av landets lagstiftning?

  Magda Gad verkar kunna skriva om både ditt o datten. Intressant och ifrågasättande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: