Stäng

Ni svennar är så fucking äckliga

INVANDRING. …ni svennar är så fucking äckliga ni säljer era mammor för pengar samma som den där horan i Göteborg som gjorde samma sak ni har ingen gud ni är fucking grisätare…

-Pettersson vill upplysa om att mannen som skriver ovanstående och nedan på skärmdumpen dömdes till ett löjligt lågt straff på 1 år och 4 månaders fängelse för våldtäkt av den han kallar ”horan i Göteborg”.  I tingsrätten påstod Ali Laoko att flickan sagt nej men att han trodde att hon skojade…

Det är trevligt folk vi tar hit, dom verkar älska oss och inte våra bidrag…

lawko

Fick jag bestämma skulle herr Ali Laoko var på väg hem till sin bergsby i Turkland inom tio minuter…

tunceli

66 reaktioner på “Ni svennar är så fucking äckliga

 1. Två saker jag vill säga hr Lawko?

  1. Vad sjutton menar du med vi säljer våra mammor för pengar? Förstår inte vad du pratar om, och hur kan man sälja något man inte äger? I civiliserade länder äger inte personer varandra.

  2. Använd punkt och stor bokstav när du börjar en ny mening!

 2. hehe så här låter 90% av alla Ruinfelts pensionsräddare ! fy fan vilka kräk ! noll respekt eller tacksamhet ! vad är de för fel på dom ! UUUUUT ur landet och ta med Löven och hans medlöpare !

 3. Inom varuhandel finns ett begrepp som heter DOA. Dead on arrival. Död redan vid ankomsten. Ur funktion. Kommer aldrig att fungera. Varken affärer eller kunder är nöjda med varorna eftersom de är odugliga.

 4. Har bara en kort kommentar till detta och denna utlänning UT!!!
  Med billigaste möjliga hemresa tack!

 5. Integrationen går bra? Skicka in 1000 poliser i Malmö och städa upp. Sedan Göteborg. Sedan Stockholm. Sedan Linköping. Sedan Norrköping. Sedan Örebro. Och så vidare!

 6. Historien lär oss att dessa inte ens är kompatibla sinsemellan, hur kan någon vara så naiv att de tror att de är kompatibla med andra?

 7. Väl talat.
  Och jag tänker på de arabiska kvinnor som kommer till mig och ber mig hjälpa dem att ansöka om skilsmässa. De passar på nu när de är i Sverige och kan äntligen bli fria från rutinmässig våldtäkt och övergrepp inom äktenskapet. De tycker att svensk familjelagstiftning är fantastisk.
  Männen? Ja de är väl medvetna om att många arabiska kvinnor skiljer sig så snart de kommit till Sverige. Det måste vara förfärligt irriterande när de förlorar all sin manliga dominans så snart de satt foten inom Sveriges gränser. De arabiska männen är förlorarna.

 8. Dekapitering eller direktdeportering? Dessa grovt kriminella element utgör naturligtvis inte bara en samhällsbelastning, utan även en ansenlig fara för allmänheten. Gravt skadat gods som denna subhumana avfallsprodukt, skickar man tillbaka till avsändaren eller destruerar. Att förvara detsamma i kostnadskrävande lagerlokaler saknar de facto berättigande.
  Andreas.

  1. Ett av huvudproblemen med dessa kriminella ”element” är väl att de inte ens alstrar någon värme!!! 🙂 Som alltid, tack för dina språkberikande kommentarer!!!

   1. Bror för tanken till radiatorer och termostatventiler, vilka har en irritabel förmåga att vara iskalla i undertecknads ungkarlslya. Här sitter man med överrocken på och den enda värme som står till buds är vredens hetta, alstrad via den politiska katastrofen.
    Hav tack, gode meningsfrände!
    Andreas 🙂

   2. pettersonaxeagentlemansgentleman

    Detta problem är vida utspritt, grannarna har öppna fönster, vissa sitter och fryser!!

    Har egen villa så jag har vilken värme jag vill, eller inte vill !!!! 🙂🎇🙂

 9. Bra amerikansk kille som arbetar i ett muslimskt land, det han säger är hur muslimer tänker.
  Varför tror vi att de ändrar attityd i våra länder ?

 10. Det är sådana åsikter som ”vad gör ni här då?” framför som kallas för mångkultur av de styrande. Inget att stå efter alls.

