Polis: Vi har tappat greppet om Malmö


INVANDRARBROTT. Kriminalkommissarie JB Cederholm som lämnar uppdraget som spaningsledare för mordet på 16-årige Ahmed Obaid menar att inte mycket tyder på att situationen i Malmö ska förändras. Han berättar att allt fler kriminella bär skyddsväst och är förberedda på att något ska hända.

Enligt hans kollega Bengt Persson hänger polisen inte med i utvecklingen. – Vi har tappat greppet om Malmö. Det är en kraftig mordvåg, en toppning kan man säga, säger Persson.

Läs mer på Aftonbladet…

-Pettersson säger att det är inget att gnälla över, det är en medveten politik förd av socialdemokraterna under 70 år vid makten i Malmö och det är väljarna som gett dem makten val efter val…Malmö är förlorat men Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?


26 responses to “Polis: Vi har tappat greppet om Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: