Jag valde fel land

Zhengyang Wu kom  till Sverige för första gången 1989, då som gäststudent. Han bodde här några år, flyttade till Kanada, men återvände hit p.g.a. kärleken till Sverige.

28 år efter sitt första möte med landet han älskar säger han till sina barn; ”Förlåt mig, pappa har valt fel land åt er”.

Zhengyang Wu beskriver ett Sverige som inte längre är det Sverige han förälskade sig i. Tryggheten är borta, etniska konflikter blir allt mer påtagliga, välfärden är på väg att rasa och Wu säger samma sak som många av oss gör; ”Sverige kommer att vara ett skrämmande otryggt land för mina barn att leva i om 15 – 20 år när de bildar egna familjer och skaffar barn. Hur kommer de att klara sig”?

Läs artikeln, för det är den värd och vi hoppas alla att Wu:s slutord kommer att infrias.

”Jag önskar att jag har fel, för jag önskar att mina barn kan leva i ett Sverige som är så tryggt som det en gång var”

Dagens samhälle

6 thoughts on “Jag valde fel land

  1. Här har vi en duktig och arbetssam kines som vill bort från Sverige. Tack Sverige för att överheten valde alla jobbiga araber istället.

  2. I takt med den muslimska invandringen så ökar otryggheten i så förut vårt fina land. Detta helvete kan vi tacka 7klövern för. Kom ihåg att rösta på rätt parti i nästa val om du vill stoppa att Sverige skall fortsätta importera muslimer………….

  3. Ligger mycket sanning i detta som våra politiker och pk folket blundar för.
    Varför kan inte dom se sanningen i vitögat , Tror att dom vågar inte för kompis trycket och rädslan att få avgå innan mandatperioden är slut.

Kommentera