 11. Tänk om alla som kom till vårt land visade respekt och tacksamhet för allt som vi gör för dem.
  Tänk om det var Japaner som flytt till Sverige.
  Då hade det sett väldigt annorlunda ut..

  Det är väl inte så konstigt att vi Svenskar ser med avsky på de som kommer med tanke på hur de beter sig och vad det innebär för vårt älskade land?

  1. Tacksamhet behöver de ju inte visa, men det skulle varit bra om de visade hänsyn, du vet, den varan som de aldrig själva får nog av.

 12. Företeelser som att låta skräckslagna djur förblöda till döds, att amputera händer och fötter, stena ihjäl och korsfästa, halshugga, hedersmörda, könsstympa och våldta, det är sådant som verkligen äcklar mig. Det gör mig rasande att vi importerat denna våldsideologi till vårt forna land, numera en barbarisk mångkultur där ingen längre kan känna sig trygg. Må de som ordnat detta brinna i helvetet! De sk flyktingar som lever på oss och ändå har mage att uttala sig negativt om sitt värdfolk kan med fördel dra hem till sina usla länder.
  SD 2018!

  1. Men försök fatta att de är hjärntvättade analfabeter.
   = Helt meningslöst att ta en debatt med apor.
   Vi måste rensa vårt land innan det är för sent!
   Starta ”Grannsamveekan”!

   Våra barn och barnbarn ska ta över det vi och våra förfäder byggt upp!

   Tänk på att alla muslimer är muslimer.
   Muslimer passar inte i vårt fosterland!

   Om det blir tillräckligt obekvämt här så åker de hem!

 13. Oj, en invandrare skriver så, och 27 st kommentarer. Här på bloggen skrivs det ju samma sak fast om invandrare och muslimer… det står nog 1-1000 000 till borta laget.

  1. tyvärr sabbar brottstatistiken din teori . Vilka har rätt att bli förbannade, de som utsätts för brotten lr de som gör de? har man våldtagit , ljugit,lurat åt sig,svikit etc så har man frånsagt sig rätten att bli behandlad med respekt. du får klura vidare.

  2. Tyvärr lilla Malmömuslim så är det nog så att du begriper inte ett dugg. Dina båda hjärnceller måste dreseras att jobba ihop. Klarar du inte det kan du flytta tillbaka till djungeln eller bara somna om.

  1. Som svar till ;
   Ali Laoko om DU INTE GILLAR LÄGET SÅ VAR VÄNLIG Å ÅK HEM PÅ EGEN BEKOSTNAD !!!!!!
   Tack å hej ………….

 14. De här är så lågt stående intelligensmässigt att de inte ens fattar vad som är grunden till att de själva inte ”får” äta gris!!!! Om jag inte minns fel så står det även i bibeln att man inte ska äta gris, men det har med trikinerna att göra, därför införlivades kunskapen om att de som åt griskött blev sjuka i religionen och blev till ett påbud från Gud!! Men de kristna lärde sig tidigt att detta var nonsens om köttet tillagades noga och vi fortsatte äta gris som sedan urminnes tider. De här muhammedanerna lever kvar i forntiden!! Inte bara i denna fråga som alla vet!! De har inget i detta land att göra och sådana här vidriga as som den här våldtäksmannen ska ju utvisas på livstid, utan pardon!!!!! Ja det är nästan så man vill förespråka dödsstraff om han skulle visa sin fula nuna här igen!!!

 15. VI äter gris kött – o vi har behandlat våra grisar väl . , med avfall från vårt bord – men även vitamin berikat foder . vi gråter när vi går till deras sista stund , när de har varit våra hus djur , men så är det med att slakta en oxe el en älskad kalv VI gråter ärligt

  1. arra
   Det där med djurplågeri var ovanligt tidigare, det kommer alltfler rapporter om djur som plågas både i Sverige och i andra länder.
   Titta inte om du mår dåligt av den stackars hundens öde, han lever och är väl omhändertagen, de som sköter om honom har lovat att de ska göra allt i sin makt för att den ”djävulen” som har plågat den stackars hunden hittas. Han hittades i ett dåligt område ( muslimskt) i Detroit.
   https://www.youtube.com/watch?v=txDw9bUz3XU
   Den som kan ge information så att ”monstret” blir fast får 11000 dollars.
   Sedan vet vi att slakthus är förfärliga.

