En femtedel av statsbudgeten kommer att gå till asylinvandringen i Norge

INVANDRINGEN. Om ”förväntat invandring” fortsätter i Norge kommer 4 procent av BNP gå till invandring år 2060. -Pettersson säger att de norska siffrorna nog är för låga för att överföras till Sverige eftersom vår asylinvandring är enormt mycket större än den norska, men gör ett försök de norska siffrorna överförda till dagens Sverige.  

2015 års siffror:

SVERIGES BNP: 4181 miljarder.
Statsbudget: 892 miljarder.
4 procent av BNP gör 167 miljarder, det är 18,7 procent av statsbudgeten, nästan en femtedel men vi behöver nog inte bekymra oss. Landet är kört i botten långt innan dess, med en asylinvandring långt större än Norges.

Länk

 

6 thoughts on “En femtedel av statsbudgeten kommer att gå till asylinvandringen i Norge

 1. Om jag inte minns fel så beräknas minst 6-7% av sveriges BNP gå till invandringen totalt per år!!? Vilket mostvarara ca 25-30% av statsbudgeten!!? Alltså omkring 250 Miljarder/ år, minst!!!! Och det är förmodligen för lågt räknat med tanke på Norges siffror i relation till deras förhållandevis låga invandring!!!!

 2. Numera är det väl så att dessa muslimska analfabeter söker asyl i ett muslimskt land som en gång hette Sverige men som är utplånat från världskartan och numera heter Babbelonien eller Arbsurdistan eller något liknande. Jag saknar Sverige och längtar tillbaka till 50-talet.

 3. Det här är ingen ”asylinvandring”, utan en fientlig muslimsk invasion.

  Via mina arabisktalande kontakter vet jag att ”asylanter” i Sverige, inför arabiskspråkiga nyhetsmedia, anser att de som muslimer har rätta att avkräva oss svenskar ”Jizya”. Jizya är enligt sharia en skatt som icke-muslimer skall betala till muslimer i områden kontrollerade av muslimer.

  Asylanten ansåg i inlägget att det var hans självklara rättighet att som muslim avkräva oss svenskar jizya. Alltså det vi kallar för bidrag.

  Detta måste förstås mot bakgrund att rättroende muslimer betraktar Sverige redan såsom varande muslimsk mark. De anser nämligen att där det finns moskéer är även området muslimskt.

  Och kollaboratörerna står tre led djupa och låter detta ske, rentutav uppmuntrar det hela.

 4. Med den muslimska invandringen följer också förmågan att ljuga.
  Den egenskapen har Socialdemokraterna verkligen tagit till sig.

 5. Precis! vi pratar över 300 miljarder kumulativt, netto och utan hänsyn tagit till bostads-skulden, sjukvårds-skulden, infrastruktur-skulden, försvars-skulden, skol-skulden osv osv . . .
  Osså har vi dessutom i en högkonjunktur lånat pengar . . .

  Inte ens om alla pensioner cirka 200 miljarder årligen stoppas in i detta svarta hål räcker det långt…..

 6. Tillåter regeringen att Migrationsverkets prognos om cirka 600 000 anhöriginvandrare t.o.m. 2020 står sig, får du rätt i din sista mening Pettersson.

Kommentera