13 thoughts on “Sila mygg och svälja kameler

  1. MYGG, Säger bara finnig yngling öh, moped så förstår varenda svensk vad som åsyftas! Trim och Kling och Klang går i spinn och hamnar i extas!

    KAMELER, Stenkastning, upplopp, trafikbrott, bilbränder, asylboende bränder, knivslagsmål, trubbigt våld, rån, misshandel, hedersvåld, sexuella ofredanden, sexuella övergrepp, våldtäkter, gruppvåldtäkter och mord ja det var väl en del av listan på vad som de invällande horderna av asylturistparasiterna kommer undan med och där både Kling och Klang samt rättsväsendet ger eftergifter som straffrihet, strafflindring och den fina frasen ”brott går ej att styrka”, uppklarande graden ökade genom den mycket enkla frasen ”brott går ej att styrka” trots bevisning!

    Så det stämmer ackurat, svenska myndigheter silar mygg och sväljer kameler!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

    • Lägg till A-traktorer, samt tycka att det är viktigare att titta på trafiken än att hela tiden stirra på hastighetsmätaren så att man råkar rulla fem kilometer för fort i en nerförsbacke på en folktom motorväg, då är mygglistan komplett!

  2. Precis! Exakt så är det! Dessutom svenska mygg och….Och polisen har PK-tunnelseende! Så är det! De ger sig på alla som inte har pk-beteende, istället för att behandla alla lika, oavsett inställning och handlingsmönster, om det inte är direkt olagligt. Men de trakasserar de som de vågar trakassera. Det är mycket det bilden säger, tycker jag. Och det stämmer helt och till fullo. Snart har polisen lierat sig med den ideologiska makten helt, istället för att objektivt följa lagen. Polisen ska vara neutral, inte lierad med någon viss politisk grupp. Det har vi diktaturer till, inte vår demokrati.

    • Det var nog ett tag sedan vi levde i en demokrati. Antingen finns det en selektiv agenda eller så är helt enkelt makten och rättsväsendet bara skrämda. Det är alltid enklare att sätta åt folk för enklare trafikbrott. De slår inte tillbaka.

  3. Snickesnacki i gp:
    ”Att utrikesfödda registreras för fler brott än svenskfödda beror alltså huvudsakligen inte på att de är födda utanför Sveriges gränser, utan på att de fått en sämre start i livet.”

    Den logiska frågan är:
    Varför samlar Sverige på sig människor som fått en sämre start i livet? För att vi vill ha hit människor som kommer att registreras för flera brott?

    Han menar att vi behöver forska om varför de begår brott. Det menar inte jag. Jag menar att vi behöver forska om varför politiker vill ha hit dem? Forskningen behöver göras på på politikernas beteende. Fram tills vi vet skall nolltolerans gälla mot att ta hit människor som enligt forskning begår brott.

    Som att satsa på mjölkproduktion och köpa in kor som inte ger mjölk? Eller svampodling baserat på flugsvampar? Eller att tillverka smartphones som inte går att ansluta till www? Eller att

    Om vi önskar en befolkning som begår brott då är det ju effektivare att uppfostra våra egna barn till att vara olaglydiga? Varför gå över ån efter vatten? Om politikens syfte är att öka antalet brottsbenägba i vårt land – borde vi då inte satsa på utbildning i brottslighet? Det borde väl vara effektivare än att ordna hinderlopp över Medelhavet med risk för dödlig utgång? Eller är det en del av dem spänning politikerna eftersträvar och kan det vara en del i scenografin för att understryka landets status som humanitär stormakt? Jag tycker att ju mer man frågar sig om deras beteende desto obehagligare blir det?

    Frågor som måste få svar är: Varför gör politiker så här? En del i utredningen borde vara att fastställa deras mentala status? Det är trots allt inga sådana undersökningar som idag görs under processen fram till att av staten arvoderade för politisk tjänstgöring vid våra allra högsta maktpositioner? Forska om varför det är så? Varför efterfrågar inte media och läkarvetenskapen denna basala nivå hos de som ges makten i vårt land? En grundlig undersökning som konstaterar att de har åtminstone någon häst hemma eller att de åtminstone vet vad en häst är och inte väljer t ex getter i stället?

    Aldrig hade jag trott att människor kunde vara så korkade? Det mest häpnadsväckande är att de vill att det skall fortsätta vara så? Och att de gör allt i sin makt för att inte släppa fram människor som ser vad de själva inte ser?

    • Det handlar inte om omständigheter, eller start, utan hur en person förvaltar det denne har fysiskt, och inom sig. Och vilken inställning och syn en person har. Den finns många många maskrosbarn, som klarat sig bra, för att de har vett och mänsklighet i skallen.

      • ”Frågor som måste få svar är: Varför gör politiker så här?”

        För att dom är framröstade till att göra det! Svårare är det inte!

        Går man till val på att svenskarna skall öppna sina hjärtan och får 87 % av rösterna så är det väl rätt självklart att politikerna tycker att dom gör rätt!

        Sen är det många som anser att dom är förda bakom ljuset och liknande trams, men nu kan det väl inte undgå en enda människa i Sverige vart vi är på väg, ändå skall 75% rösta för att vi skall ta sista steget in i Kalifatet!

        Varför skall politikerna ändra sig då?

      • Håller med.

        Men snickesnacki menar att det är enligt ovan och om regeringen tar sitt avstamp i det är det ännu märkligare att fortsätta medvetet öka brottsligheten.

    • Jag tror de genomför vad de lovat på bilderbergmötena. Löfven var där och godkändes innan han blev statsminister.
      Men Löfven är mindre smart än sin företrädare Rheinfeldt (som även han godkänts av bilderbergarna) och genomför agendan för snabbt och på ett sätt som gör det för uppenbart. Därför vaknar fler och fler och ser det som pågår. Låt oss hoppas att vi kan få bort dessa globalisternas hantlangare i tid.

      https://anthropocene.live/2016/12/18/att-forsta-den-nya-varldsordningen-vem-vad-hur-och-varfor/amp/?client=safari

Kommentera