Bedragande romer

Två rumänska medborgare har dömt i Göteborgs tingsrätt för en av de mest omfattande åldringsbedrägerierna någonsin.

Minst 1 miljon kronor har det rumänska paret lurat till sig genom att ha lurat till sig gamla kvinnors bankkort och tömt deras konton.

Minst 44 gamla kvinnor har lurats på detta vis, men polisen tror att det finns ett mörkertal.

Under två månader förra sommaren reste paret runt i Sverige och stal pengar från gamla kvinnor, ändå uppifrån Uppsala ned till Kristianstad. Merparten av stölderna begicks utanför större butikskedjor. Med sig på stöldturnén hade man en kamrat som ännu inte identifierats.

Rumänernas vistelse i Sverige har uteslutande handlat om brott enligt rättsväsendet och målgruppen har varit “de svagaste, mest försvarslösa och bräckliga, offer som funnits”. Pengarna som stulits av de gamla kvinnorna har skickats till hemlandet och därmed torde utsikten att få tillbaks dem vara minimerad.

Nu döms mannen och kvinnan till 3,5 respektive 3 års fängelse, därefter utvisning och förbud att återvända till Sverige de närmaste tio åren.

Hoppas politikerna är nöjda med de öppna gränser de propagerar för. Fast mest nöjda tror jag de kriminella är, då de kan röra sig över gränserna lika lätt som hederliga medborgare.

Polisen säger att de 44 kvinnor som drabbats av de rumänska skitstövlarna kan ha sällskap av ett mörkertal. Personligen tror jag att de två rumänerna som gjort 44 gamla kvinnor illa, omges av ett mörkertal av kriminella romer som befinner sig i Sverige utan annan anledning än att begå brott.

GP

PS. Vore inte det här något för Sveriges feminister att manifestera mot?

6 thoughts on “Bedragande romer

 1. Zigenare har ju utbildning i denna ekonomiska
  teknik sedan århundraden.
  Varför skulle de inte använda sin kunskap?

 2. Ve er era hyenor! Ni som själva har information och aktar er men undanhåller livsavgörande fakta för de mest svaga och utsatta människorna i Sverige. Ni hyenor inom Systemmedia har mycket äldrebrott på era smutsiga ögnaktiga händer,ni är i allra högsta grad skyldiga till att så många äldre är totalt omedvetna om vilka de skall akta sig för,vilka som begår 99 % av alla äldrerån i Sverige,som Leif GW Persson uttryckte det”…deras signum är äldrerån”.Ni era skamliga brottsälskande bottenjournalister,ve er ,en dag kommer även ni få stå till svars för allt ont ni utsatt Sveriges befolkning för genom era lögner,brottsförhärligande,svenskfientliga propaganda som Joseph Goebbels ,Hitlers propagandaminister skulle häpna över av avund.
  Att undanhålla gamla korrekt och livsviktig information borde ge livstids fängelse i min värld.

 3. Vad dom fick bråttom att erkänna när dom fick veta att svenska fängelser är som lyxhotell!

 4. Feminist packet har inte tid, de lägger sig i det som det inte har med att göra, andra länders styrelseskick!

 5. Feminizterna backar alltid upp motsatsen till vad de borde ägna sig åt, och skiter fullständigt i bedragna och våldtagna kvinnor….

Kommentera