  2. jag har fåglar sen 55år i mitt hem exoriska . från djuraffären dom har levt bättre liv i mitt hem än i djur i bur . jag är fågel mor

   1. gråsparvar kommer ,mm för att dö på på min altan för jag matat dem , o som tack vill dom vill de ge mig en sista hälsning o bliv begravda på min mans grav , o det gör jag begraver alla fåglar . dom kommer till mig TRO DET OM NI VILL

   2. för 3 dagar sedan kom en fågel på min altan , den var burrig o frusen . kände inte inte igen arten o ville inte skrämma fågeln . men när jag öppnade dörren var fågel död DEN hade flygit bort söker nu för att få tag på värld familjen för denna fågels famij

 16. En av mångfaldstillgångarna har uttalat ”tacksamhet” till Sverige.

  Dig klarar jag mig utan och jag lovar, majoriteten av det hårt arbetande svenska folket.

  Hälsar en ateistisk svenne, som är gris ätare.

  1. JAG matar inte ihjäl dom de är mina stann fåglar o när livet är slut kommer dom som sista hälsning

  2. fågeln är kvarhos mig skrev fel den har har flygit bort den är kvar hos mig blev så förtvivlad så jag skrev fel jag har den i fysen om ägarenbvill ha den

 17. Och vi har betalt 600 miljarder per år för att bakterien och hans avskyvärda släkt ska ha gratis stor kommunal hyresrätt, dagis, utbildning, världens dyraste kriminalvård, hålla på med omskärelse o halalslakta o antisocialt beteende bränna bilar åka jojo från Arlanda dit han ljög känner fruktan återvända osv osv.

  Bland våra egna barn, i dagis, skolan dumpar vi bakterierna. Vi är jordens naivaste.

 18. ”Ni svenner är så fucking äckliga”

  Hets mot folkgrupp.
  ————————–
  ”Att offentligt sprida uttalanden som hotar eller är nedsättande om en grupp av personer, med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.”

  1. Lena
   Herregud, att se hur dessa två förrädare smider ränker tillsammans gör mig spyfärdig … saknar ord.

 19. Kan någon förstå att det finns miljarder människor som lever sins liv utefter vad en herre sa för över tusen år sedan? Hur är det ens möjligt att människor kan vara så avtrubbade? De ser ju varandra? Och bara det borde ju avskräcka? Imponeras de av vad de åstadkommer eller vad de inte åstadkommer?
  Om dessa levt kvar i sina hemländer hade man inte kunnat tro att människor kan ägna sina liv åt detta? Fullständigt obegripligt? De väljer själva att skapa skit? Nu får folk sluta tycka synd om dem? De får leva i sin egen skit i stället för att komma hit och kacka?

  Hur kan en männislohjärna blockeras så fullständigt som hos dessa?

 20. Fy fan … Och det finns dom som kallar oss rasister snacka om vilka som är rasister .Inte konstigt att det blir så att fler Svenskar hatar dessa blatte-rasister som kommer hit och utnyttjar vårat samhälle och våldtar våra kvinnor . Hoppas någon annan som sitter inne ger honom ett rejält kok stryk för detta han gjort och skrivit. Men det är väl ingen risk för det sitter väl 90% blattar av samma sort i Svenska anstalterna idag.

  1. Om han överhuvudtaget åker in ja. Fängelsekunderna har minskat med 30% de senaste åren så det våras för den grova kriminaliteten i BABBELONIEN.

 21. Den nya adeln har ett begränsat ordförråd, men
  ordet Fucking har dom lyckats med att inpränta i
  sågspånsfabriken. Idioter som denne skulle med
  en normal regim aldrig kommit in i Landet.
  Det är typiskt för sådana Neandertalare som denne,
  det dom klara bäst med är att Snylta på andra
  Länders befolkning, att bygga upp sina egna länder
  är dom för dumma till,!

 22. Lernia bara älskar denna källa till vår nya rikssvenska så ingen skal känna sig kränkt. PK jublar och ersätter gärna kvinna rakt av till hora, Svensk byts mot äckel osv, FI hakar på, Jonas o Feministregeringen kommer avsätta miljoner för att alla skall lära sig vårt nya språk.

  1. Jag tror Lernia bara hakar på mobbingen för att inte beskyllas för att befinna sig på fel sida. Man passar även på att skapa rubriker med att vara oförskämda mot rätt grupp och får då motta mängder med sympatier om de får mothugg. Det kan även tänkas att det sitter någon hatisk småchef i Lernia av misslyckad etnisk börd som vill passa på att i akt av sin makt jävlas med landets svenskar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: