Man skjuten till döds på Västbanken


MELLANÖSTERN. En palestinsk 19-årig man har skjutits till döds av israeliska styrkor i samband med en insats i ett flyktingläger i Jenin på Västbanken, enligt källor inom den palestinska sjukvården. Ytterligare fem människor skottskadades.

Enligt palestinska säkerhetskällor utlöstes protester bland unga palestinier när israeliska soldater tog sig in i lägret. En talesperson för den israeliska militären säger att palestinierna attackerat och kastat explosiva föremål mot soldaterna, som då svarade med beskjutning.

Läs mer…

-Pettersson säger att det är ungefär som i Malmö, Göteborg och Stockholm med den skillnaden att israelerna skjuter tillbaka nära araberna kastar grejor på dem…


6 responses to “Man skjuten till döds på Västbanken

 • Galten

  Ont ska med ont fördrivas.

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Här en kommentar i ämnet … Den eviga Palestina- / Israel-konflikten.

  Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) visar stolt upp den palestinska flaggan + en plakett (Se bild nedan), vilka hon fått som present av palestinierna. Plaketten med dess karta visar staten Israel som helt utplånad. Landområdena den nuvarande palestinska Gaza-remsan + nuvarande staten Israel + nuvarande palestinska Västbanken har sammanförts till ett framtida sammanhållet Palestina som de palestinska myndigheterna kräver som en slutgiltig lösning.

  D v s alla medborgarna (judarna) som för närvarande lever i det nuvarande Israel-territoriet har drivits ut ur sitt eget land av palestinierna för att drunkna i Medelhavet exakt enligt ståndpunkten som fortfarande orubbligt och oförsonligt hävdas av de Palestinska terrorist-regimerna i Gaza (Hamas) och på Västbanken (Fatah & PLO) när det förhandlas om en lösning av Palestina- / Israel-konflikten.

  Det man absolut inte får göra från svensk sida är att genom kraften av sitt ämbete skänka legitimitet åt extremister i den omfattning som riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) har gjort och fortfarande gör genom att stoltsera med den palestinska flaggan + plaketten med en fiktiv karta som hon fått av palestinierna utvisande Israel som ett utplånat land, vilket är endast den ena partens ståndpunkt och politik, som drivs och förespråkas av några av de palestinska terroristgrupperna.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) har ingått i gruppen ”Ship to Gaza” till stöd för Hamas-terroristerna. Hon syns i röd jacka längst till vänster på fotot nedan:

   Gilla

   • Galten

    Även utrikesblondinen fick en utmärkelse ”palestinsk soldatorden” för sina heroiska insatser för terrorismen.

    Gilla

 • Nisse

  I Sverige är det kaffe o bullar som gäller åt drägget…….

  Gilla

 • Ingemar

  Beter de sig som ”gästerna” här i VÅRT land så är det helt logiskt om någon skjuts då och då!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: