Afghansk ”flyktingbarn” misstänkt för våldtäkt. Brorsan dömd för våldtäkt till fängelse och utvisning nyligen


INVANDRARVÅLD. Afghanen Shabir Sha Zaman som misstänks för en våldtäkt i centrala Kalmar begärs häktad på sannolika skäl, den starkare misstankegraden, för brottet. Mannen greps på kvällen onsdagen den 18 januari och anhölls tidigt på torsdagsmorgonen.

Mannen begärs häktad då det finns risk för att han försöker undanröja bevis eller på annat sätt försvårar utredningen. Som skäl till häktning anges även att det finns risk för att den misstänkte fortsätter sin brottsliga verksamhet samt att fängelse finns i straffskalan.

Shabir har tidigare varit i klammeri med rättvisan och är dömd för grov misshandel och olovligt anskaffande av alkoholdrycker. Då slapp han utvisning men vi får hoppas han får följa efter brorsan denna gång.

-Pettersson konstaterar att Barometern inte är intresserad av att upplysa allmänheten om afghanens bakgrund, trots tidningsutgivarnas kampanj och trovärdighet…

TIDIGARE 2016-12-25. Äntligen döms afghanen Hamid Sha Zaman till utvisning

Afghanen Hamid Sha Zaman anmäldes för första gången för ett våldtäktsförsök som skedde på julafton 2105, då han varit folkbokförd i Sverige i 1,5 månad men den anmäkan lades ned. Sedan har han varit anmäld för andra saker, en del har lagts ned medan han fällts i andra fall men i fredags, den 23/12, dömdes han till ett (1 års) fängelse för den tredje våldtäkten han anklagats för och äntligen utvisning, men bara i tio år.   

-Pettersson menar att det bästa hade varit om han aldrig slätts in i landet, men nu när han ändå var är borde han ha skickats hem fort som fan vid det första brottet han gjorde, men när så inte skedde borde i varje fall utvisningen vara på livstid…

TIDIGARE 2016-11-15. Överfall på buss, våldtäkter, narkotikabrott m.m. och fortfarande kvar i landet

19-åringen åtalas nu för den tredje våldtäkten han har anklagats för i år. För en dryg månad sedan fälldes han för det uppmärksammade överfallet på en chaufför under pågående bussfärd.

Tillsammans med en 18-åring han delar bostad med ska 19-åringen från Afghanistan den 16 september ha bjudit hem tre minderåriga flickor till lägenheten i Berga och bjudit dem på alkohol så att de blivit ”påtagligt berusade”.

I lägenheten ska 19-åringen ha förgripit sig på en minderårig tjej. Genom att utnyttja att hon var berusad, trött och rädd ska han ha tvingat henne till oralt samlag.

Nu åtalas han för våldtäkt, narkotikabrott och förberedelse till brukande av falsk urkund efter att polisen hittat ett förfalskat körkort. Han greps samma natt och har suttit häktad sedan dess.

Under tiden i häktet, i slutet av september, fälldes 19-åringen för andra brott. Det gällde då framkallande av fara för annan, skadegörelse, våldsamt motstånd och narkotikabrott.

-Pettersson konstaterar att Östra Småland nämner att 19-åringen är från Afghanistan och här yrkar åklagaren på utvisning i tio år. 18-åringen är hans bror och här finns inget krav på utvisning.

 • Hamid Sha Zaman, född 1997-05-15, medborgare i Afghanistan och med tolkbehov på dari, åtalas för olovligt anskaffande av alkoholdrycker, våldtäkt, ringa narkotikabrott samt förberedelse till brukande av falsk urkund.
 • Shabir Sha Zaman, född 1998-06-05, medborgare i Afghanistan och med tolkbehov på dari, åtalas för olovligt anskaffande av alkoholdrycker samt misshandel.

2016-09-27. 19-årig afghan misstänkt för tre våldtäkter och en busskapning är kvar i landet

Den 19-årige man som sitter häktad misstänkt för våldtäkt i Kalmar – och på tisdagen får sin dom för busskapningen på Ölandsbron förra året – har varit misstänkt för våldtäkt vid ytterligare två tillfällen.

19-åringen från Kalmar som hatmedia kallar afghanen misstänktes för sin första våldtäkt under våren. Han blev anhållen av åklagare 18 maj i år och satt i polisens arrest. Våldtäkten skulle ha inträffat på julafton förra året, en dryg månad efter att han höll på att orsaka en svår bussolycka på Ölandsbron.

Åklagare Lise-Lotte Nordström i Kalmar lade ned polisens våldtäktsutredning 23 maj. 19-åringen släpptes på fri fot.

En månad senare, dagen innan midsommarafton, greps han misstänkt för en ny våldtäkt. Enligt Ölandsbladet inträffade den i en lägenhet i stadsdelen Oxhagen i Kalmar.

Under häktningsförhandlingen i Kalmar tingsrätt nekade 19-åringen till brott och uppgav att det rörde sig om frivilligt sex från båda parter. Tingsrätten beslutade att han skulle vara häktad som misstänkt för våldtäkt på sannolika skäl, den högre misstankegraden.

Tre dagar senare lade samma åklagare, Lise-Lotte Norström, ned förundersökningen. I beslutet skrev åklagaren: ”inga misstankar kvarstår”.

I förra veckan blev 19-åringen återigen misstänkt för våldtäkt. Brottet ska ha inträffat natten mellan 16 och 17 september under en fest i hans bostad. I bostaden är flera familjemedlemmar folkbokförda.

– Vi har flera vittnen och viss teknisk bevisning. Vi är tidigt i utredningen och inväntar fler provsvar som kan utgöra bevis, säger assistentåklagare Robert Knutsson i Kalmar.

Mannen har varit misstänkt för två våldtäkter tidigare och båda utredningarna har lagts ned. Förväntar du dig att kunna åtala honom?

– Bevisläget ser bra ut. Den uppfattningen delar tingsrätten som valde att häkta honom, säger Robert Knutsson.

-Pettersson vill bara berätta att ”19-åringen från Kalmar” som bland annat SVT kallar honom heter Hamid Sha Zaman och påstås vara född 15 maj 1997, är afghansk medborgare med tolkbehov på dari. Hamid kom till Sverige som ensamkommande barn och är fortfarande kvar i landet trots tre våldtäktsförsök, en busskapning och en massa annat skit.

Överfallet av en busschaufför och busskapningen mitt på Ölandsbron, dömdes afghanen för. Straffet blev löjligt lindrigt! Villkorlig dom och 3 000 kronor i böter. Ingen utvisning.

På sin Facebooksida kallar han sig ingenjör från Kabul och där finns en bild på en koran och islams heligaste byggnad Kaba i Mecka.

hamid-afghan1 hamid-afghan2 hamid-afghan3

TIDIGARE 2016-09-18. Afghansk man anhållen efter våldtäkt

En man i 20-årsåldern har anhållits misstänkt för nattens våldtäkt i Kalmar. Under natten till lördagen fick polisen uppgifter om att det hade skett en våldtäkt i Kalmar. Inledningsvis var man mycket förtegen om händelsen och hänvisade till förundersökningssekretess.

– Vi har en person som sitter anhållen misstänkt för våldtäkten, säger Ingela Crona, inre befäl vid polisen i Kalmar på eftermiddagen.

Det är en man i 20-årsåldern som misstänks för våldtäkten och han är känd av polisen sedan tidigare. Vilken typ av brott han har begått tidigare vill inre befäl inte gå in på. Hon kan inte heller säga om han kände kvinnan som han nu misstänks ha våldtagit sedan tidigare.

-Pettersson hittade ovanstående i Barometern. De vill naturligtvis inte uppge att den misstänkte är en afghansk yngling, som lystrar till namnet Hamid, han är född 1997, afghansk medborgare med tolkbehov på dari och har tidigare varit misstänkt för liknande brott men är ändå kvar i flathetens land…


9 responses to “Afghansk ”flyktingbarn” misstänkt för våldtäkt. Brorsan dömd för våldtäkt till fängelse och utvisning nyligen

 • Killnow

  UT MED AVSKRÄDET!

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Det nya som införts i debatten om berikarnas brottslighet av Sarnecki är att de kommer oförstörda, som änglabarn, till Sverige och här utsätts för det hemskaste, om vilket ej kan nämnas, och då blir luttrade återfallsförbrytare. Som detta fall. Men ”Brurschurna” bidrar ju till att öka BNP! Sverige är (var) fantastiskt, eller hur?

  Gilla

 • håkan

  Hmm är det slut på eliassons armband ! Reinfelts barn som ska rädda vår pension !!! Lövens arbetskraft ! Sveriges framtid ! Halleluja !!!

  Gilla

 • age

  En enkel undran:

  Hur många kvinnor röstade på SD?
  Ni som inte röstade på SD, är ni rädda?
  Ni som inte röstade på SD, klagar ni?
  Ni som inte röstade på SD, hur tänkte ni?
  Ni som inte röstade på SD, räknade ni med slipad nagelfil i väskan?
  Ni som inte röstade på SD, förstår ni oss nu som röstade på SD?
  Ni som inte röstade på SD, hur tänker ni nu?
  Gör om, gör rätt! — Tänk rätt!
  När det är för sent – är det redan för sent!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Alkoholism är ju klassat som sjukdom. Och det finns väl vissa genetiska risker, ärftlighet. Frågan är om det finns en våldtäktsgen också, som kan finnas inom familjer och gå i arv, och som ackumuleras i samband med nära släktskap som kusingiften? Men som sagt jag är ju bara lekman och funderar bara…….

  Gilla

 • Kajsa

  Och som kvinna får jag inte beväpna mig med varken pepparspray eller annat för att skydda mig mot våld och våldtäkt. Numera har jag en nagelfil av äkta stål i varje jackficka när jag lämnar min bostad. Jag är rädd och det har jag aldrig varit förut. Det är oerhört förnedrande.

  Gilla

 • Mimi N.

  Jag är ä-c-k-l-a-d !!

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Det tycks vara högsta mode bland giftormarna i regeringen att importera psykopatiska, allmänfarliga element, vilka gjort ordentliga avtryck i brottsregistret – ALLT i akt och mening att åsamka det svenska samhället så mycken skada som möjligt. Detta har vi etablissemanget att tacka för och den ytterst ansvarige, nationalnarren Löfvén, har nu så pass grava brott på sitt smutsiga samvete att en normal människa vid detta laget föredragit att lägga sig till ro över tågrälsen, ta ett rep och knalla till skogs, eller skjuta sig en kula för pannan. Emellertid lär det inte föreligga någon som helst risk att den svenska globalistmaffians överstehövding och capo da capi skulle ta till dessa drastiska metoder för att ända sin misslyckade existens. Vederbörande kan nämligen inte i något avseende betraktas som normal.
  ”I mitt Europa bygger vi inga gränser!” Bladder blaha!
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: